دنیای اقتصاد: بازار تبلت‌ها که در سال‌های اخیر رونق خوبی داشته، حالا رو به کاهش گذاشته است. بررسی‌های موسسه تحقیقاتی IDC در این زمینه نشان می‌دهد که میزان صادرات جهانی انواع تبلت تا پایان سال ۲۰۱۶ با کاهش سالانه ۱۲ درصدی به ۳/ ۱۸۲ میلیون دستگاه می‌رسد. کارشناسان و تحلیلگران بازار معتقدند که بازار جهانی تبلت‌ها در سال ۲۰۱۸ با وجود آنکه رشد می‌کند، همچنان به‌صورت تک رقمی جلو می‌رود، چون به خاطر روند رشد کند تبلت‌های جداشدنی یا هیبریدی است.

«جیتش عبرانی» یکی از کارشناسان IDC در این مورد می‌گوید: «مزایای یک طراحی باریک و سبک در ترکیب با یک صفحه نمایش لمسی رشد بازار تبلت‌های هیبریدی را تضمین می‌کند، اما رقابت این محصولات با نوت بوک‌های هیبریدی و باریک که این روزها طرفداران زیادی هم دارند باعث شده است که روند رشد این تبلت‌ها کند شود. این تغییر خوبی برای تولیدکنندگان است که همزمان متوسط قیمت فروش نوت‌بوک‌ها و تبلت‌ها با فاصله نزدیکی در حال افزایش است.»

از دیدگاه جغرافیایی رونق تبلت‌ها در بازارهای در حال توسعه همچنان تا سال ۲۰۱۸ رو به کاهش است، سپس روند رشد تا دو سال بعد از آن ثابت باقی می‌ماند. در حالی که انتظار می‌رود این بازارها در بخش تبلت‌های جداشدنی شاهد رشد باشند، این کاهش نامتناسب در بازار تبلت‌های ساده تا سال ۲۰۲۰ بدون هیچ رشدی ادامه خواهد داشت.

در مقابل انتظار می‌رود بازارهای توسعه یافته شاهد رشد تک رقمی بازار تبلت تا سال ۲۰۲۰ باشند، در حالی که کاهش فروش تبلت‌های ساده با رونق بازار تبلت‌های جداشدنی جبران می‌شود. «جین فیلیپ بوچارد» یکی دیگر از تحلیلگران IDC معتقد است: «تغییر به سمت تبلت‌های جداشدنی اجتناب ناپذیر است، اما تبلت‌های ساده همچنان و با ورود محصولات جدید مناسب و کاربردی باقی می‌مانند. با توسعه اینترنت اشیا و بازارهای حاشیه‌ای آن انتظار می‌رود همچنان تقاضا برای خرید تبلت‌های ساده در بازار تا دوبرابر بیشتر از تبلت‌های جداشدنی باشد.»

رشد بازار تبلت به کمک هیبریدی‌ها

رشد بازار تبلت به کمک هیبریدی‌ها