محمد حسین چیزفهم دانشمندیان، با معرفی نمایشگاه «دهلیز ۲» به ایسنا گفت: بعد از اینکه نمایشگاه رد خط (یکی از نمایشگاه‌های دهلیز) را در اصفهان برگزار کردم، با مشورت اساتید و دیگران تصمیم گرفتم که «دهلیز» عنوان سبک شخصیِ کار من در تمام نمایشگاه‌هایم باشد. «دهلیز» سیر تکاملی نمایشگاه نقاشی‌خط من است. سبک دهلیز، سبکی است که من در آن کار می‌کنم و تاکنون هنرمندی را ندیده‌ام که نمایشگاهی را با این عنوان و سبک برگزار کند.

او با بیان اینکه عبارت «دهلیز ۲» به دومین سال برگزاری «نمایشگاه دهلیز» اشاره دارد، افزود: نمایشگاه «دهلیز ۲» هفتمین «نمایشگاه دهلیز» در دومین سال ارائه‌ی آثار من در این سبک است. سال ۱۴۰۰ اولین نمایشگاه «دهلیز» در تهران برگزار شد و تا سال گذشته ۶ نمایشگاه دیگر از مجموعه نمایشگاه‌های دهلیز را برگزار کردم و امیدوارم که دهلیز ۳ را نیز برای سال آینده برگزار کنم.

این هنرمند جوان که در استان‌های تهران، شیراز، اصفهان و کرج نمایشگاه انفرادی دهلیز را برگزار کرده است، با توضیح وجه تمایز تکنیک خود با تکنیک‌های معمول نقاشی‌خط، گفت: آنچه من در تکنیک‌های نقاشی‌خط دیده‌ام نوعی حروف نگاری و بازی با رنگ و کلمات است‌ و به‌رغم اینکه عنوان آن نقاشی خط است، اما هیچ‌گونه نقاشی در این سبک هنری به چشم نمی‌خورد. من با توجه به اینکه در رشته معماری و عمران تحصیل کرده بودم، حجم را به خط وارد کرده و سبک جدیدی از نقاشی خط را ابداع کردم.

وارد با بیان اینکه در نمایشگاه «دهلیز ۲» تعداد ۱۲ اثر با ابعاد یک متر بر روی بوم ترسیم و ارائه شده است، ادامه داد: دهلیز در دومعنی به کار می‌رود. به قسمتی از قلب که خون را به قلب می‌رساند دهلیز می‌گویند، و نقاشی‌خط، حکم دهلیز برای نجات من را ایفا کرده است. همچنین دهلیز به معنی دالان‌های معماری سنتی نیز هست که در نمایشگاه «دهلیز ۱» از ۲۰ اثرِ ارائه شده در نمایشگاه، حدود ۱۵ اثر به صورت دالان در دالان کشیده شده بود. در این نمایشگاه فعلی نیز ۴ اثر به صورت دهلیز ترسیم شده‌اند.

او همچنبن اشاره کرد که در بیانیه نمایشگاه «دهلیز ۲» آمده است: دهلیز های تو در تو، آنجا که من و تو ایستاده‌ایم بدون آنکه دیده شویم!

علاقه‌مندان می‌توانند برای تماشای نقاشی‌های نمایشگاه «دهلیز ۲» تا ۱۸ مردادماه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ بعدازظهر به نگارخانه صفوی، واقع در اصفهان، خیابان خاقانی، جنب کوچه شماره ۳۱ مراجعه کنند.