گروه بنگاه‌ها: مجمع عمومی عادی سالانه بانک رفاه با حضور نمایندگان صاحبان سهام و مسوولان عالی این بانک ۱۷ مردادماه سال‌جاری در محل سالن کنفرانس سازمان تامین اجتماعی برگزار شد. به گزارش روابط عمومی بانک رفاه، در این مجمع که رئیس و اعضای هیات‌مدیره سازمان تامین اجتماعی، مدیران عالی‌رتبه برنامه‌ریزی و مالی سازمان و همچنین مدیرعامل،‌ رئیس و اعضای هیات‌مدیره و برخی از مدیران امور این بانک حضور داشتند،‌ پس از استماع گزارش حسابرس مستقل و بازرس قانونی بانک،‌ صورت‌های مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۹۳ بانک به تایید و تصویب مجمع رسید. در جلسه مجمع دکتر کبریائی زاده رئیس هیات‌مدیره سازمان تامین‌اجتماعی به‌عنوان رئیس جلسه و یکی از نمایندگان سهامدار در جلسه مجمع با تقدیر از تلاش مدیران عالی و کارکنان بانک بر تعامل و هم افزایی گسترده بین تمامی شرکت‌های زیرمجموعه سازمان با بانک تاکید و اظهار کرد: بانک رفاه باید با برنامه‌ریزی راهبردی و اقدام مدیریتی سهم کیک خود را از سازمان افزایش دهد.


دکتر کبریائی زاده با اشاره به گشایش بازارهای پولی و مالی بین‌المللی پس از رفع تحریم‌ها، یادآور شد: در دوران پساتحریم بانک‌هایی موفق خواهند بود که بتوانند در حوزه بین‌الملل موثر عمل کنند. سازمان تامین اجتماعی هم در این دوران قطعا برنامه‌های گسترده و پروژه‌های بین‌المللی و مشترک با شرکت‌های خارجی را کلید خواهد زد و بانک رفاه به‌عنوان بازوی مالی این سازمان می‌تواند نقش‌آفرینی کند. رئیس هیات‌مدیره سازمان تامین اجتماعی از برنامه افزایش سرمایه بانک توسط صاحبان سهام خبر داد و اظهار کرد: بانک رفاه برای آنکه بتواند توانمند و قوی عمل کند، نیازمند سرمایه قوی است.


در ادامه جلسه مجمع، ظفرزاده عضو هیات‌مدیره سازمان، صاحبان اصلی سهام بانک را جامعه معظم و زحمتکش کارگری دانست و افزود: بانک رفاه در برنامه‌ریزی‌های آتی خود باید سهم این صاحبان سهام را از تسهیلات و خدمات بانکی بیش از سایرین محفوظ نگه دارد.


ظفرزاده با اشاره به توافق جامع هسته ای و گشایش‌های بین‌المللی در عرصه بانکی افزود: بانک رفاه در عرصه بین‌المللی باید جایگاه خود را پیدا کند. از جمله این اقدامات می‌تواند تاسیس شعبه در کشورهای خارجی باشد. دکتر صدقی مدیرعامل بانک رفاه نیز در جلسه مجمع لازمه قدرتمند عمل کردن بانک در عرصه بانکداری داخلی و بین‌الملل را وجود دو عامل همراهی و هم افزایی مجموعه شرکت‌های سازمان با بانک و همچنین افزایش سرمایه مطلوب توسط صاحبان سهام دانست و اظهار کرد: بانک رفاه در دوران پساتحریم یکی از بازوان قوی و اجرایی سازمان و شرکت‌های زیرمجموعه آن خواهد بود و سازمان هم برای اینکه بانک تنها کارگزار مالی آن باشد باید در رقابت با رقبای خود نیز توانمند عمل کند و برنامه افزایش سرمایه چند برابری برای بانک داشته باشد. وی افزود: یک افزایش سرمایه مطلوب که حاصل از آورده سهامدار باشد، نقش و تاثیر بسزایی در توفیق بانک خواهد داشت.