راهکاری برای افزایش عمر سیم‌کارت - ۲۱ شهریور ۹۶

ایسنا: عمر مفید سیم‌کارت‌ها به میزان مصرف، مکالمه و ارسال پیامک و به‌طور کلی نحوه نگهداری از آن بستگی دارد. سیم‌کارت یک کالای مصرفی و دارای عمر معینی است اما اینکه چرا برخی سیم‌کارت‌ها می‌سوزند و برخی دیگر دیرتر به این مشکل دچار می‌شوند، بعضا به میزان استفاده از سیم‌کارت بستگی دارد. همچنین گفته شده که تعداد ارسال پیامک هم می‌تواند در سوختن سیم‌کارت موثر باشد و مشترکانی که زیاد پیامک ارسال می‌کنند، سیم‌کارتشان زودتر می‌سوزد، زیرا هرچه بیشتر از سیم‌کارت استفاده شود، طول عمر آن کمتر می‌شود.

برخی سوختن سیم‌کارت را نتیجه صدمه دیدن فیزیکی سیم‌کارت می‌دانند ولی تعدادی از مشترکان سوختن سیم‌کارت را نتیجه قطع و برداشتن سیم‌کارت می‌دانند، درصورتی که این دو مقوله جدا است و سیم‌کارت وقتی می‌سوزد که فیزیک سیم‌کارت صدمه دیده باشد و باید به دفاتر بخش خصوصی مراجعه و نسبت به تعویض سیم‌کارت اقدام کنند تا این مشکل حل شود. اما مشترکی که سیم‌کارتش سوخته و درواقع عمر مفید آن به پایان رسیده، می‌تواند با در دست داشتن کارت شناسایی به دفاتر مراجعه کرده و سیم‌کارت جدیدش را دریافت کند. به گفته کارشناسان، غیراستاندارد بودن گوشی از جمله مهم‌ترین موارد سوختن سیم‌کارت محسوب می‌شود.

هر گوشی غیراستاندارد سیم‌کارت را متاثر خواهد کرد؛ زیرا پایه‌ها غیراستاندارد است و ولتاژها به میزان کمتر یا بیشتر به سیم‌کارت وارد می‌شود. اما کثیف شدن گوشی نیز ممکن است عامل دیگر سوختن سیم‌کارت باشد، ورود ذراتی از نقطه‌ای که باتری شارژ یا گوشی به رایانه وصل می‌شود یا گذاشتن نامناسب سیم‌کارت در گوشی به این دلیل که اجازه می‌دهد ولتاژها به جایی که نباید وارد شود، موجب سوختن آن می‌شود. به گفته کارشناسان، اگر فرض را بر آن بگذاریم که روزانه به‌طور متوسط یک دستگاه تلفن همراه ۱۰ بار روشن و خاموش یا دوباره در شبکه ثبت شود، در سال حدود سه تا چهار هزار بار این تجدید ثبت در شبکه انجام‌ می‌گیرد که با در نظر گرفتن این تعداد، عمر مفید سیم‌کارت بیش از ۱۰ سال طول می‌کشد.