شماره روزنامه ۵۹۹۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۹۵ دنیای اقتصاد

اخبار بنگاه های صنعتی و معدنی - روزنامه شماره ۵۹۹۵

  • زیان ۳ میلیارد دلاری صنعت فولاد؟

    دنیای اقتصاد-سارا اصغری: زنجیره فولاد در سال گذشته موفق شد به رشد ۵.۵ درصدی تولید برسد، این در حالی است که فعالان این صنعت با بحران انرژی روبه‌رو بودند و براساس اعلام انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، صنعت فولاد به میزان ۳ میلیارد دلار از محل عدم‌تامین انرژی (برق و گاز) متضرر شده است که ۱.۱ میلیاد دلار آن به اعمال محدودیت‌‌‌های گاز و ۱.۹ میلیارد دلار آن به اعمال محدودیت‌‌‌های برق بازمی‌‌‌گردد. باید این موضوع را در نظر داشت که با توجه به هدف‌‌‌‌‌‌گذاری که برای تولید فولاد در سال ۱۴۰۲ انجام شده بود، این صنعت به میزان ۷ میلیون تن از برنامه خود عقب مانده است، چراکه تولید ۳۹ میلیون تن برای این سال هدف‌‌‌گذاری شده بود. لازم به یادآوری است که در سال ۱۳۹۹ تولید فولاد به بالای ۳۰ میلیون تن رسید، اما از سال‌‌‌های ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به علت محدودیت‌‌‌های انرژی از برنامه‌‌‌های خود برای افزایش تولید محصولات عقب ماند.
  • سهم ۱۱ درصدی هلدینگ شستان از صادرات محصولات پتروشیمی

    مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری تجاری شستان با بیان اینکه گروه شستان در سال ۱۴۰۲ موفق به تولید ۵.۱۹ میلیون تن انواع محصولات پتروشیمی شده است، گفت: سال گذشته موفق به صادرات ۳.۴ میلیون تن از انواع محصولات پتروشیمی، فولادی و عمرانی شده‌‌‌ایم که در این بین با صادرات ۳.۲ میلیون تن محصولات پتروشیمی سهم ۱۱ درصدی از صادرات محصولات پتروشیمی کل کشور در سال ۱۴۰۲ در شرایط تحریم و با تمام ناملایمات سهم شستان بوده است.
  • اولین رویداد گازهای فشرده ایران

    اولین کنفرانس گازهای فشرده ایران با موضوعات جذب کربن، هیدروژن و هلیوم در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های بین‌المللی پژوهشگاه صنعت نفت برگزار می‌شود. این رویداد با حضور استادان دانشگاه‌‌های کشور و دانشجویان، کارشناسان و صاحبان صنعت، متخصصان پژوهشگاه‌‌ها، پالایشگاه‌‌ها، پتروشیمی‌‌ها و شرکت‌های فولادی برگزار می‌‌شود که زمینه ارتباط موثر این صنعت و دانشگاه را فراهم می‌‌سازد. علاقه‌مندان جهت حضور می‌توانند با شماره ۰۹۳۳۰۷۲۲۹۲۱ تماس حاصل فرمایند.
  • اهداف اولین هفته پایداری سالانه سازمان ملل چیست؟

    اولین هفته پایداری سالانه سازمان ملل متحد، رهبران بین‌المللی را برای پیشبرد اقدامات پایداری جهانی قبل از اجلاس سران آینده گرد‌هم می‌آورد. در سال ۱۹۸۷، سازمان ملل متحد، پایداری را اینگونه تعریف کرد: «برآوردن نیازهای حال حاضر بدون به خطر انداختن توانایی نسل‌های آینده برای برآوردن نیازهای خود.» تقریبا چهار دهه بعد، پایداری تمرکز کلیدی برای شرکت‌ها، دولت‌ها و افراد در سراسر جهان شده است. برای دستیابی به اهداف تعیین شده در توافق‌نامه پاریس در سال ۲۰۱۵. به عنوان بخشی از تعداد فزاینده طرح‌های پایداری که از سازمان ملل متحد می‌آیند، دنیس فرانسیس افتتاحیه هفته پایداری مجمع عمومی را راه‌اندازی کرد که در مقر سازمان ملل در نیویورک در ۱۹آوریل ۲۰۲۴ برگزار شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر