امضاکنندگان این توافق‌نامه که در کنفرانس امنیت مونیخ اعلام شد، شرکت‌هایی هستند که مدل‌های هوش مصنوعی مولد برای تولید محتوا می‌سازند؛ از جمله از اوپن ای‌آی، مایکروسافت و ادوبی. دیگر امضاکنندگان شامل پلتفرم‌های اجتماعی مانند متا، تیک‌تاک و ایکس هستند که با چالش دور نگه داشتن پلتفرم‌هایشان از محتوای مخرب دست‌وپنجه نرم می‌کنند.

توافق‌نامه مذکور شامل تعهداتی برای همکاری جهت توسعه ابزارهای ردیابی تصاویر، ویدئو و صوت‌های گمراه‌کننده تولیدشده با هوش مصنوعی، برگزاری کمپین آگاهی همگانی برای آموزش به رای‌دهندگان درباره محتوای فریبکارانه و انجام اقداماتی درباره ظهور چنین محتوایی در پلتفرم‌هایشان است. فناوری برای شناسایی محتوای تولیدشده با هوش مصنوعی یا تایید منبع یک محتوا شامل نصب واترمارک یا تعبیه متا-داده در آن است. البته در این توافق‌نامه مهلت خاصی برای عمل به تعهدات یا شیوه اجرای آنها توسط هر شرکت تعیین نشده است.

نیک کلگ، رئیس امور جهانی متا پلتفرمز در این باره می‌گوید: تصور می‌کنیم کارآمدی این توافق‌نامه به وسعت شرکت‌هایی است که آن را امضا می‌کنند. این درحالی است که چندی قبل دیپ‌فیک صدای رئیس‌جمهور آمریکا دردسرساز شد و تماس‌های روباتیک با این صوت از حدود ۲۵ هزار رای‌دهنده یک ایالت خواسته تا در انتخابات مقدماتی شرکت نکنند. پس از آن کمیسیون فدرال ارتباطات آمریکا (FCC) اعلام کرد تماس‌هایی که با صوت تولید شده با هوش مصنوعی گرفته می‌شوند، غیرقانونی هستند.