زمینه‌سازی برای جلب سرمایه‌گذاران به لرستان
دنیای‌اقتصاد - خرم آباد - مهدی نجف‌وند: در پی اعلام محورهای اقتصاد مقاومتی از طرف مقام معظم رهبری، استان لرستان با تلاش مهندس بازوند استاندار پر تلاش و سختکوش اولین استانی بود که همایش اقتصاد مقاومتی را با حضور کارشناسان و نخبگان امر در خرم آباد برگزار کرد.
هوشنگ بازوند، استاندار لرستان در این همایش گفت: رویکرد و هدف اصلی اقتصاد مقاومتی، تلاشی هدفمند و جهادی به‌منظور تحقق سیاست‌محوری حماسه اقتصادی و دستیابی به رشد و شکوفایی همه‌جانبه و توسعه پایدار کشور است. وی اظهار کرد: استان لرستان با برگزاری همایش اقتصاد مقاومتی به عنوان استان پیشتاز در این مسیر، تلاش خود را برای تحقق اهداف و منویات رهبر معظم به‌منظور محرومیت زدایی و توسعه همه جانبه و پایدار لرستان در قالب تحقق حماسه اقتصادی آغاز کرده است.
استاندار لرستان با تاکید بر انجام کارها به صورت کارشناسی و برنامه‌ریزی علمی و عملی در جهت شکوفایی اقتصادی افزود: برای دستیابی به این مهم باید ضمن حفظ و تقویت روحیه جهادی و کار و تلاش هدفمند و مستمر، زمینه را برای تحقق اهداف و برنامه‌های سند چشم‌انداز ۲۰ ساله کشور به‌ویژه در حوزه اقتصادی فراهم کنیم.
وی اظهار کرد: شناسایی و بهره‌مندی از ظرفیت‌های موجود و خفته اقتصادی در بخش‌های مختلف و تلاش برای افزایش سطح تولید و رونق فعالیت‌های تولیدی و اقتصادی با جذب سرمایه‌های بخش خصوصی نقش مهمی در رشد و شکوفایی اقتصادی کشور از جمله استان لرستان دارد.استاندار لرستان تصریح کرد: ایجاد بستر مناسب برای توسعه همکاری‌های اقتصادی در عرصه ملی و بین‌المللی و تسهیل زمینه حضور و مشارکت سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در این حوزه از عوامل موثر برای تحقق اصل مهم و محوری حماسه اقتصادی در کشور است.
بازوند با اشاره به اقدامات و برنامه‌ریزی‌های انجام شده برای رفع مشکلات و موانع موجود در مسیر رشد و توسعه اقتصادی استان لرستان، گفت: استفاده بهینه و مناسب از ظرفیت‌ها و پرهیز از هرگونه فرصت سوزی اساس فعالیت‌های اجرایی مدیریت ارشد استان در جهت تحقق رشد و توسعه همه جانبه و پایدار لرستان است.
وی افزود: زمینه‌سازی برای جلب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی و جذب سرمایه‌های بخش خصوصی در استان با محوریت مناطق ویژه اقتصادی و تجاری یکی از سیاست‌های راهبردی مدیریت ارشد اجرایی استان لرستان برای محرومیت‌زدایی از این استان و شکوفایی اقتصاد لرستان است.
استاندار لرستان اظهارکرد: به این منظور موفقیت‌های بزرگی نیز حاصل شده که از آن جمله می‌توان به فعالیت منطقه ویژه اقتصادی ازنا و فراهم کردن زمینه راه‌اندازی منطقه ویژه اقتصادی بروجرد و همچنین احیای برخی از ظرفیت‌های اقتصادی بزرگ و خفته استان با استفاده از توان و سرمایه بخش خصوصی اشاره کرد.
استاندار لرستان، با بیان اینکه عدم بهره‌مندی مناسب از ظرفیت‌های اقتصادی موجود در استان از عوامل افزایش نرخ بیکاری و بروز مشکلات اقتصادی در لرستان است، گفت: طولانی شدن زمان اجرای پروژه‌های عمرانی و نیمه کاره ماندن طرح‌های بزرگ اقتصادی و عمرانی از دیگر مشکلات مهم و اساسی در مسیر رشد و شکوفایی همه جانبه و پایدار اقتصاد استان است.
وی‌افزود: ایجاد و توسعه زیرساخت‌های مناسب اقتصادی برای حضور و مشارکت فعال بخش خصوصی در عرصه‌های اقتصادی و عمرانی استان لرستان از دیگر اقدامات مدیریت اجرایی است که در نتیجه آن شاهد احیا و فعالیت دوباره برخی از مجموعه‌های عظیم و بزرگ اقتصادی استان از جمله مجتمع کشت و صنعت خرم آباد هستیم.
استاندار لرستان گفت: برای تحقق اهداف و دستیابی به برنامه‌های علمی در حوزه اقتصادی، سند توسعه اشتغال استان لرستان در بخش‌های استانی و شهرستانی تهیه و تدوین شده که این سند به عنوان نقشه راه شرایط را برای موفقیت در این عرصه و توسعه استان فراهم خواهد آورد.
بازوند اظهار کرد: فعالیت موثر و گسترده قرارگاه سازندگی خاتم در حوزه عمران و آبادانی استان لرستان با حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری در اجرای طرح‌های بزرگ و اساسی عمرانی و زیربنایی از دیگر اقدامات انجام شده برای محرومیت‌زدایی از چهره لرستان است.