شماره روزنامه ۵۹۹۶
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۹۶ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۹۶

  • انحراف ارزی بازار خودرو

    دنیای اقتصاد: تخصیص سه‌میلیارد دلار به مونتاژکاران خودرو این سوال را مطرح کرده که ارز مذکور چرا به تنظیم بازار خودرو کمکی نکرده است؟ واضح است که مسیرهای فراوانی برای تنظیم بازار پیش پای سیاستگذار بوده است؛ به‌طوری‌که مسیر واردات هم می‌توانست در کنار تزریق ارز به مونتاژی‌ها به‌طور همزمان مورد نظر قرار بگیرد.
  • جهش تولید خودرو با کدام پول؟

    دنیای اقتصاد: وزیر صنعت، معدن و تجارت در حالی از برنامه این وزارتخانه برای رشد تولید روزانه خودرو خبر داده که همچنان خبری از اصلاح قیمت کارخانه‌ای خودروها - به عنوان یکی از ارکان اصلی جهش تولید - نیست. وزیر صمت با تاکید بر برنامه‌های توسعه‌ای این وزارتخانه برای صنعت خودرو طی سال جاری، گفته که «درحال‌حاضر تیراژ روزانه تولید خودرو به پنج‌هزار دستگاه رسیده و تلاش می‌کنیم این رقم ۲۰‌درصد افزایش یابد». با توجه به این گفته وزیر صمت، اگر برنامه این وزارتخانه عملی شود، تولید خودرو در کشور به روزی شش‌هزار دستگاه خواهد رسید. علی‌آبادی پیش‌تر نیز عنوان کرده بود که تولید خودرو در سال جاری و در مقایسه با سال گذشته ۱۵درصد بالا خواهد رفت. با توجه به تولید بالغ بر یک‌میلیون و ۳۰۰‌هزار دستگاهی خودرو در سال گذشته، تحقق رشد ۱۵درصدی به معنای افزایش تیراژ تا بالای یک‌میلیون و ۵۰۰‌هزار دستگاه است.
  • تکذیب معامله حواله خودروی جانبازان

    دنیای اقتصاد: بازار سیاه معاملات حواله خودروهای وارداتی در حالی از ماه‌ها قبل شکل گرفته و در این بین، حواله خودروهای جانبازان نیز به چشم می‌آید که مدیر کل تسهیلات و رفاهی بنیاد شهید و امور ایثارگران، این خرید‌وفروش‌ها را از اساس تکذیب کرد. میثم اروز در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم گفته که «وقتی هنوز حواله‌ای صادر نشده و خودرویی وارد نکرده‌ایم تا قیمت‌گذاری شود، دقیقا چه چیزی خرید‌و‌فروش می‌شود؟» به گفته وی، تماس‌هایی از طرف جامعه ایثارگری انجام شده که می‌گویند دلالان تماس می‌گیرند و آنها برای فروش حواله خودرویشان با قیمت‌های چندمیلیاردی، تحریک می‌کنند؛ هدف دلالان دامن زدن به اخبار دروغ خریدوفروش حواله خودروی وارداتی است.
  • تسلا اخراج می‌کند

    دنیای اقتصاد: شرکت تسلا در بیانیه‌ای اعلام کرد که تضعیف بازار فروش خودروهای الکتریکی در حال حاضر تسلا را با چالش‌هایی مواجه می‌کند. به گزارش ایسنا، تسلا اعلام کرد حدود ۴۰۰نفر از کارکنانش در کارخانه خود در نزدیکی برلین را کاهش می‌دهد و امیدوار است بدون اخراج اجباری به این مهم دست یابد.این اخراج‌ها، برای کاهش بیش از ۱۰درصدی از ۱۴۰هزار کارمند جهانی تسلا و پاسخی به تشدید جنگ قیمت برای خودروهای الکتریکی است که خودروسازان را برای کاهش هزینه‌ها تحت فشار قرار می‌دهد.
  • لوتوس ۱۰۷هزار دلاری

    دنیای اقتصاد: لوتوس آماده ارائه خدمات به خریداران آمریکایی است که قصد دارند شاسی‌بلند التر را تهیه کنند.این سواری خانوادگی با باتری برقی در دو نوع برای بازار ایالات متحده عرضه می‌‌شود و ۱۰۷هزار دلار قیمت دارد. سطح مبتدی و R، هر دو در پیکربندی دوموتوره با باتری ۱۱۱.۹کیلووات‌ساعتی و معماری ۸۰۰ولتی برای عملکرد شارژ سریع اولیه طراحی شده‌اند. التر S میان‌رده موجود در برخی بازارها، از ایالات متحده صرف‌نظر می‌کند، احتمالا به این دلیل که سازندگان لوکس روی سطح بالایی از کیت استاندارد برای خریداران تمرکز می‌کنند.مدل مبتدی در مجموع ۶۰۳ اسب‌بخار قدرت و ۷۱۰ پوند‌فوت گشتاور تولید می‌کند که می‌تواند وزن تقریبا ۵۵۰۰پوندی خود را در ۴.۵ثانیه از حالت سکون به سرعت ۶۲مایل در ساعت برساند و حداکثر سرعت ۱۶۰مایل در ساعت را ثبت کند. مدل R ترکیبی نیز ۹۰۵اسب‌بخار و ۹۸۵پوندفوت تولید می‌کند که تقریبا ۵۸۲۰پوند خود را در ۲.۹۵ثانیه به ۶۲مایل در ساعت می‌رساند و قادر است به سرعت ۱۶۵مایل در ساعت برسد.
  • نمایشگاه خودروی پکن در تسخیر برقی‌ها

    دنیای اقتصاد: بزرگ‌ترین نمایشگاه خودروی چین آینده تمام برقی را به نمایش می‌گذارد و البته برندهای محلی غالب هستند.به گزارش ایسنا، بزرگ‌ترین نمایشگاه خودروی چین روز پنج‌شنبه (۲۵ آوریل) در پکن آغاز به کار کرده و معروف‌ترین‌های خودرو، جدیدترین مدل‌های الکتریکی خود را به نمایش گذاشتند که نشان می‌دهد چگونه بزرگ‌ترین بازار خودروی جهان در حال حاضر و بدون توجه به گذشته، در وضع الکتریکی قرار دارد. برگزارکنندگان اعلام کردند که خودروسازان قرار است ۱۱۷ مدل برقی جدید در مقابل ۹۳ مدل سال گذشته را در نمایشگاه شانگهای ارائه کنند، در‌حالی‌که در مجموع ۲۷۸ خودروی جدید انرژی نو به نمایش گذاشته خواهند شد که ۷ مورد بیشتر از سال گذشته است.
  • استقبال ۷۶هزار دستگاهی از شیائومی

    دنیای اقتصاد: شیائومی نزدیک به ۷۶هزار سفارش برای خودروی SU۷ ثبت کرده و بیش از ۱۰هزار تحویل در ژوئن را هدف قرار داده است.لی جون، بنیانگذار چینی شیائومی، اعلام کرد که تا ۲۴ آوریل ۷۵هزار و ۷۲۳سفارش برای سدان الکتریکی اسپرت این شرکت به ثبت رسیده است.لی طی رویدادی در اولین روز رسانه‌ای نمایشگاه خودروی پکن گفت شیائومی بیش از ۱۰۰هزار تحویل برای SU۷ در سال ۲۰۲۴ را هدف قرار داده است و قصد دارد تجارت خودرویی خود را برای سه سال آینده ۱۰۰ درصد بر بازار چین متمرکز کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر