شماره روزنامه ۶۰۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۳ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۳۳

  • پیشروی خودرو در جاده زیان

    دنیای اقتصاد-گروه خودرو: گزارش ارسالی خودروسازان بزرگ کشور به بورس، نشان از تداوم زیاندهی آنها در ۹ماه امسال دارد و این در شرایطی است که تغییر فرمول قیمت‌گذاری خودرو می‌تواند روند تولید زیان را کند یا متوقف کند. طبق گزارشی که ایران‌خودرو و سایپا (به‌علاوه زیرمجموعه این شرکت یعنی پارس‌خودرو) در قالب «اطلاعات و صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای ۹ماهه منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۲» به بورس ارائه داده‌اند، مجموع زیان انباشته تا این مقطع به ۱۷۴‌هزار میلیارد تومان رسیده است. خودروسازان همچنین در ۹ماه منتهی به ۳۰آذر امسال بالغ بر ۲۸‌هزار میلیارد تومان زیان به بار آورده‌اند. ادعای خودروسازان این است که سیاست قیمت‌گذاری دستوری عامل اصلی زیاندهی آنهاست؛ از این‌رو همواره سعی می‌کنند از مسیرهای مختلف، زیان را کاهش دهند.
  • واکنش پلیس راهور به مقصریابی صمت

    دنیای‌اقتصاد: با گذشت سه‌روز از اظهارات رئیس سازمان توسعه تجارت که عنوان کرده بود علت کندی واردات خودرو را باید از پلیس راهور جویا شد، روز گذشته، معاون پلیس راهور فراجا در واکنش به این اظهارات تاکید کرد، خودروهای وارداتی در صورتی که مجوزهای موردنیاز را کسب کرده باشند، طی ۴۸ساعت شماره‌‌‌گذاری می‌‌‌شوند. فرآیند واردات خودرو به کشور همچنان کند پیش می‌رود، این در شرایطی است که در هر مقطعی، یک نهاد یا سازمان به عنوان سرعت‌گیر واردات شناخته می‌شود. در کنار عوامل مقصر در واردات قطره‌چکانی اما اعداد و ارقام مختلفی از طرف دولت و مجلس برای تعداد خودروهایی که منتظر شماره‌‌‌گذاری هستند یا وارده شده‌اند، عنوان می‌شود.
  • مجوز مجلس برای واردات کارکرده ‌های برقی‌

    دنیای‌اقتصاد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز گذشته خود در ادامه بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ مجوز واردات انواع خودروهای نو و کارکرده برقی به کشور را صادر کردند. ساکنان بهارستان درحالی روز گذشته به واردات خودروهای برقی رای مثبت دادند که واردات این دست از خودروها پیش از این مجاز بود و حتی حقوق گمرکی واردات آنها نیز ۲۴دی‌ماه توسط هیات‌وزیران به تصویب رسیده بود. البته مصوبه دیروز خانه ملت، برای اولین بار واردات خودروهای برقی کارکرده را مورد تایید قرار داده است، این در شرایطی است که هنوز خبری از ابلاغ آیین‌‌‌نامه واردات خودروهای کارکرده از طرف هیات‌دولت نیست. خودروهای برقی، محصولات جدیدی در سطح جهانی هستند که قیمت‌های نسبتا بالایی نسبت به محصولات بنزینی‌‌‌ها دارند.
  • رونمایی از تاکسی پرنده هیوندای

    دنیای‌اقتصاد: هیوندای در نمایشگاه محصولات الکترونیکی لاس‌‌‌وگاس از یک تاکسی پرنده رونمایی کرد. این خودروساز کره‌‌‌ای می‌‌‌گوید این خودروی پرنده را که نامش S-A۲ است برای استفاده عمومی در سال ۲۰۲۸ آماده می‌کند. S-A۲ ساخت زیرمجموعه هیوندای به نام سوپرنال است و مدیر پروژه‌‌‌اش یکی از مدیران هیوندای به نام جایون شین است که سابقه کار در ناسا را دارد. S-A۲ هشت‌ملخ دارد که از باتری نیرو می‌‌‌گیرند و می‌‌‌تواند تا ۴۵۷متر از زمین فاصله بگیرد. حداکثر سرعت آن بیش از ۱۹۰کیلومتر در ساعت است و هر بار می‌‌‌تواند بین ۴۰ تا ۶۴کیلومتر پرواز کند.
  • ون برقی کیا در راه است

    دنیای‌اقتصاد: کیا در نمایشگاه محصولات الکترونیکی لاس‌‌‌وگاس از یک ون جدید رونمایی کرد. این ون که نامش PV۵ است، اولین خودرو از مجموعه‌‌‌ای از محصولات جدید شامل خودرو و نرم‌‌‌افزار است که کیا می‌‌‌گوید با آنها شبکه باربری و مسافربری را متحول خواهد کرد.
  • باتری‌‌‌های چینی به کار تسلا می‌‌‌آیند؟

    ایسنا: بزرگ‌ترین مانع برای پذیرش انبوه وسایل نقلیه الکتریکی قیمت بالای آنهاست و گران‌‌‌ترین بخش یک خودروی الکتریکی، باتری است که حدود یک‌سوم هزینه کلی را تشکیل می‌دهد. به همین دلیل خودروسازان در چین، پیشرو در تولید خودروهای برقی، به باتری‌‌‌های لیتیوم فسفات آهن یا LFP روی آورده‌‌‌اند که ارزان‌‌‌تر از سایر بسته‌‌‌های پرکاربرد هستند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر