شماره روزنامه ۶۰۲۹
|

  • راهکار رونق وام کم بهره

    به تازگی پژوهشکده پولی و بانکی گزارشی منتشر کرده که درآن به موضوع وضعیت قرض‌الحسنه در کشور پرداخته و راهکارهایی را برای تقویت این موضوع ارائه کرده است. تسهیلات قرض‌الحسنه معمولا یکی از اصلی‌‌‌ترین منابع تامین مالی برای خانوارها در کشور، به دلیل نرخ بهره کم آن، محسوب می‌‌‌شوند. از طرف دیگر هم منابع قرض‌الحسنه در بانک‌ها به دلیل صفر بودن نرخ سپرده، یکی از سالم‌‌‌ترین منابع محسوب می‌‌‌شوند. در نتیجه گسترش و تقویت آن می‌تواند به بهبود شرایط خانوارها و همین‌طور بانک‌ها منجر شود.
  • رقابت شانه به شانه بانک‌‌‌های خارجی برای جذب بیشتر مشتریان در ترکیه

    چابک آنلاین: تاریخچه بانکداری در ترکیه قدمتی دیرینه دارد اما در سال ۱۸۴۸ اولین بانک دولتی ترکیه به نام «دولت عثمانی بانکاسی» تاسیس شد. سال ۱۸۶۳ نیز صندوق خیرخواه با هدف کمک به کشاورزان در این کشور تاسیس شد. این صندوق در سال ۱۸۸۸ تبدیل به بانک زراعت شد که این بانک به عنوان مدرن‌ترین بانک ترکیه شناخته می‌شود. بانک مرکزی ترکیه در سال ۱۹۲۴ تاسیس شد که تاسیس این بانک در دهه ۱۹۳۰ منجر به اصلاحات بانکی گسترده برای افزایش ثبات و کارآیی سیستم بانکی شد.
  • پرداخت ۲۰۰ همت تسهیلات به بخش کشاورزی در ۱۴۰۲

    مهر: سرپرست بانک کشاورزی گفت: تسهیلات بخش کشاورزی در سال گذشته ۲۰۰ همت بود و پیش‌بینی می‌شود امسال میزان تسهیلات افزایش پیدا کند. وهب متقی‌نیا، سرپرست بانک کشاورزی در سی و یکمین دوره نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود، بزرگ‌ترین رویداد تجاری در حوزه کشاورزی، صنایع غذایی، ماشین‌‌‌آلات و صنایع وابسته در جمع خبرنگاران گفت: هفته گذشته مرحله سوم مطالبات گندم‌کاران به مبلغ ۳۰.۳ همت پرداخت شد. او افزود: هر زمان منابع مالی مورد نظر تامین و به بانک واریز شود، به طور میانگین ۱.۵ روز بعد پول به حساب گندم‌کاران پرداخت می‌شود. سرپرست بانک کشاورزی در ادامه با اشاره به تسهیلات بخش کشاورزی اعلام کرد: تسهیلات پرداخت‌شده در سال گذشته ۲۰۰ همت بود و پیش‌بینی می‌شود امسال تسهیلات افزایش پیدا کند.
  • «چکنو»؛ وثیقه تسهیلات خرد شد

    مهر: «چکنو» بانک صادرات ایران (نخستین چک امن دیجیتال) به عنوان وثیقه تسهیلات خرد پذیرفته می‌شود.به گزارش روابط‌‌‌عمومی بانک صادرات ایران، این بانک با هدف تسهیل کار مردم در ارائه تسهیلات، الکترونیکی شدن خدمات بانکی، توسعه استفاده از چک امن دیجیتال و ارتقای امنیت و سرعت در مبادلات پولی و بانکی، امکان‌پذیرش چکنو به عنوان وثیقه دریافت تسهیلات خرد تا سقف ۳۰۰ میلیون تومان را فراهم کرد.
  • بررسی عملکرد بانک رفاه در دیوان محاسبات کشور

    ایلنا: در ادامه سلسله نشست‌های بررسی عملکرد شرکت‌های بزرگ دولتی در دیوان محاسبات کشور این بار عملکرد بانک رفاه کارگران مورد رسیدگی قرار گرفت. به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل دیوان محاسبات کشور، در این نشست سیداحمدرضا دستغیب به اهداف این نهاد نظارتی در برگزاری مستمر جلسات بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی پرداخت و اظهار کرد: این نشست‌‌‌های تخصصی و کارشناسانه، دستاوردهای خوبی به همراه داشته و در ماه‌‌‌های اخیر شاهد رفع مشکلات برخی از شرکت‌ها بوده‌‌‌ایم. او با قدردانی از اقدامات صورت گرفته در بانک رفاه کارگران اظهار کرد: این بانک روند رو به رشدی را در پیش گرفته و امیدواریم در سنوات آینده نیز شاهد ارائه خدمات گسترده‌تری به کشور باشیم.
  • چند ضامن برای تسهیلات ازدواج لازم است؟

    بازار: دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی کشور گفت: متقاضیان برخوردهای سلیقه‌‌ای و خارج از ضوابط قانونی در بحث ضامن تسهیلات تکلیفی را می‌توانند گزارش دهند.محمدرضا جمشیدی دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی کشور گفت: پرداخت تسهیلات تکلیفی ازدواج، فرزندآوری و... که در قانون هم به آن اشاره شده مورد تاکید بانک مرکزی قرار گرفته و تاکید شده که برای پرداخت این نوع تسهیلات یک ضامن کافی است.
  • فرصت تجاری تغییرات اقلیمی

    بیش از نیمی از مشاغل هنوز فرصت تجاری ایجاد‌‌شده توسط تغییرات آب‌‌و‌‌هوایی را درک نکرده‌‌اند.
  • الفبای تغییر صنعت بسته‌بندی

    آیا باندینگ می‌تواند جایگزین مناسبی برای برچسب‌‌‌زدن و تکنیک‌‌‌های بسته‌‌‌بندی سنتی منابع فشرده باشد، و از چه جهاتی کارآمدتر از گزینه‌‌‌های سنتی است؟
  • موفقیتِ دو برابر شدن صادرات گاز مایع

    حسین کلهر / کارشناس حوزه انرژی
    اگرچه هنر بزرگ دولت سیزدهم و به خصوص وزارت نفت در این دوره رکوردزنی در فروش نفت به‌رغم تحریم‌‌های آمریکا و پایان دادن به ادعای بایکوت نفتی ایران است، اما نباید در کنار این موضوع، از افزایش صادرات دیگر محصولات در دوره سه ساله این دولت غافل شد. یکی از مواردی که در این خصوص قابل‌توجه است اهتمام دولت به افزایش صادرات گاز مایع (LPG) است.
  • گزارش بازدید نمایندگان از نمایشگاه کیمیکس

    هشتمین نمایشگاه بین‌المللی معدن، صنایع معدنی، فرآوری مواد معدنی، ماشین‌‌آلات و تجهیزات وابسته عصر روز گذشته با حضور شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین، در کرمان آغاز به کار کرد.
  • مشعل المپیاد آتش‌نشانی ایمیدرو روشن شد

    مشعل اولین المپیاد آتش‌نشانی ایمیدرو به میزبانی شرکت ملی صنایع مس ایران در مجتمع مس شهربابک روشن شد.
  • کارنامه وام‌دهی به «دانش‌بنیان‌ها»

    دنیای اقتصاد-گروه بانک و بیمه: اطلاعات منتشر‌شده از سوی بانک مرکزی نشان می‌‌‌دهد که در فروردین امسال ۱۰.۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات در قالب ۶۶۸ فقره به ۳۹۶ شرکت دانش‌‌‌بنیان پرداخت شده است. این رقم در ماه فروردین سال ۱۴۰۲ حدودا ۷.۱ هزار میلیارد تومان بوده که این موضوع بیانگر رشد ۴۶ درصدی تسهیلات در سال‌جاری است. اما حال سوال اینجاست که این تسهیلات در چه شرایطی و به چه شرکت‌‌‌هایی پرداخت می‌‌‌شود؟
  • تنوع محصول و قیمت‌های بدون رقیب در گروه «بهمن»

    گروه بهمن در رویداد معرفی کامیونت فورسF۳۸ و کشنده بایک X۹ قیمت این محصولات را اعلام کرد. بر همین اساس کشنده ۵۶۰ اسب بخاری بایک X۹ پنج میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری و کامیونت فورس F۳۸ نیز ۸۹۵ میلیون تومان ارزش‌گذاری شد. در این همایش اعلام شد کشنده بایک X۹ با گارانتی دوساله و بدون محدودیت پیمایش (برای اولین بار در ایران)عرضه می‌شود.
  • بسته‌های‌‌ حمایتی «رویش» و «شکوفا»ی صندوق نوآوری

    رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دو بسته حمایتی دیگر شامل «رویش» و «شکوفا» در قالب برنامه «جهش تولید دانش‌‌بنیان» و در راستای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور رونمایی کرد.
  • پیش‌نیاز بهبود کمیت و کیفیت نان

    داود چراغی/ استادیار موسسه مطالعات و پژوهش‌های بازرگانی
    در چند دهه گذشته، تنظیم بازار کالاهای اساسی و ضروری به‌خصوص محصولات زیرمجموعه انرژی و گندم، آرد و نان ازجمله مهم‌ترین دغدغه‌‌‌های دولت است. البته همواره اهداف متعالی متعددی در حمایت ارزی و ریالی تامین (تولید و واردات) و عرضه گندم، آرد و نان وجود دارد، به‌طوری که حمایت از عموم مصرف‌کنندگان در دسترسی به نان ارزان، در صدر برنامه‌‌‌ریزی و سیاستگذاری تنظیم بازار کالاهای اساسی دولت قرار دارد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر