مهدی داوری دولت آبادی زلزله خبر نمی‌کند، از این روست که جزو حوادث غیرمترقبه محسوب می‌شود و آثاری که به جای می‌گذارد نیز برای کسانی که به منطقه‌ای وارد می‌شوند، اعجاب‌انگیز است. دریاچه چورت از دل یک زلزله در سال 1320 خورشیدی پدید آمده است و یکی از جاذبه‌های استان مازندران به شمار می‌رود. پیشنهاد ما به شما این است، در اردیبهشت که بهشت ماه‌های سال است، گذری به چورت داشته باشید.
اگر تنها قصد بازدید از دریاچه را دارید می‌توانید آن را طی یک برنامه یک روزه فشرده انجام دهید، اما اگر می‌خواهید بیشتر از این طبیعت زیبا بهره بگیرید، امکان اسکان شما در خانه‌های محلی روستای چورت وجود دارد، گزینه دیگر شما چادر زدن در کنار دریاچه و شب مانی در طبیعت است.
اگر تا اینجای گزارش تصمیم خود را برای رفتن به چورت گرفته‌اید، حال وقت بستن کوله‌ و برداشتن کیسه زباله است، صبح زود آماده حرکت شده و به سمت ساری بروید، صبحانه بین راهی و در طبیعت زیبای شمال گزینه بهتری از صبحانه آن هم صبح خیلی زود در خانه و در میان انبوه آپارتمان‌ها و هوای آلوده است. پس از رسیدن به ساری باید به سمت روستای چورت در شمال شرقی این شهر و در مسیر جاده کیاسر بروید. از ساری تا چورت ۵۰ کیلومتر راه است، مسیری که اطراف آن یا روستایی سرسبز قرار گرفته و یا جنگلی که شما را احاطه کرده است، هفت کیلومتر آخر مسیر شیب زیادی دارد، بنابراین با احتیاط حرکت کنید. اگر در روستا هماهنگی‌های لازم را انجام داده‌اید می‌توانید وسایل خود را در خانه‌ای محلی بگذارید و با وانت به سمت دریاچه بروید، یا کوله‌هایتان را در وانت بگذارید و خودتان پیاده از جنگل بگذرید. اما اگر مایلید بارتان بر دوش خودتان باشد، باید مسیر دریاچه که گاه باتلاقی است را با بار سنگین بروید که البته تجربه‌ای هیجان انگیز خواهد بود.
از روستا تا دریاچه نزدیک به ۱۰ کیلومتر راه است، پس با فرض اینکه سه کیلومتر در ساعت راه بروید، بیش از سه ساعت تا رسیدن به دریاچه زمان بگذارید؛ دوربین عکاسی یکی از لازمه‌های این سفر است، بنابراین آن را حتما به همراه داشته باشید.