شماره روزنامه ۶۰۰۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۵ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۳۵

  • عوامل انجماد توسعه درصنعت لوازم خانگی

    دنیای اقتصاد-حمید رجبی: توسعه صنایع تولیدی در جهان موضوعی بسیار مهم و اثر‌گذار است که صنعت لوازم خانگی نیز جدا از آن نیست. در ایران برخی از عوامل مانند سخت بودن تامین مالی، باعث شده که توسعه در بخش لوازم خانگی متوقف شده و به نوعی منجمد شود. بسیاری از کالاها در بازار، با گسترش مداوم صنعت و ورود تکنولوژی‌های نوین و جدید به سرعت در حال تغییر هستند. پیشرفت فناوری مزایای چند‌وجهی را برای مشاغل امروزی فراهم کرده که منجر به تغییرات اقتصادی روزانه می‌شود. بنابراین، برای یک شرکت بسیار مهم است که الگوهای توسعه استاندارد و حرکات دیگر رقبا را برای تولید کالای با‌کیفیت‌تر و همچنین استراتژی بهتر درک و دنبال کند.
  • دردسرهای بانکی شرکت‌های ساختمانی

    دنیای اقتصاد: یکی از شعار‏‏‌های مهم دولت رئیسی پیش از آغاز رسمی ‏‏‌فعالیت دولت، توجه ویژه به اوضاع آشفته مسکن و عدم‌تعادل در عرضه و تقاضای خانه بود. شعاری که با محوریت ساخت چهار میلیون مسکن همراه شد. حال به گفته بسیاری از فعالان صنعت ساخت، تحقق این وعده نیازمند حمایت‏‏‌های مالی و تسهیلات است.
  • آخرین وضعیت خدمات پس از فروش لوازم‌‌‌خانگی

    رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران آخرین شرایط استاندارد‌سازی خدمات پس از فروش را تشریح کرد. اکبر پازوکی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت به‌روزرسانی استاندارد خدمات پس از فروش لوازم‌‌‌ خانگی گفت: حدود ۳ تا۴ ماه پیش یک جلسه در وزارت صمت تشکیل شد که خیلی از موارد به‌روز‌رسانی و تغییرات اساسی در این زمینه انجام شده است.
  • قاچاق علت مشکلات نیست بلکه معلول تصمیمات غلط است

    قاچاق کالا یکی از معضلاتی است که باعث ایجاد آسیب به صنعت لوازم خانگی کشور شده است. در همین خصوص یک کارشناس و تولیدکننده لوازم خانگی معتقد است کاهش قاچاق مستلزم نظارت دقیق دولت است.
  • گام‏‏‌های صنعت لوازم‏‏‌خانگی برای کاهش مصرف انرژی

    با وجود تفاوت چشمگیر شدت انرژی بین صنایع لوازم‌‌‌خانگی و کل صنایع اما روند رو به کاهش شدت انرژی در چهار سال اخیر حاکی از برنامه‌‌‌ریزی بنگاه‌‌‌های تولید لوازم‌‌‌خانگی برای کاهش وابستگی به انرژی بوده است. به گزارش آهام ایران و روابط عمومی انجمن صنایع لوازم خانگی ایران؛ معدل شدت مصرف انرژی در صنایع لوازم‌‌‌خانگی ایران طی حدود یک دهه حدود ۳۳‌درصد کمتر از کل صنعت کشور بوده و این در حالی است که رشد این صنعت با فعالیت بیش از‌هزار و ۶۰۰ کارخانه و سرمایه‌گذاری ۸۰‌هزار میلیارد تومان همراه بوده است و در مقایسه با توسعه دیگر صنایع که افزایش بار روی شبکه انرژی داشته‌‌‌اند، می‌توان به عنوان یک صنعت سبز بر توسعه کمی و کیفی آن در سیاست‌‌‌های صنعتی متمرکز شد.
  • قاچاق مواد اولیه؛ معضل تولیدکنندگان داخلی مبلمان

    با اینکه همواره بر تولید و ساخت محصولات داخلی تاکید شده، اما عدم‌حمایت و هزینه‌‌‌های بالای تهیه مواد اولیه نه‌‌‌تنها تولید‌‌‌کنندگان را دلسرد کرده است، بلکه باعث گرانی در بازار شده و به رکود نیز دامن زده است. در حالی که افزایش هزینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تهیه مواد اولیه، باعث گرانی نسبی بسیاری از کالاها در کشور شده، شرایط برای ورود و فروش محصولات خارجی قاچاق به کشور مهیا شده است. بنابراین قیمت بالای مواد اولیه باعث افزایش قیمت کالای نهایی شده و این افزایش قیمت باعث محبوبیت خرید کالای قاچاق در کشور می‌شود. این اتفاقی است که صنعت مبلمان کشور را نیز درگیر کرده است. در همین حال رئیس اتحادیه درودگران و مبل‎سازان تهران می‌گوید به بهانه حمایت از تولیدات داخلی جلوی واردات مواد اولیه را گرفته‌اند که همین موضوع باعث ایجاد انحصار شده است.
  • ورود لوستر به فهرست کالاهای لاکچری

    لوستر یکی از کالاهایی است که به نظر می‌رسد دیگر از اولویت زندگی مردم خارج و در مواردی هم به کالایی لوکس برای اماکن خاص تبدیل شده است.
  • انتصاب در شرکت توسن تکنو

    مریم اسکندری به عنوان معاون مالی و پشتیبانی اداری شرکت «توسعه‌‌ فن‌‌افزار توسن» با نشان تجاری «توسن‌‌تکنو» منصوب شد. آخرین سمت اسکندری پیش از برعهده‌‌گرفتن مسوولیت جدید، مدیر مالی این شرکت بوده است.
  • زنگ خطر حذف تدریجی اتوبوس‏‌های گازسوز

    یک کارشناس انرژی گفت: با کاهش قابل‌‌توجه تعداد اتوبوس‌‌های گازسوز در سطح شهر تهران زنگ خطر حذف تدریجی و خداحافظی با اتوبوس‌‌های گازسوز به گوش می‌‌رسد.
  • ناسازگاری نهضت ملی مسکن با جیب مردم

    سید محمد مرتضوی/رئیس انجمن انبوه‌سازان مسکن و ساختمان گلستان
    در دولت نهم و دهم در کنار مسکن مهر تسهیلات بانکی موثری هم به پروژه‌‌‌های خود مالکی اختصاص داده شد. مسکن مهر به عنوان یک پروژه حمایتی مطرح بود که دولت با انبوه‌سازان و تعاونی‌‌‌ها قرار داد منعقد می‌‌‌کرد و تلاش داشت واحد‌‌‌های مسکونی با استفاده از تسهیلات ساخته شود. این تسهیلات به نسبت موثر بود و حدود ۶۰‌درصد از هزینه‌‌‌های ساخت را پوشش می‌‌‌داد که با توجه به نرخ کم بهره و قدرت خرید نسبتا مناسب تر، امکان پرداخت اقساط برای گروه‌‌‌های هدف و اقشار مختلف خانه اولی هم فراهم بود.
  • باشگاه مشتریان ام‌وی‌ام برای مالکان Arrizo۵ مسابقه گذاشت

    پس از بیش از دو دهه فعالیت مستمر مدیران خودرو در صنعت خودروی ایران، اکنون تعداد اعضای خانواده مشتریان این برند به بیش از ۶۰۰ هزار نفر رسیده است. شرکت ام‌وی‌ام از دیرباز بر تمرکز بر «رضایت مشتریان» اصرار داشته و مسوولیت اجتماعی را هدف بلندمدت فعالیت‌‌‌های شرکت می‌‌‌داند. MVM یک بخش اختصاصی باشگاه مشتریان با اختصار (WMWL (With MVM With Love یا «با ام‌وی‌ام با عشق» را ایجاد کرده است، یک نام تجاری منحصر به فرد برای مشتریان. ام‌وی‌ام در تهران، اصفهان، تبریز و بسیاری از شهرهای دیگر در سال گذشته بیش از ۳۰ رویداد را با نمایندگان خود برگزار کرده است. ام‌وی‌ام این بار برای صاحبان محترم Arrizo۵ یک رویداد منحصر به فرد و بی‌‌‌نظیر برگزار کرده است.
  • جهش آهن و فولاد ارفع در رنکینگ ۵۰۰ شرکت برتر کشور

    شرکت آهن و فولاد ارفع در رتبه‏‌بندی ۱۴۰۲ شرکت‌های برتر ایران IMI-۱۰۰ که بر اساس صورت‌های مالی سال ۱۴۰۱ انجام شده با ۷ پله صعود نسبت به سال گذشته، در رتبه ۷۳ این رتبه‏‌بندی قرار گرفت. همچنین فولاد ارفع رتبه ۱۵ در حوزه صنعت گروه فلزات را از آن خود کرد. فولاد ارفع در سال ۱۴۰۰ و ۱۳۹۹ به ترتیب در رتبه‏‌های ۸۰ و ۷۶ قرار داشت. این افتخارات را به تمامی کارکنان زحمتکش فولاد ارفع که همه ثمره تلاش و همت بی‌دریغ خانواده بزرگ فولاد ارفع است تبریک عرض می‏‌کنیم.
  • دریغ نعمت هوشمندسازی از ساختمان‌‌‌ها

    علی وصله‏‏‌چی/فعال صنعت ساختمان
    هوشمندسازی بخشی از صنعت ساختمان است که طبق آن با استفاده از فناوری‌‌‌های جدید، قابلیت کنترل هوشمندانه بر سیستم‌‌‌های مختلف در ساختمان فراهم می‌شود. یکی از فواید ارزشمند این تکنولوژی، صرفه‌‌‌جویی در مصرف انرژی است که امروزه در دنیا به ابزاری حیاتی برای ساختمان‌‌‌های استاندارد تبدیل شده است. با توجه به هزینه‌‌‌های بالای هوشمندسازی، سازندگان استقبال چندانی از این تکنولوژی ندارند و با توجه به اینکه تولیدات داخلی این سیستم‌‌‌ها در کشور توان رقابت با نمونه‌‌‌های خارجی را ندارد، بنابراین بهره‌‌‌مندی از آن در توان مردم با شرایط اقتصادی فعلی نیست.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر