شماره روزنامه ۶۰۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۸۰ دنیای اقتصاد

اخبار نیرو - روزنامه شماره ۵۹۸۰

  • شوک مثبت به کوچک‌مقیاس‏‏‌ها

    دنیای اقتصاد-زینب طاری: در سال‌های اخیر بیشتر صنایع در تابستان از ناحیه محدودیت‌های برق دچار عدم‌‌‌النفع شده‌‌‌اند و قطعا در پیک امسال نیز در بر همان پاشنه سابق می‌‌‌چرخد. چرا که اتفاق بزرگی در بخش تولید برق نیفتاده و عملا با توجه به ناترازی‌‌‌های برق در سال‌های اخیر و اولویت برق‌‌‌رسانی به بخش خانگی، پیک تابستان امسال هم با مدیریت خاموشی‌‌‌ها همراه خواهد بود.
  • اجرای پنج طرح بزرگ آبرسانی از دریا و ۱۱‌هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر

    دنیای‌‌‌اقتصاد: دولت سیزدهم چند برنامه مهم در صنعت آب و برق را به سرانجام رساند که آغاز عملیات اجرایی پنج طرح بزرگ آبرسانی از دریا، معادل پنج برابر کل ظرفیت ابتدای دولت و اجرایی کردن ۱۱‌هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر برای بیش از ۱۰۰ ساختگاه در سراسر کشور جزو مهم‌‌‌ترین برنامه‌‌‌ها در این دو حوزه بوده است.
  • تابستان مشکل کم‏‏‌آبی خواهیم داشت؟

    دنیای‌‌‌اقتصاد: ما به طور متوسط سالی ۵ میلیارد متر مکعب از آب‌‌‌های زیرزمینی را به صورت مازاد توان برداشت می‌‌‌کنیم، بنابراین انتظار حل شدن مساله فرونشست را نداشته باشیم. مهدی قمشی، کارشناس حوزه آب در گفت‌‌‌وگو با «ایلنا»، درباره اوضاع آبی در سال جاری اظهار کرد: در حال حاضر شرایط آبی در غرب کشور تقریبا نرمال است و در بخش‌‌‌های زیادی خصوصا شرق کشور زیر نرمال است، ولی هنوز ناامید نیستیم چون بارش‌‌‌هایی پیش‌‌‌بینی شده و باید امیدوار بود که بقیه نقاط کشور هم شرایط نرمالی داشته باشند.
  • هفت نیروگاه زغال‌‌‌سنگ‌سوز آلمان تعطیل شد

    دنیای‌اقتصاد: دو شرکت انرژی آلمانی اعلام کردند هفت نیروگاه زغال‌‌‌سنگ‌سوز خود را در تعطیلات آخر هفته عید پاک تعطیل کردند و بیش از ۳۰۰۰ مگاوات ظرفیت تولیدی را از شبکه سراسری خود خارج کردند. شبکه برق آلمان بخشی از شبکه سنکرون اروپای قاره‌‌‌ای است. در سال ۲۰۲۰، به دلیل شرایط کووید-۱۹ و چالش‌‌‌های شدید، آلمان بالغ بر ۴۸۴ تراوات ساعت برق تولید کرد که بیش از ۵۰‌درصد آن از منابع انرژی تجدیدپذیر، ۲۴‌درصد از زغال‌‌‌سنگ و ۱۲‌درصد از گاز طبیعی بود که میزان تولید برق از سوخت‌‌‌های فسیلی را به ۳۶‌درصد رساند. این اولین سالی بود که انرژی‌‌‌های تجدیدپذیر بیش از ۵۰‌درصد از کل تولید برق این کشور را به خود اختصاص می‌‌‌دادند و یک تغییر عمده نسبت به سال ۲۰۱۸ داشت، زمانی که ترکیب برق این کشور حدود ۳۸‌درصد از زغال‌‌‌سنگ، تنها ۴۰‌درصد از منابع انرژی تجدیدپذیر و ۸‌درصد از گاز طبیعی تامین می‌‌‌شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر