وی با بیان اینکه با تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا بسیار موافق هستیم، افزود: در سال‌های گذشته برای دریافت مجوز از سوی فعالان صنفی باید تلاش بسیاری انجام می‌شد اما راه‌اندازی کارزار تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا باعث شد تا کسبه نسبت به اخذ مجوز و تبدیل مجوزهای قدیمی به شناسه یکتا تشویق شوند.

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان فرش دستباف با تاکید بر تسهیل فرآیندهای بهره‌مندی کسبه از خدمات دولتی با دریافت شناسه یکتا اظهار کرد: اتحادیه‌ها با جایگاهی که درمیان کسبه دارند در کنار مرکز ملی بهبود محیط کسب‌وکار تلاش می‌کنند تا بوروکراسی اداری برای اخذ و تمدید و توسعه مجوزها کاهش پیدا کند.

در این مراسم محمد ولدخانی؛ رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه‌فروشان پارچه با اشاره حفظ اصالت مجوزهای کاغذی گفت: در تمام دنیا اقداماتی برای کاهش بوروکراسی اداری از طریق ارائه خدمات در بستر وب انجام شده‌است.

وی افزود: در ایران نیز نباید از توسعه ساختارها برای ارائه خدمات به مردم غافل شویم. بدون‌تردید تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا نیز گامی در مسیر کاهش بوروکراسی است. رئیس اتحادیه بنکداران و طاقه‌فروشان پارچه تاکید کرد: تبدیل مجوزهای کاغذی به شناسه یکتا منجر به کاهش دغدغه‌های مردم برای دریافت خدمات می‌شود که این امر می‌تواند بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بوروکراسی را نیز به حداقل برساند.