صرفه‌جویی 700 میلیون یورویی در برق خوزستان

وی خاطرنشان کرد: پیک مصرف در تابستان سال ۹۶ نسبت به مدت مشابه سال ۹۵ حدود ۲/ ۵ درصد رشد داشته است درحالی که پیک مصرف در تابستان ۹۷ نسبت به ۹۶ رشد ۸/ ۲درصدی را تجربه کرده است. معاون وزیرنیرو در امور برق و انرژی افزود: در این مدت شاهد کاهش مصرف انرژی نیز بوده‌ایم به‌طوری‌که مصرف انرژی از ۲۰ خرداد تا ۲۰ مهر سال ۹۶ نسبت به مدت مشابه سال پیش هفت درصد رشد داشته درحالی که در سال جاری نسبت به سال ۹۶ تنها ۸/ ۱ درصد افزایش صورت گرفته است. وی ادامه داد: این صرفه‌جویی در کاهش هزینه‌های جاری، استهلاک نیروگاه‌ها، هزینه سوخت و سرمایه‌گذاری نیز تاثیر دارد از همین رو باید این شیوه مدیریت مصرف نهادینه شود.

حایری با تاکید بر کاهش وابستگی تولید برق به نیروگاه‌های آبی به ویژه در خوزستان گفت: باید به سمت تولید برق از نیروگاه‌های حرارتی حرکت کنیم.وی با اشاره به کاهش آب پشت سدهای زنجیره‌ای کارون ادامه داد: در تابستان سال ۹۷ نیروگاه‌های حرارتی نقش مهمی در تولید برق داشتند؛ در ۶ ماه نخست سال تولید برق از نیروگاه‌های حرارتی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵ درصد رشد داشته درحالی که مصرف سوخت ۴ درصد افزایش یافته است.

معاون وزیر در امور برق و انرژی ضمن قدردانی از مدیران استان گفت: در تابستان ۹۷ باوجود تمام مشکلات هیچ برنامه خاموشی برای خوزستان اعمال نشد که این نیز نتیجه مدیریت صحیح مسوولان اجرایی خوزستان است زیرا در اسفند سال ۹۶ نگرانی‌های بسیاری درخصوص رشد مصرف برق وجود داشت اما در پایان تابستان شاهد کاهش ۷/ ۳درصدی مصرف برق استان نسبت به سال پیش بودیم. مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی نیز گفت: نیروگاه‌های تولید برق غرب کارون و اندیمشک تا پایان سال ۹۸ وارد مدار می‌شوند. محسن طرزطلب ادامه داد: واحد گاز نیروگاه اندیمشک پس از پیک مصرف سال آینده وارد مدار می‌شود همچنین واحد گاز نیروگاه غرب کارون نیز در سال ۹۸ آماده بهره‌برداری است.