جی اس ام: سونی با انتشار گزارش مالی سه ماه دوم سال ۲۰۱۷ نشان داده تصمیماتش برای احیای کسب و کارش به خوبی نتیجه داده است. سونی اخیرا گزارش مالی سه ماه دوم سال ۲۰۱۷ خود را منتشر کرده و به نظر می‌رسد وضعیت این شرکت رو به بهبود است. این شرکت در سه ماه اول سال نیز با توجه به بازیابی دوباره کارخانه‌های تولید سنسورهای تصویری‌اش روی ریلِ برگشت به اوج قرار گرفته بود. در سه‌ ماه دوم سال که از آوریل آغاز شده و تا پایان ژوئن ۲۰۱۷ ادامه دارد، سونی موفق شده به رقم ۴۳/ ۱ میلیارد دلار سود دست پیدا کند که ۸/ ۲ برابر بیشتر از درآمد این غول ژاپنی در بازه مشابه سال گذشته است. سونی در این بازه و با دستیابی به چنین سودی موفق شده رکورد سود سه ماه کل تاریخ خود را بشکند. رکورد قبلی در سال ۲۰۰۷ و با سود ۱/ ۱ میلیارد دلاری ثبت شده بود. چنین موفقیتی در سه ماه دوم و در مجموع نیمه اول امسال نشان‌دهنده آن است که امسال از نظر درآمدی می‌تواند یک سال تاریخی و رویایی برای سونی باشد.

در ثبت این رکورد نقش کارخانه‌های بازیابی شده‌ تولید سنسور دوربین سونی به شدت پر‌رنگ است. در سال ۲۰۱۶ و پس از زلزله مهیب کوماموتو که اواسط آوریل رخ داد، پنج کارخانه تولید سنسورهای تصویری سونی از کار افتاد و تخمین‌ زده می‌شود که سونی از این اتفاق ۰۳/ ۱ میلیارد دلار ضرر کرد. بهار امسال سونی نقشه‌ راهی برای بازیابی کسب و کارش در بازارهای مختلف منتشر کرد که در آن توجه ویژه‌ای به بازسازی کارخانه‌ها و صنعت تولید سنسورهای تصویری این شرکت دیده می‌شد. سونی پیش‌بینی می‌کرد با سرمایه‌گذاری دوباره در این بخش می‌تواند موتور کسب درآمدش را بار دیگر روشن کند و حال این پیش‌بینی به واقعیت تبدیل شده است. صنعت تولید نیمه‌رساناهای سونی، که تولید سنسورهای تصویر سونی را نیز در بر می‌گیرد، نسبت به بازه مشابه سال گذشته ۸/ ۵۰۱ میلیون دلار سوددهی بالاتری داشته و سونی انتظار دارد روند رو به رشد این بخش در ماه‌های آینده نیز ادامه داشته باشد.

سونی اخیرا پیش‌بینی قبلی خود مبنی بر سود ۵۲/ ۴ میلیارد دلاری در سال مالی ۲۰۱۸ را تکرار کرده است. ذکر این نکته ضروری است که سال مالی در ژاپن از ابتدای آوریل آغاز می‌شود و تا پایان مارس سال میلادی آینده ادامه دارد. اگر این پیش‌بینی سونی درست از آب در‌بیاید شاهد بیشترین سود این شرکت از سال ۱۹۹۸ تا به حال خواهیم بود. دهه ۹۰ میلادی به خاطر فروش خوب پلی‌استیشن که رقیبی نیز نداشت، چه در بخش نرم‌افزاری و چه در بخش سخت‌افزاری برای سونی دهه‌ای طلایی بود. سونی اعلام کرده است که قصد دارد در سال‌های آینده با روندی آرام به افزایش سود خود ادامه دهد و برای این کار عجله نخواهد کرد.