هشدار وزیر اطلاعات به دو کاندیدای احتمالی

کسی که خودش را پیشگوی فتنه ۸۸ بیان می‌کند، ما اطلاع دقیق داریم که خودش ایجاد فتنه کرده است، مگر ما فراموش کردیم که وقتی مقام معظم رهبری در نماز جمعه آن مسائل را مطرح کردند، آن فرد با نامه بدون سلام به مقام معظم رهبری، آن جملات را بیان کرد. دنیای اقتصاد- بار دیگر وزیر اطلاعات در سخنانی پیرامون انتخابات آتی ریاست‌جمهوری بدون اینکه نامی از فردی ببرد، نسبت به کاندیداتوری احتمالی دو تن از شخصیت‌های مطرح سیاسی واکنش نشان داد و گفت که «کسی که خودش را پیشگوی فتنه ۸۸ بیان می‌کند، ما اطلاع دقیق داریم که خودش ایجاد فتنه کرده است، مگر ما فراموش کردیم که وقتی مقام معظم رهبری در نماز جمعه آن مسائل را مطرح کردند، آن فرد با نامه بدون سلام به مقام معظم رهبری، آن جملات را بیان کرد.»

به نظر می‌رسد فرد مورد نظر مصلحی که نامه بدون سلام به رهبری نوشته است، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی باشد؛ وی در روزهای اخیر گفته بود که «سال ۸۷، برخی از نمایندگان خبرگان به دفتر من آمدند که شما با احمدی‌نژاد مشکل دارید بیایید مشکلات برطرف شود. البته اینها همان آقایانی بودند که از ایشان حمایت کرده و تایید تقدس‌سازی هم داشتند. به من گفتند مشکل شما چیست؟ من نشستم و به مدت ۲ ساعت و نیم فهرست مشکلات گذشته و امروز و آینده را بازگو کردم. تا جایی که آنها گفتند اگر می‌دانستیم نمی‌گذاشتیم وضع این‌طور رقم بخورد. تمام حرف‌هایی که در مورد آینده گفتم و روی نوار ضبط شده الان محقق شد. اگر به نظرات بنده عمل می‌شد، امروز گرفتار شرارت‌های سال ۸۸ نمی‌شدیم؛ چون برای من این اتفاقات روشن بود.» وزیر اطلاعات در ادامه سخنانش که مخاطبش یکی دیگر از چهره‌های سیاسی بود گفت که «نباید به راحتی تن دهیم که افرادی با ویژگی‌های خاص روی کار بیایند و مراقب باشیم که یک عده به دنبال تطهیرسازی فتنه هستند و یک فردی که جزو سران فتنه بوده و انقلاب به دلیل یکسری مسائل او را همانند دو نفر دیگر محصور نکرده است، برای او امر مشتبه شود که انقلاب فراموش کرده که چه کارهایی در فتنه کرده است.» به نظر می‌رسد مخاطب این قسمت سخنان مصلحی هم سید محمد خاتمی باشد که از او به‌عنوان یکی از سران فتنه نام‌برده است.

وزیر اطلاعات در اسفند ۹۱ هم در سخنانی مشابه نسبت به کاندیداتوری احتمالی برخی اصلاح‌طلبان گفته بود که «صرف سوابق و مسوولیت وی در گذشته، نمی‌تواند پرونده گذشته وی را به دست فراموشی بسپارد؛ چرا که این فرد هنوز بدهی زیادی به ملت ایران دارد.» درباره این موضوع قبلا هم دبیرشورای نگهبان موضع‌گیری کرده بود و در سخنانی مشابه گفته بود که «امکانی برای حضور مجدد فتنه‌گران در انتخابات وجود ندارد و آنها حتی نباید توهم این حضور مجدد را داشته باشند.» به گفته او، کسانی هم که از فتنه برائت نجستند و آنها را تایید کردند نیز، امکان حضور در صحنه انتخابات را نخواهند داشت.

اما آن گونه که ایسنا گزارش داده است، حجت‌الاسلام و المسلمین حیدر مصلحی، در نوزدهمین همایش سراسری مسوولان هیات رزمندگان اسلام که در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد، افزود: افرادی که در فتنه تاثیرگذار بودند، دست به سیاه‌ نمایی می‌زنند و حال آنکه در دولت نهم و دهم گفتمان امام و رهبری شکل گرفت و همین گفتمان موجب شد که حزب‌الهی‌ها به عرصه آمدند. وی افزود: الان یک عده توجه به گفتمان ندارند و به خاطر اینکه چند نفر در این مسیر نتوانستند همراهی کنند، کل گفتمان امام و رهبری را زیر سوال می‌برند. در حالی که می‌دانیم با این گفتمان بود که در دولت نهم و دهم این همه خدمات ارائه شد.

فتنه‌گران به دنبال زیر سوال بردن گفتمان سوم تیر

وی با اشاره به اینکه «فتنه‌گران به دنبال زیر سوال بردن گفتمان برآمده از سوم تیر هستند و تلاش دارند خود را ناجی کشور معرفی نمایند» خاطرنشان کرد: ما باید مراقب توطئه‌ها و فتنه‌های جدید این جریان باشیم. وزیر اطلاعات در ادامه با اشاره به طرح مساله انتخابات آزاد از سوی عده‌ای گفت: این دقیقا طراحی استکبار است که همه‌ گروه‌های ضدانقلاب آن را بیان می‌کنند و دنبال تجهیز بدنه سازمانی فتنه هستند و از سوی دیگر نباید از فتنه جدید غافل شویم. وی افزود: هم‌افزایی بین اپوزیسیون داخل و خارج کشور در حال پیگیری است و از درون نظام هم آن را دنبال می‌کنند و از سوی دیگر با فشارهای اجتماعی، دنبال این هستند که حرکتی ایجاد کرده و به نظام فشار بیاورند.وی تصریح کرد: عمده‌ترین محورهای تبلیغاتی فتنه، دشمن و مجموعه‌هایی که دچار انحراف شده‌اند، این است که بحران آفرینی کنند به خصوص کسانی که به فتنه انرژی می‌دادند. وزیر اطلاعات با بیان اینکه «القای سازش با آمریکا و همچنین ضربه زدن به مقام معظم رهبری از دیگر مسائلی است که دشمن به دنبال آن است» گفت: تنش‌زایی و سیاه‌نمایی اوضاع کشور، هیجانی کردن رفتار اجتماعی مردم، تخریب جریان‌های همسو با نظام، تخریب سپاه و بسیج و دیگر نهادهای انقلابی و متهم کردن به دخالت در انتخابات، هجمه علیه مقام معظم رهبری و القا به جانبداری در انتخابات، القای یاس در میان مسوولان، منجی سازی از یک فرد یا افرادی خاص و... از جمله مسائلی است که دنبال می‌کنند. وی افزود: گفتمان مطرح، گفتمان فتنه است که در حال طراحی مجدد است، همچنین گفتمان اصلاحات و کارگزاران هم یکی از گفتمان‌هایی است که در حال طراحی است، طبق نظر مقام معظم رهبری همه جریان‌ها باید در انتخابات حاضر شوند، اما همه جریانات باید مرز خود را مشخص کنند و نباید نان به نرخ روز خورد.