دنیای اقتصاد- کرج- رسول باقری: شهردار کرج گفت: هدف مهم شهرداری و شورای اسلامی شهر کرج در زمینه آسفالت، تولید و توزیع سالانه یک میلیون تن آسفالت توسط کارخانه آسفالت شهرداری کرج است.
سید‌علی آقازاده در مراسم ‌راه‌اندازی طبقه یازدهم شهرداری کرج با بیان این مطلب افزود: کارخانه آسفالت در دوره گذشته شورای اسلامی شهر کرج راه‌اندازی شد و اکنون در آستانه گرفتن رکورد بی‌نظیر تولید آسفالت در کلانشهر کرج هستیم.
وی افزود: رکورد تولید آسفالت در کرج هم‌اکنون تولید چهارهزار تن آسفالت در ۲۴ ساعت است و باید گفت انجام این عمل با توجه به تخصصی بودن، بسیار پیچیده است.
آقازاده با بیان اینکه، حوزه عمران، فنی و نوسازی به
پیچیده‌ترین محاسبات آزمایشگاهی در زمینه تولید آسفالت رسیده‌اند، افزود: آزمایشگاه کارخانه آسفالت، مجهزترین آزمایشگاه در استان البرز است. این مسوول با اشاره به وجود دستگاه‌ها و تجهیزات مطلوب کارخانه آسفالت عنوان کرد: از مباحث قابل تامل در این خصوص، بحث تامین منابع مالی خرید مواد اولیه آسفالت است که این مهم با تلاش معاونت اداری مالی شهرداری کرج به نحو مطلوبی و با صرف زمان حداقلی انجام شده است.
آقازاده با اشاره به افزایش قیمت «قیر» به عنوان اصلی ترین مواد اولیه تولید آسفالت بیان کرد: معاونت اداری مالی، نقش بسزایی در تامین هزینه خرید «قیر» داشته است که با توجه به حجم بالای هزینه‌های مدیریت شهری این اقدام، اقدامی بسیار مهم است.

تولید یک میلیون تن آسفالت
شهردار کرج در ادامه با یادآوری تولید 500 هزار تن آسفالت توسط کارخانه آسفالت شهرداری کرج طی سال گذشته عنوان کرد: این میزان تولید آسفالت در سال جاری به 700 تن رسیده است. آقازاده، در‌خصوص هدف شهرداری در زمینه تولید آسفالت بیان کرد: هدف‌گذاری مدیریت شهری در این بخش، تولید و پخش یک میلیون تن آسفالت طی هر سال در سطح کلانشهر کرج است.
وی با ارزیابی مثبت از عملکرد کارخانه آسفالت شهرداری با بیان اینکه موفقیت در این عرصه حاکی از اراده و اهتمام مجموعه مدیریت شهری اعم از شورای اسلامی شهر و شهرداری است، گفت: موضوع آسفالت از معضلات کرج در گذشته بوده است که این معضل در سال 91 کاهش یافت و در سال جاری نیز با
بهره‌گیری از توان و ظرفیت کارخانه آسفالت، این معضل به حداقل رسیده است. آقازاده با بیان اینکه در حال حاضر، شهروندان شاهد تغییر و تحول مثبت در بحث آسفالت در معابر شهر کرج هستند، افزود: با توجه به هدف شهرداری کرج در راستای تحقق «نهضت آسفالت» کوچه پس کوچه‌های کرج نیز مشمول طرح توزیع و پخش آسفالت قرار گرفت.

بومی‌سازی ساخت تقاطع
شهردار کرج با اشاره به انجام اقدامات زیرساختی از سوی مدیریت شهری کرج، در زمینه احداث تقاطعات غیرهمسطح در این کلانشهر گفت: هدف مدیریت شهری کرج اعم از شهرداری و شورا، بومی‌سازی صنعت تقاطع‌سازی در کرج است که با توجه به آمار تقاطعات احداث شده در دوره اخیر می‌توان گفت، این صنعت در کرج بومی شده است. این مدیر شهری در ادامه با اشاره به برنامه‌ریزی برای احداث سالانه ۱۰ تقاطع در کرج گفت: برنامه‌ریزی برای رسیدن به این مهم باید در اولویت مدیریت شهری قرار گیرد تا در پروسه ۱۰ ساله شاهد احداث رینگ ترافیکی برای کرج باشیم و با بهره‌گیری از خروجی‌های کارآمد آن، بار ترافیکی در کرج را کاهش دهیم. آقازاده ادامه داد: بهره‌برداری از رینگ ترافیکی در کرج علاوه بر کاهش حجم ترافیک، میزان آلودگی محیط زیست را کاهش می‌دهد.
وی افزود: از سال ۸۸ تا امروز هفت تقاطع غیر همسطح در کرج احداث شده است و هفت تقاطع غیر‌همسطح نیز در حال احداث است. این مسوول گفت: علاوه بر این برنامه‌ریزی برای احداث چهار تقاطع غیرهمسطح در کرج طی سال جاری از سوی شهرداری و شورای اسلامی شهر، انجام شده است.
آقازاده همچنین به احداث تقاطع غیرهمسطح حصارک اشاره کرد و با بیان اینکه، هم‌اکنون اقدامات لازم برای انجام مطالعات کارشناسی در خصوص اجرای این پروژه عمرانی، آغاز شده است، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، عملیات اجرایی احداث این تقاطع غیر‌همسطح طی ۴۰ روز آینده آغاز می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: هزینه اجرای این تقاطع در شرایط کنونی ۷۰ میلیارد تومان برآورد شده است.

۴ هزار و ۲۰ مترمربع پیاده‌رو‌سازی
شهردار کرج در ادامه از اجرای چهار هزار و 20 متر مربع پیاده‌رو‌سازی در کرج خبرداد و افزود: به منظور انجام این عملیات زیرساختی، همسطح‌سازی و بهسازی معابر نیز صورت گرفته است. آقازاده همچنین به اجرای 850 کیلومتر طول جدول‌گذاری در معابر مختلف شهر کرج اشاره کرد و گفت: این آمار در چهار سال اخیر نسبت به گذشته بی‌سابقه بوده است.