شماره روزنامه ۶۰۳۱
|

  • مرد متفاوت سینما

    دنیای اقتصاد: از احمدرضا معتمدی، فیلم‌ساز و مولف شناخته‌شده ایرانی و صاحب آثاری چون دیوانه از قفس پرید، سوءتفاهم، آلزایمر و ...، با حضور شماری از هنرمندان سینما همچون علی نصیریان، پوران درخشنده، احمد مهرانفر، ابوالفضل جلیلی،‌ مجید اسماعیلی، مسعود نقاش‌زاده، مهوش وقاری و … در سالن فردوس موزه سینمای ایران تجلیل شد.
  • همنوایی با اقوام ایرانی در کنسرت «نُونَوا»

    دنیای اقتصاد: گروه موسیقی «نُونَوا» با هدف گفت‌وگوی فرهنگ‌ها، تمدن‌ها، زبان‌ها، و لهجه‌های اقوام ایرانی، کنسرتی از موسیقی اقوام را با پوشش محلی هر قومیت در روزهای یکشنبه و دوشنبه ۲۷ و ۲۸ خرداد در صحنه خلیج فارس این مجموعه برگزار می‌کند.
  • نمایشگاه «پیل در تاریکی» در گالری سیحون

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه گروهی نقاشی «پیل در تاریکی» از فردا جمعه در گالری سیحون برپا می‌شود. در این نمایشگاه ۱۲ اثر از هنرمندان مطرحی چون علی گلستانه، همایون سلیمی، یعقوب عمامه‌پیچ، ایرج اسکندری، بهنام جلالی جعفری، شهرام کریمی، کیوان عسگری و ابراهیم اکبری گرز در معرض دید مخاطبان هنر‌های تجسمی قرار می‌گیرد.
  • ورود «سرگیجه» به شبکه‌ نمایش خانگی

    دنیای اقتصاد: رئالیتی‌شوی «سرگیجه» از سه‌شنبه ۲۹ خرداد از پلتفرم فیلم‌نت پخش می‌شود. در این برنامه در هر قسمت چهار چهره شناخته‌شده در قالب چالش‌هایی به رقابت با یکدیگر می‌پردازند. «سرگیجه» مسابقه‌ای است که شرکت‌کننده‌ها در آن به همدیگر حکم کرده و هر کسی محکوم شود باید چالش‌های سخت و نفسگیر برنامه را انجام دهد.
  • دل‌نگرانی راسل کرو از ادامه گلادیاتور

    دنیای اقتصاد: راسل کرو، بازیگر مطرح، نظر خود را در مورد دنباله جدید فیلم «گلادیاتور» ساخته ریدلی اسکات به اشتراک گذاشت و اعتراف کرد که از ساخت این دنباله کمی ناراحت است.
  • جنجال یک سکانس موزون

    کاربران شبکه‌های اجتماعی می‌گویند رقص،‌ برخی رسانه‌ها از اصطلاح معمول‌شده «حرکات موزون» استفاده کرده‌اند و برخی دیگر هم بی‌اعتنا به هر دو از «صحنه تاثرانگیز» نوشته‌اند؛ همه اینها به سکانسی از سریال «در انتهای شب» مربوط است که به‌تازگی در فضای مجازی وایرال شده و دست‌کم صدها هزار بار دیده شده است؛ چندین برابر مخاطبان خود سریال!
  • «انگری بردز۳» از راه می‌رسد

    دنیای اقتصاد: انیمیشن بلند «انگری بردز۳» در دست ساخت است. در قسمت سوم، رد و چاک با صداپیشگی دوباره جیسون سودیکیس، بازیگر «تد لاسو»، و جاش گد، صداپیشه «یخ‌زده»، بازمی‌گردند. کارگردانی فیلم انگری‌بردز۳ را جان رایس که سازنده «پرندگان خشمگین۲» بود، به عهده دارد. فیلم‌نامه توسط توروپ ون اورمان نویسنده فیلم‌نامه فیلم دوم نوشته خواهد شد که در کنار تورو ناکاهارا از انیمیشن «سونیک خارپشت» تهیه‌کننده اجرایی نیز خواهد بود. «پرندگان خشمگین» نخست به کارگردانی کلی کایتیس و فرگال ریلی در سال ۲۰۱۶ اکران شد. این فیلم براساس بازی‌های ویدئویی به همین نام ساخته شد و در کنار جیسون سودیکیس و جاش گد، دنی مک‌براید، بیل هادر، مایا رودولف و پیتر دینکلیج نیز در این فیلم صداپیشگی کرده‌اند. دنباله این فیلم هم سال ۲۰۱۹ اکران شد. شخصیت اصلی این فیلم‌ها درباره «رد» پرنده مهربان و درستکاری است که یک مشکل اساسی دارد و خیلی زود عصبانی می‌شود و همه‌چیز را به‌ هم می‌زند. او به دستور شهردار مجبور به شرکت در کلاس‌های فوق برنامه کنترل خشم می‌شود و در آنجا دوستان خوبی پیدا می‌کند.
  • آغاز فصل سوم «زخم کاری» از جمعه

    دنیای اقتصاد: پخش فصل سوم سریال «زخم کاری» با نام «زخم کاری، انتقام» به کارگردانی محمدحسین مهدویان از جمعه ۲۵ خرداد در پلتفرم فیلیمو آغاز می‌شود. داستان این مجموعه حول محور شخصیت مالک مالکی می‌گذرد. جوانی زیاده‌خواه که طمع در پایان فصل یک کار دستش داد و خانواده‌اش را در معرض نابودی قرار داد. مالک در پایان فصل در انتقام عجیب به دست معشوق سابقش (منصوره) با چاقو زخمی شد و در آغاز فصل دوم شاهد بودیم که توسط ناصر ریزآبادی در تابوت گذاشته و در یکی از زمین‌های کشاورزی در شمال کشور به خاک سپرده شد. مالک به کمک دستمالچی از مرگ نجات پیدا کرد و در طول فصل دوم سایه‌ حضورش بر تمامی شخصیت‌ها افتاده بود. چنانچه مخاطب در تمامی قسمت‌های فصل دوم منتظر خروش مالک علیه ظلم‌هایی بود که بر او روا داشته شده بود اما آنچه اتفاق افتاد یک غافلگیری جذاب بود. اکنون در فصل سوم داستان ادامه می‌یابد. جواد عزتی، رعنا آزادی‌ور، کامبیز دیرباز و مهران غفوریان از بازیگران این مجموعه هستند.
  • انتشار «تصنیف‌های دوره قاجار» به قلم فرامرز پایور

    دنیای اقتصاد: کتاب «تصنیف‌های دوره‌ قاجار» به روایت عبدالله دوامی نوشته فرامرز پایور روانه بازار شد. فراز مجیبی که آوانگاری اثر را انجام داده درباره این کتاب توضیح داده است: «استاد عبدالله دوامی به دلیل بهره‌مندی و ارتباط گسترده با نوازندگان شاخص و راویان اصلی ردیف و خوانندگان و تصنیف‌سازان مختلف و نیز مهارت در نوازندگی ضرب و خوانندگی، به عنوان مهم‌ترین مرجع و راوی ردیف آوازی و تصانیف دوره قاجار محسوب می‌شد. نوع نگاه زیباشناسانه در انتخاب تصانیفی که با اصالت‌های موسیقی دستگاهی همگن و منطبق هستند در مقابل تصانیفی که از عیار هنری کمتری برخوردار بوده یا بیشتر جنبه مردم‌پسند داشته‌اند، اصلی‌ترین ویژگی روایت او از تصانیف دوره قاجار است. کامل‌ترین آوانگاری کارهای ایشان مربوط است به نوشته استاد فرامرز پایور که در این کتاب به عنوان مرجع اصلی قرار گرفت. علاوه بر تطبیق دقیق حروف و کلمات شعر با نت‌ها نسبت به مرجع اصلی، تلاش کرده‌ام نوع آوانگاری باعث ارتباط بیشتر خوانندگان و نوازندگان، در سطوح مختلف هنری با آن شود.» این کتاب به قیمت ۷۵۰هزارتومان از سوی انتشارات ماهور منتشر شده است.
  • افتتاح «سندلی هنرمند» در خانه هنرمندان

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه «سندلی هنرمند» از فردا پنج‌شنبه با حضور بیش از ۲۰۰ هنرمند نقاش، مجسمه‌ساز، تصویرگر، سرامیست، معمار، طراح صنعتی، آهنگساز و طراح صحنه و همچنین هنرمندان سینمایی در هفت گالری خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود. در معرفی نمایشگاه «سندلی هنرمند» آمده است: «صندلی یا چهارپایه یا چوکی یا کرسی محلی برای نشستن است. جایگاهی است که انسان روی آن آرام می‌گیرد. صندلی با صاحبش معنا می‌یابد. کارکرد اجتماعی صندلی که امروز با میز و صاحب میز در تداخل و به اشتباه گرفته می‌شود، مقام صاحبش را می‌رساند؛ و تکیه‌گاهی ا‌ست در قدرت. هنرمند با تکیه بر صندلی است که جان می‌گیرد و جان می‌بخشد؛ و این مفهوم آثار او را معنابخش می‌کند. در نشانه‌شناسی: طرح، مصالح و ساخت در نحوه تلقی صاحب آن نقش کلیدی دارد. نمایشگاه «سندلیِ هنرمند» نمایشگاهی ا‌ست از رویکرد هنرمندان ایران در این چالش فراموش‌شده و کلیدی برای درک بهتر آثار آنان در هنر معاصر این سرزمین.» این نمایشگاه از پنج‌شنبه ساعت ۱۷ در خانه هنرمندان ایران افتتاح می‌شود و تا ۵ تیر همه‌روزه از ساعت ۱۴ تا ۲۱ (به استثنای شنبه‌ها) میزبان علاقه‌مندان است.
  • اکران «طعم گیلاس» کیارستمی در پاریس

    دنیای اقتصاد: در آستانه تولد ۸۴سالگی عباس کیارستمی، کارگردان فقید سینما، باشگاه سینمایی «جاده ابریشم» مرکز ایران و فرانسه مراسم بزرگداشتی برای او برگزار می‌کند. در این مراسم که ۱۶ ژوئن (۲۷ خرداد) در سینمای بالزاک پاریس برپا خواهد شد، فیلم «طعم گیلاس» این هنرمند اکران می‌شود و سیف‌الله صمدیان عکاس و سینماگر ایرانی، نهال تجدد نویسنده و مترجم مجموعه اشعار کیارستمی به همراه ژان کلود ووآزن نویسنده، مورخ و متخصص ایران درباره این اثر بحث و گفت‌وگو می‌کنند. عباس کیارستمی سال ۱۹۹۷ میلادی (۱۳۷۶) نخل طلای کن را برای فیلم «طعم گیلاس» دریافت کرد و پس از آن در فرانسه چندین فیلم ساخت. عباس کیارستمی عکاس و فیلم‌ساز متولد اول تیر سال ۱۳۱۹ بود و ۱۴ تیر ۱۳۹۵ درگذشت.
  • کنسرت موسیقی بوشهری در نیاوران

    دنیای اقتصاد: کنسرت بندری و خیام‌خوانی گروه «هیرون» به سرپرستی نوذر سعادت‌پور شنبه ۲۶ خرداد در فرهنگسرای نیاوران برگزار می‌شود. در این کنسرت قطعاتی مانند تل عاشقون، خروس خون، خرونگ، خیام، حنابندان، بزمی و عروسی بوشهری، کعله مرکب‌خوانی، لری، رئیسعلی و چند قطعه بی‌کلام اجرا خواهد شد. نوذر سعادت‌پور (سرپرست گروه، خواننده، نوازنده نی‌انبان و فلوت)، محمد فرامرزی اُکولو و حسین سهرابی (خواننده)، نیما تنگسیری (ضرب و تمپو)، فرشید چهره‌آزاد (درامز محلی)، مهدی احمدی (کونگا)، فرزاد مستوفی (گیتار باس) و سعید پیراسته نوازنده سازهای افکتی، اعضای گروه «هیرون» هستند. علاقه‌مندان به تماشای کنسرت گروه «هیرون» می‌توانند ساعت ۲۱ به سالن خلیج فارس فرهنگسرای نیاوران مراجعه کنند.
  • اکران آنلاین «مسافری از گانورا»

    دنیای اقتصاد: اکران آنلاین انیمیشن سینمایی «مسافری از گانورا» به کارگردانی سید احمد علمدار و تهیه‌کنندگی سیدمحمدحسین علمدار از فیلم‌نت آغاز شد. این فیلم به‌زودی در اپلیکیشن «شاد» نیز اکران آنلاین می‌شود. داستان این فیلم درباره یک موجود فضایی است که به زمین سفر می کند و با کمک پسری معلول و دوستانش به جست‌وجوی فرمانروای گمشده سیاره گانورا می‌پردازد تا صلح را به سرزمینش بازگرداند. این فیلم در مدت ۳ ماه اکران توانست با جذب بیش از ۴۲۰ هزار مخاطب به فروش ۱۴ میلیارد تومانی دست یابد. «مسافری از گانورا» در سی‌وپنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان اصفهان موفق به دریافت پروانه زرین جایزه ویژه دبیر جشنواره، تندیس ویژه ستاد ملی خانواده و جوانی جمعیت و همچنین جایزه «فرهنگ بنیان» شد.
  • ورود «این جمعیت قابل کنترل» به چرخه اکران

    دنیای اقتصاد: فیلم سینمایی «این جمعیت قابل کنترل» به کارگردانی محمدمتین اوجانی و تهیه‌کنندگی مهرداد فرید از چهارشنبه هفته آینده (۳۰خردادماه) به فیلم‌های در حال اکران اضافه می‌شود. این فیلم داستان یک زن مسن مبتلا به زوال عقل را روایت می‌کند که هنوز آرزوی اصلی خود را فراموش نکرده است. تلاش فرزندان او برای برآوردن این آرزو منجر به مجموعه‌ای از حوادث و ماجراها می‌شود. نویسندگی این فیلم را روناک برخوردار بر عهده داشته و فریده سپاه‌منصور، محمدرضا داوودنژاد، علیرضا استادی، زهرا داوود‌نژاد، روناک برخوردار، مرجان قمری، رسول عظیمی، مهناز افتاده‌نیا، وحید الهویی، مریم شاه‌ولی و محسن آشتیانی‌پور در آن بازی کرده‌اند.
  • اکران «شناور» در هاشور

    دنیای اقتصاد: فیلم «شناور» ساخته شهاب‌الدین حسین‌پور از امروز چهارشنبه اکران آنلاین خود را از طریق پلتفرم هاشور آغاز می‌کند. این اثر سینمایی که بر اساس یک داستان واقعی ساخته شده است، داستان یک گروه دوست صمیمی است که با یکدیگر به سفری کوتاه می‌روند و با گم‌شدن یکی از آنها اتفاقاتی رخ می‌دهد و رازهایی برملا می‌شود. فیلم‌نامه «شناور» را رضا دادویی نوشته و محمد امیریاراحمدی به عنوان مشاور فیلم‌نامه با پروژه شناور همکاری کرده است. همچنین رضا دادویی و میثم طوسی تهیه‌کنندگی فیلم را بر عهده دارند. الهه افشاری، ملیکا باقری، الهه حسینی، گیلدا حمیدی، میثم درویشان‌پور، علیرضا ساوه‌درودی، فائقه شلالوند، اشکان صادقی، علیرضا مویدی، فرشید ناصری و بازیگر خردسال رزا دانازاده در «شناور» به ایفای نقش می‌پردازند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر