شماره روزنامه ۶۰۱۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۸۲ دنیای اقتصاد

اخبار صنعت، معدن و بازرگانی - روزنامه شماره ۵۸۸۲

  • علامت رشد تولید از آمار تجارت؟

    دنیای‌اقتصاد: آمارهای واردات در هفت ماهه منتهی به مهر۱۴۰۲، در نگاه اول تغییرات عمده‌ای را نسبت به مدت مشابه سال‌قبل نشان نمی‌دهد. جمع کل ارزش واردات در مدت مذکور از مرز ۳۶‌میلیارد دلار عبور کرده است که رشد ۱۲.۶‌درصدی را نسبت به سال‌قبل نشان می‌دهد.
  • شورای مشترک تجاری ایران و ترکمنستان تشکیل خواهد شد

    دنیای‌اقتصاد: در جریان بر‌‌گزاری هفدهمین کمیسیون همکاری‌های مشترک اقتصادی ایران و ترکمنستان، اتاق‌های بازرگانی و صنعت ایران و ترکمنستان برای تشکیل شورای مشترک تجاری دو کشور تا سه ماه آینده، توافق کردند.
  • فصل تجارت خصوصی با عربستان

    دنیای‌اقتصاد: مدیرکل غرب‌آسیای سازمان توسعه‌تجارت با اشاره به اهمیت حضور بخش‌خصوصی در توسعه‌تجارت ایران و عربستان، به فعال‌شدن اتاق بازرگانی دو طرف و تشکل‌های مرتبط‌‌‌‌‌‌ اشاره کرد و گفت: امیدواریم با همکاری بخش خصوصی، حجم تجارت دو کشور در سال‌۲۰۲۴ افزایش یابد. به گزارش خبر‌‌گزاری فارس به نقل از سازمان توسعه‌تجارت ایران، سید‌محمدصادق قنادزاده، در نشست هماهنگی معرفی فرصت‌های تجاری جمهوری‌اسلامی ایران و عربستان که با حضور مسوولان سازمان توسعه‌تجارت و نمایندگان بخش‌خصوصی برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به اینکه روابط ایران و عربستان بعد از حدود ۱۰سال ‌از سرگرفته می‌شود، ضروری است در این مسیر براساس برنامه‎‌‌‌‌‌‌ریزی صحیح و مشخص و به دور از هیجان پیش‌برویم. معاون ارتقای کسب‌وکارهای بین‌المللی سازمان توسعه‌تجارت با اشاره به توافق‌های اولیه ضمنی با سفیر عربستان گفت: در دیدارهای اولیه به این نتیجه رسیدیم که براساس یک چارچوب و مدل حرفه‌‌‌‌‌‌ای، فرآیند توسعه روابط تجاری و اقتصادی دو کشور به‌صورت گام به گام پیش‌برود.
  • برگ جدید مجادلات پیرامون اتاق ایران

    دنیای‌اقتصاد: جدال میان اتاق بازرگانی ایران و دولت همچنان ادامه دارد. در آخرین بخش این جدال طولانی دبیر جدید شورای‌عالی نظارت طی نامه‌‌‌‌‌‌ای مطلبی را به اتاق گوشزد کرده و پاسخ آن را دریافت کرده است.
  • استقرار ۲۵ رایزن در کشورهای آفریقایی تا پایان سال

    دنیای‌اقتصاد: رئیس سازمان توسعه‌تجارت از استقرار ۲۵رایزن در کشورهای آفریقایی خبر داد که تا پایان سال‌قرار است به ۳۵ رایزن برسد و گفت: ماه آینده با حضور سران اتحادیه اوراسیا در روسیه توافق‌نامه تجارت آزاد اوراسیا بین ایران و سایر کشورها انجام می‌شود.
  • ماراتن ۹۰ روزه تا تخصیص ارز

    دنیای‌اقتصاد: بنگاه‌های اقتصادی در وضعیتی پیچیده‌تر از قبل مشغول دریافت ارز هستند. تاخیر در تخصیص ارز به بیش از یک فصل رسیده و به این ترتیب، شرایط تامین و واردات مواد اولیه و تجهیزات لازم برای تولید سخت‌تر شده است. با این تاخیر در تخصیص ارز، استفاده از مواد اولیه و در نتیجه تولید با تاخیر روبه‌رو شده است.
  • حرکت به سوی صنعت هوشمند و دانش‏‏‌بنیان

    دنیای‌اقتصاد: دومین رویداد ملی صنعت دانش‌بنیان با عنوان «انقلاب صنعتی چهارم و صنعت‌شهر هوشمند» دوم آذر با حضور وزیران صمت، ارتباطات و علوم، تحقیقات و فناوری در مرکز همایش‌‌‌های بین‌المللی سازمان اسناد و کتابخانه ملی آغاز شد.
  • حمایت از تولید با حذف هزینه تامین‌اجتماعی از واردات ماشین‌آلات

    دنیای‌اقتصاد: معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت از حذف هزینه تامین‌اجتماعی بر واردات ماشین‌آلات صنعتی خبر داد.
  • بهبود وضعیت سد‌ها با بارش‌های اخیر

    دنیای‌اقتصاد: سخنگوی صنعت آب گفت: فعالیت مناسب سامانه بارشی در هفته جاری و برنامه‌‌‌ریزی‌‌‌های انجام‌شده به منظور استفاده حداکثری از آب‌‌‌های بهنگام و رواناب‌‌‌ها، موجب بهبود نسبی در وضعیت مخازن سدهای کشور شد.
  • برق ایران به اروپا نزدیک شد

    دنیای‌اقتصاد: معاون انتقال و تجارت خارجی شرکت توانیر گفت: برنامه‌‌‌ریزی و اقدامات لازم برای صادرات برق به اروپا انجام شده، دو پروژه «ایر» و «آگیر» برای ارتباط بین ایران و روسیه در دست اقدام است و از طریق ترکیه نیز امکان صادرات برق وجود دارد.
  • بخش خصوصی قربانی قوانین خلق‌‌‌الساعه

    دنیای‌اقتصاد: قوانین خلق‌الساعه و یک‌شبه باعث شده است تا صنایع و بخش خصوصی برای ادامه راه خود و به نوعی بقا، مسیر سختی را پیش‌رو داشته باشند. یکی از این مسائل، تغییراتی است که دولت به دلیل مشکلات بودجه‌ریزی خود در مالیات‌ستانی ایجاد می‌کند تا کسری‌های موجود را جبران کند و بتواند حقوق کارکنان خود را پرداخت کند. یکی از اتفاقات قابل‌توجه در این حوزه، اخذ مالیات از سپرده‌گذاری بخش خصوصی در سال ۱۴۰۱ است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر