استفاده از الگوهای نمایشگاهی اصفهان‏

علی یارمحمدیان در این دیدار با تاکید بر وجود فرصت‌های بی‌نظیر برای همکاری میان اصفهان و بوسنی و هرزگوین گفت: اصفهان و بوسنی و هرزگوین ظرفیت‌های بسیاری در حوزه گردشگری، اقتصادی و نمایشگاهی دارند و افزایش ارتباطات دوجانبه می‌تواند به ثروت‌آفرینی بیشتر منتج شود. وی با اشاره به نقش تاثیرگذار شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان در اقتصاد این استان افزود: سالانه بیش از ۴۰رویداد اقتصادی در اصفهان از سوی شرکت نمایشگاه‌ها برگزار می‌شود که زمینه مناسبی برای ارتباطات تجاری و اقتصادی میان اصفهان و بوسنی ایجاد می‌کند. مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان ادامه داد: کشورهایی همچون آلمان، انگلستان، ایتالیا، ترکیه، چین، هندوستان و اسپانیا همواره حضور فعالی در نمایشگاه‌های بین‌المللی استان اصفهان دارند و در این میان شرایط برای حضور شرکت‌هایی از بوسنی و هرزگوین نیز فراهم آمده است.وی به مشارکت نمایشگاه‌های بین‌المللی استان در برگزاری نمایشگاه‌های خارجی در کشورهای پیشرفته جهان اشاره کرد و یادآور شد: این شرکت پاویون ایران را در برخی نمایشگاه‌های مطرح جهانی برپا می‌کند که به این وسیله زمینه حضور شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه‌ها فراهم می‌آید.یارمحمدیان تصریح کرد: با برگزاری نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، برای توسعه صادرات غیرنفتی و همچنین افزایش استانداردها و کیفیت تولیدات داخلی تلاش می‌کنیم و خوشبختانه افزایش ارتباطات نمایشگاهی توانسته تاثیر قابل توجهی در مراودات و تعاملات اقتصادی بین‌المللی اصفهان داشته باشد.

وی با بیان اینکه صنعت نمایشگاهی می‌تواند مبنای افزایش ارتباطات اصفهان و بوسنی و هرزگوین باشد، گفت: نخستین گام برای افزایش تعاملات این است که در نمایشگاه گردشگری سال آینده غرفه‌ای ویژه در اختیار شهرداری موستار قرار گیرد تا مسوولان این شهر به ارائه توانمندی‌های این شهر در حوزه گردشگری بپردازند.معاون مالی و اقتصادی شهردار اصفهان نیز در این دیدار با تاکید بر اینکه اصفهان آمادگی دارد در تمامی زمینه‌ها با بوسنی و هرزگوین تعامل و همکاری داشته باشد، گفت: این کشور در بخش‌هایی همچون دام، صنایع فلزی و ساختمان ظرفیت‌های بسیاری دارد و همین توانایی‌ها زمینه همکاری‌های بیشتر میان اصفهان و این کشور را فراهم می‌کند. مرتضی طهرانی ادامه داد: افزایش تعاملات اقتصادی نیازمند ایجاد بستری برای فعالیت‌های تجاری است، از این رو می‌توان ظرفیت‌های مختلف را به کار گرفت که این سطح تعاملات افزایش یابد.

وی تصریح کرد: می‌توان شرایطی فراهم آورد که یک هیات تجاری از بوسنی و هرزگوین در اصفهان حضور یابند و با اعضای اتاق بازرگانی اصفهان رایزنی‌های لازم را انجام دهند و زمینه‌های همکاری را بررسی کنند. شهردار شهر موستار بوسنی و هرزگوین نیز در این دیدار اصفهان را یک شهر بزرگ با فرهنگی غنی و اقتصادی قدرتمند دانست و گفت: تمام تلاش خود را به کار می‌گیریم که از شاخص‌های نمایشگاهی و اقتصادی اصفهان الگو بگیریم و به منظور توسعه شهرمان استفاده کنیم.

لیوبو بشلیج با استقبال از دعوت مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان برای حضور موستار در نمایشگاه گردشگری اصفهان افزود: رایزنی با فعالان عرصه گردشگری کشورمان را در دستور کار قرار خواهیم داد تا با تمام توان در نمایشگاه گردشگری اصفهان حضور یابند. وی با بیان اینکه صنعت دام و طیور در بوسنی و هرزگوین پیشرفت‌های بسیاری داشته است، تاکید کرد: کشور ما طی سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری‌های ویژه‌ای در صنعت دام انجام داده و توانسته به یکی از صادرکنندگان گوشت به کشورهای اروپایی تبدیل شود. شهردار شهر موستار با تاکید بر لزوم استفاده از تجربیات اصفهان در برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی تصریح کرد: نمایشگاه موستار بسیار کوچک است و در ابتدای کار قرار دارد؛ اما با مشاهده توانمندی‌های اصفهان در صنعت نمایشگاهی ترغیب شدیم از استانداردهای این شهر در برگزاری نمایشگاه الگو بگیریم و نمایشگاه موستار را تبدیل به یک نمایشگاه جهانی کنیم.