آی‌تی ایران: امروزه از موبایل‌ها برای تمام کارها استفاده می‌کنیم. از تجارت و کسب‌وکار گرفته تا بازی و سرگرمی را با گوشی‌های هوشمند انجام می‌دهیم. به لطف انواع حسگرهایی که در آنها وجود دارد کالری مصرف شده، تعداد قدم‌هایی که برداشته‌ایم و حتی ضربان قلب را اندازه می‌گیریم.

اما کاری که فعلا گوشی‌های هوشمند نمی‌توانند انجام دهند تشخیص غذای فاسد یا مسموم است. این ویژگی در آینده‌ نزدیک به گوشی‌ها اضافه می‌شود. تعداد زیادی از استارت‌آپ‌ها در حال کار روی تکنولوژی تشخیص غذای فاسد شده هستند. در بازار اسکنرهایی با قیمت ۲۵۰ دلار وجود دارند که سلامت غذا را تشخیص می‌دهند. حالا کافی است یک اپلیکیشن ساخته شود تا اطلاعات این اسکنرها را به صورت گرافیکی به کاربر نمایش دهد. شرکت SCiO از مهم‌ترین کمپانی‌هایی است که این اسکنرها را تولید می‌کند. این شرکت پتانسیل تولید اسکنرهایی را دارد که بتوان آنها را حتی در یک تلفن همراه جای داد.

اسکنر دیگری با همان قیمت ۲۵۰ دلار نیز در بازار فروخته می‌شود که توسط شرکت ۶ SensorLabs ساخته شده است. این سنسور به کسانی که بیماری سلیاک (بیماری گوارشی که پرزهای روده باریک آسیب دیده و در جذب مواد اختلال دارد) دارند کمک می‌کند تا موادی که برای آنها خطرناک است مانند گندم و جو در غذا وجود نداشته باشد. با توجه به سرعت در پیشرفت علم دور از ذهن نیست که در آینده شاهد موبایل‌هایی باشیم که غذاها را در حد مولکولی بررسی می‌کنند.