شماره روزنامه ۶۰۲۹
|

  • ۲ ویژگی پاستورنشینی

    دنياي اقتصاد: دو نماینده مجلس در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» به شاخصه‌های رئیس‌جمهور آینده کشور اشاره کردند و بر لزوم داشتن «تجربه» و «ومیانه‌روی» تاکید کردند. این ویژگی‌ها با توجه به شرایط ویژه کشور و مشکلاتی همچون ناترازی‌ها، تورم و کسری بودجه و مسائل خارجی از اهمیت دوچندانی برخوردار می‌شود.
  • قیمت دوم خودروهای وارداتی

    دنیای اقتصاد: هرچند توقف واردات خودرو پس از گذشت چهارسال، توسط دولت سیزدهم لغو شد، با این حال دولت چهاردهم، بازاری تحویل خواهد گرفت که فاصله قیمتی خودروهای خارجی آن از مبدأ تا بازار بیش از ۲میلیارد تومان است. قیمت دوم وارداتی‌ها نتیجه خطای سیاستگذاری در واردات خارجی‌ها است.
  • سرقت خیابان در تهران

    دنیای اقتصاد: تعداد خیابان‌هایی از پایتخت که «لاین‌های تردد» آنها در طول روز با پارک دوبله و حتی سوبله خودرو، مورد سرقت قرار می‌گیرد، رو به افزایش است. این نوع از تخلف ترافیکی فقط مختص خیابان‌های مناطق مرکزی شهر نیست. بررسی‌های «دنیای‌اقتصاد» از موتورهای تقویتی این تخلف، به شناسایی ۸علت منتهی شده است.
  • آناتومی اقتصاد ترامپ

    دنیای اقتصاد: دونالد ترامپ بارها وعده داده است که قیمت کالا و خدمات را برای مصرف‌کنندگان آمریکایی کاهش می‌دهد؛ اما گفت‌وگوی نیویورک‌تایمز با ده‌ها اقتصاددان نشان می‌دهد که حداقل سه شعار وی نه تنها به کاهش قیمت‌ها منجر نمی‌شود، بلکه قیمت‌ها را از سطح فعلی نیز بالاتر خواهد برد.
  • سه نامزد جبهه اصلاحات

    جبهه اصلاحات ایران روز گذشته از سه نامزد خود برای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری رونمایی کرد‌. براساس خبری که جبهه اصلاحات اعلام کرده است به ترتیب حروف الفبا، عباس آخوندی، مسعود پزشکیان و اسحاق جهانگیری به عنوان کاندیدا‌های این جبهه معرفی شدند. قرار است نامزد نهایی از بین این افراد انتخاب شود.
  • بیانیه انجمن اقتصاد ایران خطاب به کاندیداهای ریاست‌جمهوری

    با توجه به رویداد مهم انتخابات ریاست جمهوری، انجمن اقتصاد ایران در یک بیانیه تبیینی به چالش‌های اساسی اقتصاد ایران، علل، ریشه‌ها و راه‌حل‌ها برای رفع موانع توسعه کشور در سه سطح تصمیم‌گیری پرداخته است. نسخه کامل این بیانیه در سایت این انجمن وجود دارد و «دنیای اقتصاد» مهم‌ترین بخش‌های این بیانیه را منعکس کرده است.
  • گرامیداشت استاد پیشکسوت اقتصاد

    دنیای اقتصاد: صبح روز چهارشنبه ۹ خردادماه، مهدی تقوی، استاد پیشکسوت اقتصاد دانشگاه‌های علامه طباطبایی و علوم و تحقیقات چشم از جهان فروبست. در پی این ضایعه، روز شنبه ۱۲ خرداد، مراسم یادبود این استاد فقید با حضور جمعی از همکاران و شاگردان او برگزار شد.
  • بیانیه خاتمی برای انتخابات

    دنياي اقتصاد: رئیس دولت اصلاحات در بیانیه‌ای با اشاره به شرایط کشور بر شرکت در انتخابات تاکید کرد. بیانیه‌ای که به نظر می‌رسد تلفیقی از هر دو دیدگاه موجود در جبهه اصلاحات درباره مشارکت در انتخابات باشد. خاتمی تاکید دارد نامزد اصلاح طلبان باید در باور و عمل ملتزم به اصلاحات و تحول و تلاشگر در جهت اصلاح باشد.
  • بازی تکراری با نرخ سود

    دنیای اقتصاد: بانک‌ مرکزی روز گذشته در بخشنامه‌ای دو هفته به بانک‌ها برای رعایت نرخ سود مهلت داد. از جمله مهم‌ترین محورهای این بخشنامه، ملزم شدن لندتک‌ها به رعایت سیاست‌های نظارتی و منوط شدن پرداخت نرخ سود گواهی سپرده ۳۰درصدی، به تعریف پروژه توسط بانک‌ها است.
  • تولید خودرو با فرمان اینفلوئنسرها

    دنیای اقتصاد: شهروندان این روزها برای آگاهی از سطح کیفی خودرو و در غیاب گزارش‌های رسمی استاندارد سراغ مسیرهای فرعی به‌ویژه اینفلوئنسرها می‌روند. بررسی فنی خودرو مدتی است توسط اینفلوئنسرها جریان دارد و با وجود برخی پنهان‌کاری‌ها در اعلام ایرادات، آنها حالا به نوعی هدایت‌کننده فروش و تولید شده‌اند.
  • سه راهبرد برای رشد تولید

    دنیای‌اقتصاد – یزد: همایش بسیج تجار و اصناف کشور با محوریت سیاست‌های ارزی، بهینه‌سازی مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری آب و نقش آن در تحقق شعار سال، به میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی یزد برگزار شد. غلامرضا حسن‌پور، رئیس بسیج تجار و فعالان اقتصادی کشور، نقش کنونی بسیج در حوزه اقتصاد را به‌مثابه بلندگویی برای تجار به‌منظور انتقال مشکلات و چالش‌ها به بدنه دولت دانست و گفت: بسیج امروز وظیفه مین‌زدایی مسیر توسعه اقتصادی برای تجار و بخش خصوصی را برعهده دارد و سپاه و بسیج به‌عنوان پشتیبان تجار به‌عنوان سرداران اقتصادی کشور، نقش خود را ایفا می‌کند. مشاور عالی رئیس اتاق بازرگانی تهران نیز با تاکید بر لزوم اجرای تفکر جهادی و بسیجی در کشور گفت: بهره‌وری ترمز عقب‌ماندگی‌ها در کشور خواهد بود. عیدیان ادامه داد: در امر بهره‌وری بسیاری از بخش‌ها و فعالیت‌های کشور ضعف داریم، متاسفانه بهره‌وری نیروهای کار در تولید و قوای سه‌گانه پایین است. مشاور عالی رئیس اتاق بازرگانی تهران خواستار بهره‌وری در درآمدهای نفتی و گازی شد و گفت: از سال ۱۳۵۸ تا ۱۴۰۲ قریب به ۱۶۰۰میلیارد دلار پول نفت و گاز دریافت شد و صندوق توسعه نیز احیا شد؛ اما رقم صندوق اکنون صفر است.
  • جابه‌جایی ۶۵۷‌هزار تن کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل لرستان

    دنیای‌اقتصاد – خرم‌‌‌آباد: مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌‌‌ای استان لرستان گفت: ۶۵۷‌هزار و ۸۳۰ تن کالا از طریق ناوگان حمل‌ونقل استان طی دو ماه سال‌جاری جابه‌جا شده است.
  • ۳۹۵ هکتار از اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد

    دنیای‌اقتصاد – تبریز: مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از واگذاری ۳۹۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان برای اجرای طرح‌‌‌های مختلف در سال گذشته خبر داد. داداش نصیری اظهار کرد: از مجموع اراضی که سال گذشته واگذار شد ۲۱۵ هکتار برای طرح‌‌‌های کشاورزی و وابسته به آن و ۱۸۰ هکتار برای طرح‌‌‌های غیرکشاورزی تعلق داشت.
  • سفارش وام مسکن میلیاردی

    دنیای اقتصاد-گروه مسکن و شهری: آسیب‌شناسی مشکلات اجاره‌نشین‌ها ناشی از «شکاف بین عرضه و تقاضا» به یک راه‌حل رسید. در نسخه‌ مرکز پژوهش‌های مجلس برای درمان بازار اجاره‌ مسکن، بانک اصلی تامین‌کننده منابع مالی بخش مسکن از حالت منفعلانه نسبت به «خانه‌اولی‌»ها خارج می‌شود و معادل ۶۰درصد قیمت، وام تک‌نرخی پرداخت می‌کند.
  • دولتی‌هایی که تکذیب کردند

    چهارشنبه، روز چهره‌های ارشد دولتی بود که اعلام کردند حتما در انتخابات شرکت نمی‌کنند. عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث‌، محمد دهقان معاون حقوقی رئیس‌جمهوری، احمد وحیدی وزیر کشور و غلامحسین اسماعیلی رئیس دفتر رئیس‌جمهور بر عدم شرکت در انتخابات تاکید کردند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر