وی محورهای اصلی این جشنواره را فناوری‌های نوظهور و آینده‌نگر، صنعت ساز، رفع نیاز صنایع در دوران تحریم، انرژی‌های نفت و گاز و پتروشیمی، مسائل محیط‌زیست و آلودگی هوا و مدیریت منابع آب، نیازهای صنعت دارو و مهندسی پزشکی، فناوری‌های نرم، هویت‌ساز و خلاق، زیست‌فناوری، نانو و کشاورزی و امنیت غذایی، مسائل نوآوری و هوش مصنوعی برشمرد و گفت: گردش مالی و سودآوری بالا، گستردگی بازار و همه‌جانبه بودن محصول ازجمله شاخص‌های امتیاز‌دهی وبرتری محصولات و ایده‌ها هستند.

دبیر جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی طراحان کسب‌وکار، ایده و استارت آپ‌ها را بخشی از مخاطبان این جشنواره دانست و افزود: حضور ایده پردازان و صاحبان ایده و کسب‌وکار صرف داشتن ایده حتی بدون تجاری‌سازی در بخش مسابقات کفایت می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: شرکت‌های نوپا و رشد یافته نیز با داشتن شرط حضور در بازار و عرضه محصولات به مدت ۳ سال می‌توانند در بخش «فن‌آفرینی و تجاری‌سازی فناوری» مسابقه شرکت کنند که این رویه به‌صورت سنتی در دوره‌های گذشته دنبال شده است.

برپایی نشست‌های جانبی با تاکید بر سرمایه‌گذاری

کبیری بابیان اینکه در بخش نشست‌های جانبی تاکید بر فرصت‌های سرمایه‌گذاری است، گفت: برای نشست و مذاکرات بین سرمایه‌گذار و سرمایه پذیر در حاشیه این جشنواره برنامه‌ریزی‌شده و هدایت جلسات B۲B ، تسهیلگری و کوچینگ را میان سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی و شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌دهیم. وی تصریح کرد: در دوره‌های گذشته «کافه سرمایه» به همین منوال با میزبانی دبیرخانه جشنواره برگزار می‌شد که سرمایه‌گذار و سرمایه پذیر به یک‌زبان مشترکی برسند و در مدل‌های مختلف سرمایه‌گذاری مستقیم، توسعه بازار و ایجاد بنگاه جدید اقتصادی به همکاری خود ادامه دهند.

دبیر جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی بابیان اینکه نتایج رویداد جذب سرمایه در اختتامیه معرفی می‌شود، گفت: به‌صورت ویژه مواردی که به مرحله جذب سرمایه رسیده و منجر به قرارداد  یا تفاهم‌نامه شده است را در مراسم اختتامیه رونمایی می‌کنیم.

ویژه‌برنامه نیاز فناورانه صنایع

وی خبر از ویژه‌برنامه دیگری تحت عنوان «نیاز فناورانه» داد و گفت: در این رویداد از صنایع و معادن بزرگ دعوت‌شده تا نیازهای فناورانه خود را به شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور عرضه کنند به‌صورت هدفمند شرکت‌های توانمند نیز در این رویداد شرکت داده می‌شوند.

کبیری برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی با حضور متخصصان بین‌المللی را از دیگر برنامه‌های این دوره از جشنواره برشمرد و گفت: از یک متخصص کارآفرینی و بازاریاب بین‌المللی دعوت‌شده تا حول محور ورود محصولات فناورانه به بازارهای بین‌المللی، راه‌کارها و چالش‌های آن و شبکه‌سازی برای کسب‌وکارهای بهتر در این رویداد حضورداشته و به گفت‌و‌گو بپردازد.

وی ادامه داد: البته هدف از این برنامه تنها سخنرانی نیست بلکه به دنبال شناسایی فرصت‌ و ظرفیت‌ شرکت‌ها و همچنین ارتباط با رابطان بین‌المللی هستیم.

برپایی نمایشگاه تخصصی محصولات فناورانه در حاشیه جشنواره

وی خاطرنشان کرد: در کنار این جشنواره نمایشگاه تخصصی از محصولات فناورانه شرکت‌ها و صنایع بزرگ نیز برگزار می‌شود و مهلت دریافت طرح‌ها و ایده‌ها و ارسال آثار به جشنواره تا ۱۵ شهریورماه تمدیدشده است.  گفتنی است جشنواره ملی فن‌آفرینی شیخ بهایی به‌عنوان نخستین رویداد فن‌آوری و فن‌آفرینانه کشور توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود و امسال هفدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی از ۲۴ تا ۲۶ آبان ماه در اصفهان برپا خواهد شد.