هرگونه هتک حرمت ضربه به جمهوری اسلامی ‌است

عکس: Leader.ir

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای، انتخاب‌ آیت‌الله مهدوی کنی را به ریاست مجلس خبرگان، انتخابی بجا و بحق خواندند حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح روز پنج‌شنبه در دیدار رییس و اعضای مجلس خبرگان، با تشکر از رفتار و گفتار عاقلانه و مدبرانه خبرگان ملت در انتخاب هیات‌رییسه جدید ‌این مجلس، بیداری اسلامی‌ملت‌های منطقه را حادثه‌ای بسیار عظیم و الگو گرفته از روند استمرار و پیشرفت جمهوری اسلامی‌دانستند و ضمن تبیین وظایف خطیر مسوولان و سیاسیون در ‌این شرایط بسیار حساس، در سخنانی مهم و صریح خطاب به همه، به ویژه جوانان تاکید کردند:‌این پیام من است: هرگونه هتک حرمت و رفتارهای غیر اخلاقی و توهین‌آمیز، «خلاف شرع، مخالف عقل سیاسی و ضربه به جمهوری اسلامی‌است و خداوند را خشمگین می‌سازد.»

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ،‌ایشان با تشکر از خبرگان عالی شان امت، به ناکام ماندن دشمنان در قضیه انتخاب هیات رییسه مجلس خبرگان اشاره کردند و با قدردانی از اعضای خبرگان بویژه آقای‌هاشمی‌رفسنجانی افزودند: آنان انتظار داشتند میان خبرگان اختلاف به وجود آید و مسابقه خدمت به رقابت منفی برای تصرف موقعیت‌ها و جایگاه‌ها تبدیل شود، اما به برکت اخلاص خبرگان و عقل و تدبیری که در رفتارها و گفتارها مشاهده شد،‌این مساله به فضل الهی، به خیر اسلام و جمهوری اسلامی‌تبدیل شد.

رهبر انقلاب اسلامی‌با اشاره به رفتار آقای‌هاشمی‌رفسنجانی در‌این مساله افزودند: با توجه به سابقه عقل و احساس مسوولیتی که همیشه در‌ایشان دیده‌ایم، انتظار همین رفتار را داشتیم.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای، همچنین انتخاب‌ آیت‌الله مهدوی کنی را به ریاست مجلس خبرگان، انتخابی بجا و بحق خواندند و افزودند:‌ ایشان از ابتدای انقلاب تا امروز در همه عرصه‌ها از جمله روحانیت، سیاست، مسائل جاری کشور، «حوزه و دانشگاه»، و دیگر عرصه‌ها، شخصیت برجسته و بارزی بوده‌اند.

رهبر انقلاب اسلامی‌شرایط امروز کشور را با توجه به اوضاع منطقه، بسیار حساس دانستند و افزودند: حوادث بسیار عظیمی‌که در کشورهای منطقه در حال وقوع است هنوز در ابتدای راه است و باید با درک ابعاد گوناگون آن، به وظایف مهم خود عمل کنیم.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای، «حضور مردم در صحنه» و «شعار اسلامی» را دو شاخص بسیار مهم تحولات جاری در منطقه خواندند و افزودند: روند‌این تحولات، آرزوی همه مسلمانان صادق و ‌اندیشه‌های والا در‌ایران و دیگر کشورهای جهان بوده است.

ایشان، حضور و استقامت ملت‌ها در میدان مبارزه و خطر را ضامن پیروزی آنها برشمردند و خاطرنشان کردند: هنگامی‌که مردم، همانند آنچه ۳۲ سال قبل در‌ایران اتفاق افتاد با جسم و تن خود در میدان حضور یابند دست قدرت الهی، اراده و عزم آنان را استحکام می‌بخشد و پیروزی آنان را قطعی می‌سازد.

رهبر انقلاب افزودند: در پرتو حمایت پروردگار از اراده ملت‌ها نه تنها «حکام وابسته، فاسد و مستبد» بلکه آمریکا و دیگر قدرت‌های جهان با همه خوی کشتار و بی‌رحمی، در نهایت مغلوب ملت‌ها می‌شوند و وعده‌های الهی محقق می‌گردد همانگونه که در حوادث جاری نیز‌این حقیقت شوق‌آفرین را تجربه می‌کنیم.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای «شعار اسلام» را دومین شاخص قیام ملت‌ها در منطقه خواندند و افزودند: البته انگیزه‌های لیبرالی، قومی ‌و دیگر انگیزه‌ها نیز ممکن است وجود داشته باشد، اما متن و بدنه ملت‌های منطقه، مسلمان است و به همین علت شعارهای اسلامی‌در تحولات جاری، نمایان و محسوس است.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای، الگوسازی انقلاب اسلامی ‌را یکی از عوامل موثر در تحولات بسیار مهم منطقه دانستند و خاطرنشان کردند: «پیروزی انقلاب اسلامی، تشکیل جمهوری اسلامی، ماندگاری، استحکام و پیشرفت‌های چشم گیر و روزافزون نظام اسلامی ‌در زمینه‌های مختلف»، به عنوان یک الگوی هویت بخش و عزت آفرین در مقابل چشمان ملت‌های مسلمان منطقه قرار دارد و آنها را تحت تاثیر قرار داده است.

ایشان، تمرکز سیاست‌ها و تبلیغات دشمنان اسلام و‌ایران را برای «جلوگیری از الگو شدن جمهوری اسلامی»، نشانه همین واقعیت خواندند و خاطرنشان کردند: زورگویان جهانی، با روش‌های مختلف از جمله بزرگ نمایی ضعف‌ها و دروغ‌پردازی‌های مستقیم و غیرمستقیم، تلاش می‌کنند، الگوی جمهوری اسلامی‌را در چشم ملت‌ها تضعیف و تخریب کنند.

ایشان دو عامل درونی و بیرونی را در تضعیف الگوی جمهوری اسلامی‌موثر دانستند و افزودند: عامل درونی از جمله نقص‌ها، کوتاهی‌ها، کم کاری‌ها، اختلافات، قدرت طلبی، بی‌سیاستی و دنیا طلبی در تخریب جمهوری اسلامی ‌در چشمان ملت‌ها، تاثیر بیشتری دارد و اگر‌این مسائل را مراقبت و علاج کنیم عامل بیرونی یعنی تبلیغات دشمنان با اراده خداوند خنثی خواهد شد.

ایشان مسوولان، زبدگان، برجستگان، روشنفکران ـ علما و همه افرادی را که قدرت تاثیرگذاری دارند، به مراقبت کامل و تلاش بیشتر برای رفع مسائل و عوامل درونی تضعیف جمهوری اسلامی‌فراخواندند.

رهبر انقلاب اسلامی ‌در ادامه بحث عوامل تضعیف جمهوری اسلامی، سخنان خود را بر مذمت و محکومیت شدید رفتارهای خلاف اخلاق متمرکز کردند و افزودند: فضای اهانت و هتک حرمت، مخالف اسلام، خلاف شرع و خلاف عقل سیاسی است و موجب خشم خداوند می‌شود.

ایشان، انتقاد، مخالفت و «بیان صریح و شجاعانه عقاید» را بدون اشکال برشمردند، اما افزودند: همه ‌این مسائل باید به دور از «هتک حرمت و اهانت و فحاشی»، بیان شود تا اعصاب جامعه و آرامش مردم را بر هم نزند و همه در‌این زمینه مسوولند.

رهبر انقلاب اسلامی‌در سخنانی صریح به همه به ویژه جوانان افزودند: پیام من به همه کسانی که حرف می‌زنند یا در مطبوعات، وبلاگ‌ها و محیط‌های دیگر می‌نویسند ‌این است که مخالفت کردن، رد کردن و محکوم کردن یک فکر سیاسی و دینی یک چیز است و ابتلای به رفتار غیر اخلاقی و دشنام و هتک حرمت چیز دیگر. من ‌این مسائل غیراخلاقی را قاطعانه و به طور کامل رد می‌کنم و نباید انجام شود.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به یک اشتباه فاحش و تصور کاملا غلط افزودند: برخی جوانان با اخلاص، مومن و خوب، متاسفانه تصور می‌کنند ‌اینگونه اقدامات وظیفه است، اما ‌این رفتارها، دقیقا خلاف و عکس وظیفه است.

ایشان در همین زمینه، توجه به نفوذی‌ها و دخالت‌های دشمنان را نیز ضروری دانستند و افزودند: همانگونه که امام نیز می‌فرمود: گاهی نفوذی‌ها وارد اجتماعات اشخاص مومن و مخلص می‌شوند و آنها را به حرکتی انحرافی می‌کشانند که از ‌این هم، نباید غفلت کرد.

رهبر انقلاب اسلامی‌با تاکید بر پرهیز از غفلت‌های ناشی از احساساتی شدن افزودند: از همه، به خصوص جوانان عزیز می‌خواهم که نگذارند فضای غیبت، تهمت، هتاکی و شکسته شدن حریم‌ها ادامه پیدا کند که اگر ادامه یابد مانند یک بیماری به همه چیز سرایت می‌کند.

حضرت‌ آیت‌الله خامنه‌ای در همین زمینه، به برخی رفتارهای غیراخلاقی در بعضی نماز جمعه‌ها یا محیط‌های درس اشاره و تاکید کردند: ‌این رفتارها، غلط‌اندر غلط است.

رهبر انقلاب اسلامی‌در جمع بندی‌این بخش از سخنانشان خاطرنشان کردند: «رفتارهای غیراخلاقی و توهین‌آمیز، مخالف مصلحت انقلاب و کشور است، موجب اختلاف و دو دستگی می‌شود و به شکوه و عظمت نظام اسلامی‌ضربه می‌زند و به جوانان نصیحت می‌کنم کاملا از آن خودداری کنند.»

رهبر انقلاب اسلامی‌همچنین در نصیحتی به بزرگان نیز خاطر نشان کردند: مواضع درست، بیان صحیح و پرهیز از تاثیرپذیری از خبرهای دروغ جزو وظایفی است که بزرگان باید به آن کاملا توجه کنند.

ایشان در همین زمینه افزودند؛ برخی افراد، خدمات و تلاش‌های نظام و زحمات شبانه‌روزی و مخلصانه مسوولان از جمله دولتمردان را با شنیدن یک خبر دروغ، زیر سوال می‌برند که‌این رفتار هم خلاف است و باید از آن پرهیز شود.