شماره روزنامه ۶۰۰۹
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۵ دنیای اقتصاد

اخبار مطالب توصیه شده - روزنامه شماره ۵۹۳۵

  • توقف درمان بیماران گاندی پس از آتش‌سوزی

    دنياي اقتصاد: تمامی خدمات درمانی و پزشکی در بیمارستان گاندی تا بازسازی کامل متوقف شد. این آخرین وضعیت بیمارستان گاندی است که حدود ساعت ۱۸:۳۰ عصر پنج‌شنبه ۵ بهمن ماه طعمه حریق شد. پس از آن گمانه‌زنی‌های بسیاری از علت این آتش‌سوزی در شبکه‌های اجتماعی و مطبوعات مطرح شد. برخی عنوان کردند‌ این آتش‌‌سوزی از نمای ساختمان آغاز شده و با توجه به جنس کامپوزیتی آن به سرعت گسترش پیدا کرده است. تعدادی از رسانه‌ها ته‌سیگار افتاده از طبقه پانزدهم را مقصر اصلی دانستند با این وجود معاون پیشگیری سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران با رد این خبر گفت که علت وقوع حریق در بیمارستان گاندی در حال بررسی است.
  • مستاجرهای «میانه شهر» چقدر پرداخت می‌کنند؟

    دنیای اقتصاد -گروه مسکن و شهری: محله‌های واقع در مناطق ۹ و ۱۰ شهر تهران، از روی نقشه شهر، به نوعی، «محله‌های میانی» را شکل می‌دهند.
  • تصمیم جنجالی آمریکا ؛ توقف توسعه زیرساخت‌های LNG؟

    دنیای اقتصاد-حمید ملازاده: دولت آمریکا تصمیم گرفته تا پروژه توسعه پایانه‌های صادرات گاز طبیعی در این کشور را به تعویق بیندازد. این تصمیم جو بایدن با تعهد ایالات‌متحده برای مبارزه با تغییرات اقلیمی، به‌ویژه نگرانی‌ها در مورد افزایش LNG که به انتشار گازهای گلخانه‌‌‌‌‌ای و گرم‌شدن کره‌زمین کمک می‌کند، همسو است. هدف از تعلیق پروژه‌های LNG، ارزیابی مجدد اثرات بالقوه زیست‌محیطی، اقتصادی و امنیت ملی آنها عنوان ‌شده‌است. صاحبان صنایع و جمهوری‌خواهان این اقدام را به باد انتقاد گرفته و آن را «پیروزی روسیه» می‌دانند؛ چراکه این رویکرد فرصت فروش هرچه بیشتر ال‌ان‌جی را به روسیه خواهد داد، درحالی‌که فعالان محیط‌زیست و دموکرات‌‌‌‌‌ها آن را به‌عنوان گامی در راستای مبارزه با تغییرات اقلیمی تحسین می‌کنند. مدت زمان توقف این پروژه‌ها مشخص نشده و مقامات اعلام کرده‌اند که بررسی کامل «چند ماه» طول می‌کشد و احتمالا تصمیم‌گیری‌‌‌‌‌ها را تا پس از انتخابات ریاست‌جمهوری در نوامبر به تعویق خواهند انداخت.
  • عوامل انجماد توسعه درصنعت لوازم خانگی

    دنیای اقتصاد-حمید رجبی: توسعه صنایع تولیدی در جهان موضوعی بسیار مهم و اثر‌گذار است که صنعت لوازم خانگی نیز جدا از آن نیست. در ایران برخی از عوامل مانند سخت بودن تامین مالی، باعث شده که توسعه در بخش لوازم خانگی متوقف شده و به نوعی منجمد شود. بسیاری از کالاها در بازار، با گسترش مداوم صنعت و ورود تکنولوژی‌های نوین و جدید به سرعت در حال تغییر هستند. پیشرفت فناوری مزایای چند‌وجهی را برای مشاغل امروزی فراهم کرده که منجر به تغییرات اقتصادی روزانه می‌شود. بنابراین، برای یک شرکت بسیار مهم است که الگوهای توسعه استاندارد و حرکات دیگر رقبا را برای تولید کالای با‌کیفیت‌تر و همچنین استراتژی بهتر درک و دنبال کند.
  • همه مردان اتاق بازرگانی

    دنیای اقتصاد -گروه بازرگانی: روسای اتاق‌های‏‏‏‌ بازرگانی در ایران کلکسیونی جالب‏‏‏‌توجه هستند؛ با تشکیل اتاق صنایع و معادن و سپس ادغام این دو با یکدیگر اتاق ایران به شکل کنونی درآمد. روسای اتاق در این صد و اندی سال، القابی از حاج‏‏‏‌آقا تا سناتور داشتند و نیز هرکدام به برخی صفات برجسته شهره بودند؛ القاب آنها از حاج امین‏‏‏‌الضرب که عمده عمرش را در عهد قاجار گذراند تا سناتور نیکپور که در دوره پهلوی رئیس بود، متفاوت است.
  • برندها با پل ساخته می‏‌شوند نه با سیلو

    مترجم: کامران اکبری
    موضوع همه برندها تجربه مشتری است. برندهای بزرگ برای مشتریان تجارب عالی می‏‌سازند و فرقی نمی‏‌‏‌کند که این تجربه مزه کردن یک پیتزای باکیفیت و تازه، رانندگی هیجان‏‌انگیز با یک ماشین اسپرت یا خواب شبانه فرحبخش روی یک تشک خوب باشد.
  • بازار۲ هزار میلیارد تومانی هنر در سال ۱۴۰۲

    دنیای اقتصاد: نه، سهراب نتوانست رکورد ۲۱ میلیاردی خودش را بشکند. در‌حالی‌که تصور می‌شد قیمت تنه درخت‌های این شاعر معاصر بتواند از مرز ۲۲میلیارد تومان هم عبور کند، خریداران روی قیمت ۲۰میلیاردی چکش زدند و رکورد تیرماه گذشته سهراب همچنان با ۲۱میلیارد و ۳۰۰میلیون تومان در جایگاه اول گران‌ترین آثار هنری بازار ایران باقی ماند. در نوزدهمین دوره حراج تهران که شامگاه جمعه در هتل پارسیان آزادی تهران برگزار شد، ۸۹ اثر در معرض فروش قرار گرفت و ۸۲ اثر چکش خورد و البته با رقم دقیق ۲۴۱میلیارد و ۷۲۰میلیون تومان رکوردی جدید در بازار هنر تجسمی ایران ثبت شد. اگر به این عدد سهم حراج‌گذار را هم اضافه کنیم، رکورد نهایی به ۲۶۵میلیارد و ۸۹۲میلیون تومان هم می‌رسد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر