ایسنا : گوگل قصد دارد برای افزایش امنیت کاربران، فایل‌های پیوست جاوا اسکریپت را در جی‌میل مسدود کند. این شرکت از ۲۵ بهمن به دلایل امنیتی شروع به مسدود کردن فایل‌های پیوست حاوی جاوا اسکریپت خواهد کرد. اگر می‌خواهید به هر دلیلی یک ایمیل که حاوی یک فایل جاوا اسکریپت است را به مخاطبان خود ارسال کنید، تنها چند روز برای انجام این کار از طریق جی‌میل فرصت دارید. سرویس گوگل مسدود کردن فایل‌های حاوی پیوست جاوا اسکریپت را از ۱۳ فوریه شروع خواهد کرد و این فایل‌ها به لیست دیگر فایل‌های محدود شده گوگل از جمله.exe و.msc و.bat اضافه خواهد شد. اگر شما بخواهید پس از تاریخ ۱۳ فوریه به پیوست یک فایل جاوا اسکریپت اقدام کنید، به شما اطلاعیه‌ای داده خواهد شد مبنی بر اینکه این فایل‌ها مسدود شده‌اند و در دلیل آن آورده شده است: فایل‌های جاوا اسکریپت به دلیل محتوایی که حاوی مسائل امنیتی بالقوه هستند مسدود شده‌اند.

فایل‌های جاوا اسکریپت ذاتا بد نیستند، اما مردم می‌توانند آنها را به ایمیل پیوست کنند، به‌طوری که زمانی شما روی یکی از آنها کلیک می‌کنید، در نقش یک دانلودکننده برای یک باج‌افزار یا انواع دیگر نرم‌افزارهای مخرب عمل خواهد کرد. جی‌میل می‌تواند فایل‌های جاوا اسکریپت را حتی اگر در قالب فایل‌های زیپ‌شده باشد تشخیص دهد. بنابراین در شرایطی که شما واقعا ضرورتی برای ارسال یک فایل جاوا اسکریپت به دوست یا همکار خود داشته باشید، توصیه‌ای که می‌توان کرد استفاده از گوگل‌درایو و آپلود فایل‌ها در آنجا خواهد بود. از سوی دیگر گوگل در سال ۲۰۱۶ به حذف نزدیک به ۲ میلیارد مورد از تبلیغات اقدام کرده که بیش از دو برابر سال ۲۰۱۵ است. تبلیغ ناقص و نامناسب در سراسر اینترنت وجود دارد و گوگل تلاش می‌کند این تبلیغات را متوقف کند تا نتوانند از کاربران سوءاستفاده کنند.

با توجه به گزارش‌های اخیر درباره این موضوع، گوگل، بزرگ‌ترین موتور جست‌وجوی جهان ۷/ ۱ میلیارد تبلیغ از پلت‌فرم تبلیغاتی خود را در سال ۲۰۱۶ حذف کرده است که در مقایسه با سال پیش از آن دو برابر شده است. خانه‌داری آنلاین شامل ۶۸ میلیون تبلیغ برای محصولات دارویی غیرقانونی، ۸۰ میلیون برای محتواهایی که گمراه‌کننده است و مصرف‌کنندگان را فریب می‌دهد و همچنین ۱۱۲ میلیون شامل دیگر ترفندهای تبلیغاتی می‌شود. گوگل می‌گوید همچنین ۶ هزار وب‌سایت و ۶ هزار حساب کاربری که آگهی کالاهای تقلبی منتشر می‌کردند را حذف کرده‌ است، موضوعی که به یک مساله‌ مهم در فیس‌بوک، اینستاگرام و توییتر مبدل شده است.