photo_2023-06-17_10-08-13« بهین جهش داتیس یک هلدینگ تولیدی-خدماتی در کشور ماست که طی کمتر از ۴ سال توانسته اعتبار خود را از طریق تخصص گرایی و دانش محوری تثبیت کند. داتیس بطور مشخص در گستره تولید تجهیزات پزشکی زیبایی فعالیت میکند. آرمان خسروی مدیرعامل بهین جهش داتیس به این موضوع پرداخته که چگونه برخی از واردکنندگان دارای نفوذ در اقتصاد کشور، میتوانند حتی مسیر تولید ملی را با کارشکنی ها و سنگ اندازی ها دچار مشکلات فراوان کنند.»

آقای خسروی، نخست در مورد بهین جهش داتیس و خودتان بگوئید:

ما یک مجموعه جوان، متکی بر دانش و فناوری روز و فعال در عرصه تولید هستیم. طی چهار سال اخیر ما توانسته ایم یک  نام معتبر در عرصه تجهیزات لیزر و بازگشایی تخصصی کلینیک های زیبایی در ایران باشیم. بهتر است که نخست بگویم ما چه هستیم و در کجای چرخۀ خدمت رسانی به جامعه خود قرار داریم.  بهین جهش داتیس یک هلدینگ مرکب از حداقل پنج شرکت تخصصی درحوزه زیبایی کشور است که همگی آنها در یک راستا و برای تحقق یک هدف بزرگ تلاش دارند.

بهین جهش داتیس تولید کننده و تامین کننده تجهیزات پزشکی زیبایی در متنوع ترین شکل آن است. تجهیزات تخصصی کلینیک های زیبایی تا همین اواخر از صفر تا صد از طریق واردات تامین میشد و بهین جهش در زمره نخستین مجموعه هایست که برای تولید داخلی تخصصی ترین دستگاه ها تلاش کرد و به فضل الهی به نتیجه عالی رسید.

نخستین شرکت ما، داتیس با همکاری مجموعه ای از متخصصین داخلی در کنار برند های معتبر خارجی ایجاد شد و بتدریج با استفاده از ظرفیت متخصصین و شرکت های دانش بنیان توانست تا 97 درصد دستگاه های لیزر را با استفاده از متریال و فناوری داخلی تولید کند. لازم به ذکر است که، تولیدات ما تحت لیسانس کمپانی آلپاین تک انگلستان است و نکته بعدی، کیفیت شاخص این تولیدات است. متاسفانه طی سال های اخیر همواره تولیدات داخلی در هر زمینه ای، چندان مورد اعتماد مردم نبوده و حتی توسط وارد کنندگان بشدت مورد انتقاد بوده است. با این وصف ما تلاش خود را با تمام توان بکار بستیم تا این تولیدات با بهترین نمونه ها قابل مقایسه باشد.

در بخش دوم فعالیت ها ما بسراغ یک ایده بسیار مبتکرانه اما مستلزم توان بسیار بالا رفتیم « افتتاح، مشاوره و به سود رساندن تخصصی کلینیک های زیبایی »

در مجموعه بهین جهش بیش از یکصد و پنجاه نفر به طور مستقیم و چهارصد نفر به شکل با واسطه ارتزاق میکنند و به فضل الهی این اشتغال آفرینی همواره روبه رشد خواهد بود.

آقای خسروی در مورد مسیری که تا کنون پیموده اید و از موانع و چگونگی های آن بگوئید:

در کشوری مانند ترکیه صدور مهمترین مجوزها اعم از ثبت شرکت یا مجوز تولید و تائیدیه رسمی از ابتدا تا انتهای آن 40 روز زمان میبرد این در حالی است که در کشور ما مسیری بسیار طولانی و پر از موانع غیر ضروری در پیش روی ما قرار داشته است. من اینجا به دو دلیل مهم به عنوان موانع جدی عرصه تولید اشاره میکنم.

نخست اینکه نیروی تولید متخصص در این عرصه به هیچ وجه کافی نیست. و دوم به تعبیری مافیای این حوزه است که به هیچ وجه نمیتوان آنرا انکار کرد.

خسروی

به عنوان نمونه یکی از شرکتهای فعال در این حوزه واردات خود را از مبدایی انجام میدهد که به هیچ وجه قابل توجیه نیست. اما دقیقا همزمان با این فعالیتها، یک مجموعه تولیدی داخلی که با توان و دانش داخلی انجام شده با انواع موانع و حتی کارشکنی ها همراه شود و در کمال تاسف این موانع در مسیر تولید داخلی ما انجام گرفته است.

مدتهای طولانی تلاشهای این واردکنندگان صرف این موضوع شده است که مجوز ما صادر نشود این در حالیست که تولید، اشتغال آفرینی، کیفیت و ارزانی در تمامی تجهیزات ما یکجا جمع شده است با این وصف در دو روز  نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۲ ما مشغول پاسخ گویی و نشان دادن مجوز به بازرسان نمایشگاه بودیم!

با وجود این همه سختی چرا کماکان در عرصۀ تولید فعالیت دارید؟

اتفاقاً به موضوع خوبی اشاره کردید چرا که به تولید و اشتغال آفرینی برای هموطنانم باور دارم. اگر دقت کنیم طی سالیان اخیر رهبر انقلاب هر سال را با یک رویکرد و دغدغهء اقتصادی_تولیدی نامگذاری میکنند. این موضوع تنها یک نام نیست بلکه نشانگر نیاز مبرم کشور به اقتصاد پایدار و روبه رشد و متکی بر تولید ملی است

چشم انداز شما برای آینده چیست؟

اکنون که در خدمت شما هستیم ما به عنوان نماینده آلپاینتک انگلستان و دارای لیسانس این مجموعه در حال آغاز پروسه صادرات با کشورهای ترکیه، امارات متحده عربی، عراق هستیم و پیش بینی ما این است که طی ۳ سال آینده به لطف الهی به ۱۰ کشور صادرات خواهیم داشت. صادراتی که مبین کیفیت یک دستگاه عالی ملی خواهد بود.

درخواست شما از مسئولین امر چیست؟

من این درخواست رو به هیچ وجه در مورد خودم مطرح نمیکنم بلکه اتفاقا در مورد تمامی فعالین عرصه تولید در کشور ماست. متاسفانه این رویه بجای حمایت و رفع موانع از عرصه تولید، دقیقا با مجموعه ای از موانع اداری، تشکیلاتی و...تولید کنندگان کشور را روز به روز کمتر کرده چرا که کسی وارد عرصه تولید میشود در برآورد بیزینس پلن خود حتی در خوشبینانه ترین حالت، هیچگونه بازگشت سرمایه را برای خود متصور نمیشود چرا که یک سال و نیم تا دوسال صرف هزینه و سپس تبلیغات و در نهایت حتی موفقیت نیز در هاله ای از ابهام است.

نگذارند عرصه تولید کشور بیش از این آسیب ببیند و فکری برای اقتصادی شود که به تولید و دانش متکی است. به عنوان یک ایرانی این را عرض میکنم، امید دارم در آینده ای نزدیک و مخصوصا با تاکید ویژه رهبر انقلاب و دانشمندان عرصه اقتصاد، راه برای کارآفرینان داخلی، تولیدکنندگان ملی و دانشمندان توانمند هم میهنمانان، هموارتر و پربار تر شود.

فراموش نکنیم هر کار امروز ما را، فردا نقادانه به قضاوت مینشینند.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.