اصفهان سیتی سنتر؛ الگوی موفق تجاری ایران

‌هیات ۵۰ نفره تجاری مالزی به عنوان بزرگترین ‌هیات تجاری مالزی که تا کنون وارد ایران شده اند، میهمان اصفهان سیتی سنتر شدند. رییس اتاق بازرگانی، دبیر کل و اعضا ‌هیات مدیره شورای تجار ی ایران و آس آن، نائب رییس انجمن صنایع کوچک و متوسط مالزی، مدیر منطقه ای سازمان سرمایه گذاری مالزی و مدیران شرکت های توریسم و گردشگری، موسسات نفت و گاز و حتی کارآفرینان رشته های عمران، معماری و ... اعضا این ‌هیات تجاری را تشکیل می دهند که در بازدید نیم روزه اصفهان سیتی سنتر حضور داشتند.

محمدحسین عبداللهی مدیر روابط عمومی مجموعه اصفهان سیتی سنتر، در خصوص بازدید این ‌هیات ۵۰ نفره از نگارخانه، دانشگاه، موزه و دیگر بخش‌های مختلف مجموعه اصفهان سیتی سنتر عنوان می کند: بزرگترین ‌هیات تجاری مالزی برای امضا تفاهم نامه همکاری با این مجموعه اعلام آمادگی کرده اند. وی عنوان می کند: با توجه به ظرفیت های متعددی که در این مجموعه وجود دارد، فعالان عرصه های مختلف تجاری، فرهنگی و تفریحی مشتاق به حضور در این مجموعه جهت تبادل تجارب و همکاری های دو طرفه هستند.

سکری ابوبکر مدیر شرکت سرمایه‌گذاری میدا و عضو دولت مالزی که وظیفه بهبود روابط مالزی با دیگر کشورها را به عهده دارد، تبادل اطلاعاتی بین ایران و مالزی و کشورهای آسیای را یکی از موضوعات مهم بیان می‌کند. وی که اولین سفر خود را به اصفهان تجربه می‌کند از وجود فرصت‌های سرمایه‌گذاری بسیار در این استان می‌گوید و معتقد است اصفهان و کوالالامپور می‌توانند همکاری‌های خوبی در زمینه‌های اقتصادی داشته باشند. سکری ابوبکر در این زمینه به حضور کابینه دولت مالزی در تهران اشاره می‌کند و از تفاهم‌نامه‌ای می‌گوید که قرار است روزهای آینده بین ایران و مالزی منعقد شود. طبق این توافق‌نامه، امکان تجارت آزاد بین ایران و مالزی با هدف رشد روابط تجاری و سرمایه‌گذاری بین دو کشور برقرار می‌شود.

وی همچنین با بیان این که سیتی سنتر مجموعه‌ای است که نه ‌تنها اقتصاد استان بلکه اقتصاد کشور را نیز بهبود می‌بخشد، می گوید: در آینده پس از شناخت بیشتر مجموعه می توانیم روابط و همکاری های بسیاری با این مجموعه داشته باشیم. محمد غزالی صاحب شرکت و عضو ‌هیات‌علمی در دانشگاه تهران نیز هدف خود و این ‌هیات ۵۰ نفره را از سفر به اصفهان و دیدار از مجموعه اصفهان سیتی سنتر یافتن فرصت‌های سرمایه‌گذاری بیان می‌کند و می‌گوید: مجموعه سیتی سنتر، تصویری از مدرن شدن ایران است که سنت‌های اصفهان و مدرنیته را در کنار یکدیگر آورده است. هرچند بازهم لازم است بیش از این به سنت‌های ایرانی و اصفهانی در این مجموعه توجه شود.

مدیر شرکت اس ام ای مالزی نیز با تایید گفته های غزالی می گوید: قرار گیری مدرنیته و سنت در کنار هم اتحاد بین مردم اصفهان را در این مجموعه که الگویی موفق از تجارت در ایران است، بیشتر می‌کند. وی می‌گوید: من تاکنون شاپینگ مال‌های زیادی را در دنیا دیده‌ام اما اصفهان سیتی سنتر شبیه هیچ‌کدام از آن‌ها نیست. از این رو آن نام را شاپینگ مال نمی‌گذارم بلکه آن را لایف استایل می نامم. زیرا می‌تواند سبک زندگی مردم را تغییر دهد و روزهای بهتری را برای آن ها رقم بزند.