وی تاکید کرد: ظرفیت‌های شرکت‌های تابعه بانک از جمله مهم‌ترین ابزارهای قابل‌دسترس بانک‌ها است. اقبالی‌راد افزود: آنچه امروز در ارائه خدمات نسل چهارم خدمات بانکداری مورد‌توجه است، ارائه خدمات براساس نیاز بنگاه‌های اقتصادی و مشتریان است که عمدتا بر شخصی‌‌‌‌‌‌‌سازی خدمات استوار است و برطرف‌کردن نیازهای مالی و بانکی مشتریان، بستر فعالیت‌های فردای بانک صادرات ایران است. در این نشست قابلیت‌‌‌‌‌‌‌ها و ظرفیت‌های بانکداری دیجیتال به‌ویژه خدمات نوین نوبانک، اکوسیستم بانکداری باز، اهم خدمات در بانکداری باز، تشریح قابلیت‌‌‌‌‌‌‌های کارت تجاری، سامانه توثیق الکترونیکی دارایی‌های بانک صادرات ایران با توجه به داشتن ۵۱‌میلیون حساب، ۳۵‌میلیون کارت فعال و درگاه‌‌‌‌‌‌‌های مختلف بانکداری الکترونیک توسط امیرحسین آقامحمدی، رئیس اداره‌کل خدمات نوین بانکی بانک صادرات ایران تشریح شد.

وی با معرفی قابلیت‌‌‌‌‌‌‌های جدید نئوبانک صادرات ایران از انتشار عمومی اپلیکیشن این خدمت جدید از اول آذرماه خبرداد. آقامحمدی تعداد تراکنش‌های روزانه در بانک صادرات ایران را ۴۰‌میلیون اعلام کرد و افزود: بیش از ۵۷‌درصد این تراکنش‌ها بر بستر اپلیکیشن موبایلی همراه بانک انجام می‌شود. فریدون صالحیان، رئیس اداره‌کل بانکداری خرد و بازاریابی بانک صادرات ایران هم به‌عنوان دبیر این نشست با اشاره به‌جایگاه و اهمیت تقویت زیرساخت‌های بانکداری جامع و نقش موثر آن در اختصاصی‌سازی خدمات بانکداری در دنیای امروز گفت: توجه بانک صادرات ایران به ارائه خدمات بانکداری جامع با سازوکارهای مختلف دنبال می‌شود، به‌نحوی‌که شرکت‌های بزرگ در نزدیک‌ترین لایه به ستاد مرکزی بانک صادرات ایران، یک کارمند به‌عنوان RM (مدیرحساب) دارند. وی همچنین درخصوص مزیت‌ها و کارکردهای چکنو و استقبال مشتریان بانک از چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران، گفت: براساس قوانین برنامه هفتم توسعه تا یک سال‌آینده چک‌های کاغذی از گردونه خدمت‌‌‌‌‌‌‌رسانی خدمات بانکی حذف خواهد شد.

وی افزود: پیشرو بودن بانک صادرات ایران در توسعه چک امن دیجیتال، برند چکنو را در نظام بانکداری کشور برای استفاده از چک الکترونیک به‌صورت انحصاری به خود اختصاص داده‌است. در این نشست مهرداد رضایی، مشاور مدیرعامل بانک صادرات ایران در امور بانکداری جامع نیز طی سخنانی در خصوص تقسیم‌بندی انواع بانک‌ها از نظر کارکرد و نوع خدمات به هفت دسته، گفت: بانکداری جامع از سال‌گذشته در بانک صادرات ایران آغاز شد که مشتمل بر بانکداری شرکتی، تجاری، خرد و بازاریابی است که خدمت بانکداری شرکتی در بانک صادرات ایران با توجه به مدل‌های اصلاح‌شده به بیش از ۲۴۰شرکت ارائه می‌شود. سید‌هادی ابطحی، مدیرعامل کار‌‌گزاری بانک صادرات ایران نیز در این نشست به تشریح برنامه‌های این کار‌‌گزاری در سال‌جاری پرداخت و از بر‌‌گزاری برنامه‌های آموزشی از جمله آشنایی با بورس و اوراق مشتقه در تفاهم‌نامه با کانون کارگزاران و ارائه مدرک رسمی خبر داد.

وی همچنین رونمایی از سامانه یکپارچه بازار سرمایه به‌نام بازاریاب در این کار ‌‌گزاری را تشریح کرد که در غرفه بانک صادرات ایران در برنامه رونمایی قرار دارد. وی ثبت و رصد لحظه‌‌‌‌‌‌‌ای عملکرد مالی مشتریان را از مهم‌ترین ویژگی‌های این سامانه عنوان کرد. مهدی ابراهیمی، مدیرعامل تامین سرمایه سپهر نیز به تشریح توانمندی‌های این شرکت در حوزه تامین مالی، مدیریت ثروت، انتشار اوراق‌بدهی، تشریح کارکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و استفاده از امکانات بانک صادرات ایران در فراهم‌کردن بستر ارائه خدمات بانکی از جمله اعتبارات اسنادی، ضمانت‌نامه و حتی تسهیلات برای سرمایه‌گذاران پرداخت و تاکید کرد که نسل نوین خدمات این شرکت بر ارائه راه‌‌‌‌‌‌‌حل‌‌‌‌‌‌‌های مناسب با استفاده از ظرفیت‌ها و محصولات ‌‌‌‌‌‌‌ویژه است.

ابراهیمی از راه‌اندازی سامانه‌ها و نوآوری در ارائه خدمات به بانک‌ها، بیمه‌‌‌‌‌‌‌ها، بورس و صنایع خبر داد و طراحی مدل‌های جدید کسب‌وکار، ایجاد هلدینگ‌های چندسطحی و اعتلاف راهبردی با مشتریان را از دیگر برنامه‌‌‌‌‌‌‌ها و ظرفیت‌های این تامین سرمایه‌برشمرد. هادی آقابابایی، مدیرعامل شرکت پرداخت الکترونیک پاس نیز با تشریح آخرین دستاوردها و قابلیت‌‌‌‌‌‌‌های این شرکت از افزایش سهم مبلغی تراکنش‌های شرکت پرداخت الکترونیک به ۱۵‌درصد در صنعت پرداخت خبر داد و افزود: این شرکت بیشترین نرخ رشد را در بین ۱۲ شرکت پرداخت الکترونیک در کشور دارد. وی با اعلام آمادگی برای همکاری با تمامی شرکت‌ها و بانک‌ها برای ارائه خدمات پرداخت، از انتشار اپلیکیشن جدید این شرکت با نام پاسینو در نمایشگاه نظام‌های پرداخت در اواخر آبان‌‌‌‌‌‌‌ماه سال‌جاری خبر داد. آقابابایی افزود: در حال‌حاضر شرکت پرداخت الکترونیک پاس با ۱۷ بانک کشور قرارداد همکاری دارد و برای توسعه همکاری با آنها از آمادگی لازم برخوردار است.

تشریح کارکردهای چکنو (چک امن دیجیتال بانک صادرات ایران) نیز در این نشست توسط حامد حاجیلو، کارشناس اداره‌کل خزانه‌‌‌‌‌‌‌داری بانک انجام شد. وی با تشریح مزیت‌های این چک برای شرکت‌‌‌‌‌‌‌کنندگان در این نشست، از تازه‌‌‌‌‌‌‌ترین آمار صدور چکنو توسط مشتریان بانک صادرات ایران خبر داد.