این اظهارات فراقانونی و غیراخلاقی است

انجمن، همچنین با اشاره به گفته‌های چند هفته پیش معاون علمی و فناوری ریاست‌جمهوری که گفته بود کسب‌وکارهای دیجیتال ناهنجاری‌های فرهنگی دارند، اعلام کرده که گذشته از تضاد بارز این نظرها با مفهوم مالکیت خصوصی که صراحتا در اصول ۴۶ و ۴۷ قانون اساسی به آن اشاره شده است، این گفته‌ها بی‌اعتمادی و ناامیدی طیف وسیعی از کارآفرینان را نیز به‌همراه داشته است.

در این بیانیه، انجمن همگام با سایر فعالان اقتصادی کشور، اعتراض خود را به این نوع اظهارات فراقانونی و غیراخلاقی اعلام کرده و توضیح داده است که طرح اتهام‌های بی‌اساس و خدشه‌دار کردن هویت کسب‌وکارها توسط برخی رسانه‌ها، حاصلی جز افزایش شکاف اجتماعی، کاهش فعالیت‌های مولد اقتصادی و خروج بیشتر سرمایه‌های مادی و انسانی از کشور ندارد.

در این بیانیه تاکید شده که با وجود این اظهارات ناامیدکننده، کارآفرینان و فعالان اقتصاد دیجیتال ایران همچون گذشته در مسیر توسعه در حرکتند و باوجود این ناملایمت‌ها، از کار و ارزش‌آفرینی دست نمی‌کشند. با این حال نگارندگان این بیانیه انجمن باور دارند که نمی‌توان و نباید منکر پیامدهای چنین اظهارنظرهایی شد و به‌سادگی از کنارشان گذشت.

انجمن در پایان از نهادهای متولی حوزه تجارت الکترونیک و فضای مجازی کشور خواسته بر مبنای قانون، نسبت به حمایت از فعالان اقتصاد دیجیتال کشور برخاسته و در برابر اظهارنظرهای غیرکارشناسی، غیرواقعی و خلاف قانون اقدام کنند.

این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که ابتدای هفته وزیر ارتباطات هم در واکنش به این اظهارات مدیر‌مسوول یک روزنامه، اعلام کرده بود که اینها نظر شخصی یک نفر است که بیان شده و موضع دولت نیست. عیسی زارع‌پور تاکید کرده بود که دولت تمام‌قد پشت پلتفرم‌های داخلی ایستاده، البته آنها هم باید قانون را رعایت کنند.