بر‌اساس برآوردهای دولت پاکستان، با تکمیل خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان، این کشور سالانه یک میلیارد دلار در هزینه واردات نفت صرفه جویی خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری تریبیون، لغو تحریم‌های اقتصادی علیه ایران فرصتی منحصربه فرد برای اسلام‌آباد خواهد بود تا بتواند از طریق واردات گاز از خط لوله ایران، بر بحران شدید کمبود انرژی خود فائق‌ آید.

احیای خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان و توسعه سریع آن اقدامی کاملا با صرفه اقتصادی و به سود منافع ملی پاکستان است. شهید خاقان عباسی، وزیر نفت و منابع طبیعی پاکستان در این رابطه گفت: «ما راه‌حل خودمان را به وزیر خارجه ایران ارائه داده و گفته‌ایم که ما متعهد به اجرای پروژه خط لوله انتقال گاز پس از لغو تحریم‌ها هستیم.»

عباسی افزود: وزیر خارجه ایران تاکید کرد که محدودیت‌های اقتصادی پس از توافق هسته‌ای با قدرت‌های جهانی برداشته خواهد شد.

در حال حاضر، پاکستان بخش عمده انرژی خود را از نیروگاه‌های حرارتی تامین می‌کند که نفت کوره گران قیمت و سوخت دیزل مصرف می‌کنند. تولید برق از طریق گاز نسبتا ارزان قیمت ایران نه تنها موجب کاهش هزینه واردات نفت خواهد شد، بلکه به کاهش هزینه مصرف‌کنندگان برق نیز خواهد انجامید. مصرف‌کنندگان برق در پاکستان به‌رغم افت قیمت جهانی نفت همچنان رقم بالایی برای خرید انرژی می‌پردازند.

بر‌اساس برآوردهای دولت پاکستان، با تکمیل خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان، این کشور سالانه یک میلیارد دلار در واردات نفت صرفه جویی خواهد کرد و رقم صرفه‌جویی پاکستان در طول دوره ۲۵ساله قرارداد گازی با ایران به ۲۵‌میلیارد دلار خواهد رسید.