اسپیس‌ایکس در توضیح این ماموریت نوشت: این پرتاب شامل ۶ماهواره اسپیس‌ایکس با قابلیت Direct to Cell بود که به اپراتورهای شبکه موبایل در سراسر جهان امکان می‌دهد تا به‌طور نامحسوس سرویس‌های ارسال پیامک، تماس، جست‌وجو در مرورگر در هر زمان و مکانی، چه در خشکی، دریاچه یا آب‌های ساحلی را برای کاربران فراهم کنند. طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده بوستر اول فالکون۹ حدود ۸.۵دقیقه پس از پرتاب به زمین بازگشت و به‌طور عمودی روی پهپاد کشتی اسپیس‌ایکس، مستقر در آب‌های سواحل کالیفرنیا فرود آمد.

این نخستین پرتاب و فرود بوستر مذکور بود. طبق برنامه‌ریزی‌ها قرار بود ۲۱ماهواره استارلینک ۶۲.۵دقیقه پس از پرتاب از بوستر دوم فالکون۹ به فضا پرتاب شدند. اسپیس‌ایکس تصمیم دارد با ارسال نخستین دسته ماهواره‌های مجهز به Direct to Cell این فناوری را در مدار زمین آزمایش کند تا بتواند در آینده دامنه فعالیت خود را از برج‌های مخابراتی فراتر ببرد. در اصل نیز قرار بود سرویس «فضا به موبایل» با کمک نسل جدید ماهواره‌های اینترنتی استارلینک تسهیل شود. البته مدتی طول می‌کشد تا این ماهواره‌ها به مدار زمین ارسال شوند؛ زیرا بزرگ‌تر از آن هستند که روی یک موشک فالکون۹ سوار شوند و برای ارسال آنها باید منتظر تکمیل شدن موشک استارشیپ ماند.

پیش از این نیز اسپیس‌ایکس تاییدیه آزمایش تماس‌های Direct to Cell بین ماهواره‌های استارلینک و موبایل‌های معمولی را دریافت کرده بود. کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا درخواست اسپیس‌ایکس برای آزمایش ماهواره‌های جدید را به مدت ۶ماه تایید کرد. در این فرآیند که با همکاری شرکت مخابراتی تی‌موبایل انجام می‌شود، ۲هزار دستگاه و ۸۴۰ماهواره به‌کار گرفته می‌شوند.