جن ساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در سخنانی ضمن تاکید بر مخالفت دولت آمریکا با وضع تحریم‎های جدید علیه ایران در کنگره، ابراز امیدواری کرد که ایران و گروه ۱+۵ بتوانند تا پایان ماه مارس بر سر یک طرح جامع کلی به توافق برسند. به گفته او، پس از رسیدن به تفاهم سیاسی تا پایان ژوئن ۲۰۱۵، کارشناسان می‎توانند روی جزئیات و پرانتزها کار کنند. جن ساکی درباره زمان و مکان برگزاری دور بعدی مذاکرات هسته‎ای ایران و گروه ۱+۵ نیز گفت: «همان طور که وزیر و دیگران پیش از ترک وین گفتند قصد ما این است که مذاکره‌کنندگان بار دیگر در ماه دسامبر دیدار کنند اما هنوز تاریخ مشخصی برای آن تعیین نشده است.» او افزود: «واضح است که ما برای تعیین زمان و مکان این مذاکرات رایزنی می‌کنیم و با شرکای‌مان در گروه ۱+۵ در این زمینه در تماس هستیم.»

این مقام آمریکایی در پاسخ به این سوال که چگونه برنامه اقدام مشترک به‌رغم گذشت یک سال از حصول آن باز هم تمدید شده است، می‏گوید: «تمدید این توافق به صورت مشترک و ازسوی تمام مذاکره‌کنندگان مورد موافقت قرار گرفت. بنابراین اگرچه در ابتدا ما تنها می‎توانستیم یک سال تمدیدش کنیم احساس کردیم که لازم است بار دیگر همان‌گونه که گروه ۱+۵ و ایران می‎خواست آن را تمدید کنیم.» با توجه به موضع‌گیری‎های کنگره مبنی بر اینکه نمایندگان آمریکا باید در جریان مذاکرات هسته‌ای با ایران باشند، جن ساکی ضمن تاکید بر ارتباط نزدیک وزیر امور خارجه آمریکا با کنگره افزود: «جان کری زمانی که در وین بود نیز با آنها تماس داشت و می‎توانم بگویم که این ارتباط خود را در آینده نیز ادامه می‎دهد.» این مقام دولت آمریکا درباره موضع دولت اوباما درخصوص وضع تحریم‌های جدید علیه ایران در کنگره، تاکید کرد: «به‌طور قطع ما با این مساله مخالفیم و وزیر به وضوح مشخص کرده است که وقتی ما از ایران می‎خواهیم تا به تعهداتش طبق برنامه اقدام مشترک عمل کند خودمان نیز باید به آن عمل کنیم. این به آن معنی است که نمی‎توانیم تحریم‎های مرتبط هسته‌ای جدید علیه ایران تصویب کنیم.»

گفته‎های سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در مورد مخالفت با تحریم‎ها طی زمانی که برنامه اقدام مشترک در جریان است، در شرایطی بیان می‎شود که گزارش‎ها از تلاش‎هایی در کنگره برای افزایش تحریم‎ها حکایت دارد. سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا همچنین در پاسخ به سوالی درخصوص موضع آمریکا نسبت به تمایل شرکت‌های خودروسازی بزرگ جهان از فرانسه، ژاپن، کره و آمریکا برای بازگشت به بازار ایران، می‌گوید دیدگاه ما همانند گذشته، این است که ایران هنوز برای تجارت مناسب نیست. او در پایان درباره رایزنی‎های میان ایران و روسیه برای گسترش همکاری‎های اقتصادی، گفت: «ما از این گفت‌وگوها به‌ویژه برای همکاری‎های اقتصادی در آینده میان ایران و روسیه مطلع هستیم. ما به پیشرفت این رایزنی‌ها درباره فعالیت‌های آینده ادامه می‌دهیم. اگر قراردادی حاصل شود که قابل تحریم باشد ما وارد عمل می‎شویم اما اکنون جزئیات بیشتری نداریم و نمی‎توانیم تصمیم گیری کنیم.»