شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۷ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۵۷

  • خودروی‌ لوکس هم می‌آید؟

    دنیای اقتصاد-گروه خودرو: لیست جدید خودروهای وارداتی مجاز توسط جانبازان معزز، تقسیم‌بندی جدیدی در بازار خودروهای خارجی کشور ایجاد می‌کند. لیست جدید شامل محصولات لوکسی همچون بنز و بی‌ام‌و است؛ خودروهای لوکسی که واردات آنها پیش از این ممنوع اعلام شده بود.
  • سیگنال افزایش قیمت خودرو در ۱۴۰۳

    دنیای‌اقتصاد: مدیرعامل ایران‌خودرو در نامه خود خطاب به سازمان بورس، ابراز امیدواری کرده که در سال آینده قیمت محصولات این شرکت اصلاح شود، موضوعی که نشان می‌دهد افزایش نرخ پایه خودروهای داخلی حداقل تا پایان امسال منتفی است. علیمردان عظیمی در نامه‌ای که خطاب به جعفر سلطانی، رئیس اداره نظارت بر ناشران گروه صنعتی و معدنی سازمان بورس و اوراق بهادار، نوشته، علاوه بر ابراز امیدواری مبنی‌بر اصلاح قیمت محصولات ایران‌خودرو در سال ۱۴۰۳، دلایل افزایش زیان عملیاتی این شرکت را نیز اعلام کرده است.
  • مرگ طبیعی موتورهای احتراقی بنز

    دنیای اقتصاد: تقاضای کمتر از انتظار برای خودروهای برقی سبب شده دیگر تاریخ انقضایی برای موتورهای احتراقی مرسدس بنز وجود نداشته باشد. با توجه به تقاضای کمتر از حد انتظار برای خودروهای برقی، این خودروساز آلمانی در حال تنظیم مجدد سرعت گذار از موتورهای احتراقی خود است. مرسدس قصد دارد تعداد مدل‌های الکتریکی را که می خواهد تا سال ۲۰۳۰ به فروش برساند، به نصف کاهش دهد.
  • ریویان و لوسید، تسلاهای بعدی؟

    دنیای اقتصاد: کاهش تقاضای خودروهای برقی، برنامه‌های افزایش تولید در ریویان و لوسید را با چالش مواجه کرد. به گزارش ایسنا، رشد ثابت تولید سالانه ریویان ۲۵درصد کاهش یافت و به پایین‌ترین حد خود رسید. لوسید نیز ۹درصد کاهش رشد تولید را به ثبت رساند. طبق اعلام این دو شرکت، چشم‌انداز اقتصادی نامشخص و نرخ‌های بهره بالا بر تقاضای خودروهای برقی تاثیر می‌گذارد. ریویان و لوسید برای توسعه، تامین و افزایش تولید خودروها، میلیاردها دلار هزینه می‌کنند و امیدوارند تسلای بعدی باشند. ریویان روی خودروی اسپرت R۲ که قرار است ماه آینده رونمایی شود، به عنوان رقیب تسلا Y حساب باز کرده است. این خودروی الکتریکی، کوچک‌تر و ارزان‌تر از تسلاست و قرار است در سال ۲۰۲۶ به بازار عرضه شود. طبق گزارش رویترز، لوسید نیز قصد دارد تولید شاسی‌بلند گراویتی (Gravity) را در اواخر سال جاری آغاز کند.
  • برنامه صمت برای واردات برقی‌ها

    دنیای‌اقتصاد: مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صمت با بیان اینکه وزارت صمت برای واردات خودروهای برقی برنامه‌ای سه تا پنج‌ساله دارد و واردات ۴۰۰هزار موتورسیکلت برقی نیز هدف‌گذاری شده، گفت: قرار نیست در حوزه برقی‌سازی حمل‌ونقل، تا ابد واردکننده باشیم، بنابراین بحث انتقال فناوری باید پیگیری شود. حسن کریمی سنجری افزود: طبق برنامه‌ریزی وزارت صمت، حدود ۱۰۰هزار دستگاه تاکسی برقی، ۴هزار دستگاه اتوبوس برقی و قریب به ۴۰۰هزار دستگاه موتورسیکلت برقی ظرف سه تا پنج سال وارد کشور می‌شود. وی با تاکید بر اصرار وزارت صمت برای واردات وسایل نقلیه برقی توسط خودروسازان، گفت: هدف این است که انتقال فناوری انجام شود. کریمی گفت: خودروسازان برای واردات مدل‌های برقی اقدام می‌کنند و پس از مدتی به‌‌تدریج وارد فاز ساخت داخل خواهند شد. به گفته مدیر طرح خودروهای برقی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تاکسی‌های برقی که اخیرا در یکی از ایستگاه‌های مرکز شهر، رونمایی شدند، به‌زودی پلاک «ت» خود را دریافت می‌کنند و در اختیار سازمان تاکسیرانی قرار خواهند گرفت.
  • هدف ۱۰۰هزار دستگاهی خودروساز ویتنامی

    دنیای‌اقتصاد: وین‌فست، سازنده خودروهای برقی ویتنامی، زیان خالص سه‌ماهه چهارم را نسبت به سه‌ماهه قبل ۳.۴درصد افزایش داد، اما قصد دارد فروش در سال جاری را با گسترش به بازارهای جدید، تقریبا سه برابر کند. زیان خالص وین فست در سه‌ماهه پایانی سال ۲۰۲۳ به ۶۵۰.۱میلیون دلار رسید که ۱.۳درصد بیشتر از مدت مشابه سال ۲۰۲۲ است. این شرکت قصد دارد تحویل سال جاری را به ۱۰۰هزار دستگاه افزایش دهد. رئیس هیات‌مدیره وین‌فست پس از انتشار درآمد به رویترز گفت: امسال در سطح جهانی گسترش می‌یابیم و همه خودروها، از جمله مدل فرمان راست را عرضه می‌کنیم. هدف‌گذاری وین‌فست در حالی است که دیگر خودروسازان فعال در حوزه محصولات برقی، به دلیل تضعیف تقاضا در بازارهای بزرگ مانند ایالات متحده، اهداف فروش خود را کاهش داده و برنامه‌های سرمایه‌گذاری‌شان را محدود کرده‌اند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر