شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۵۱ دنیای اقتصاد

اخبار بازار نفت - روزنامه شماره ۵۹۵۱

  • هزینه گزاف حذف سوخت‌های فسیلی

    دنیای اقتصاد-حمید ملازاده: پاتریک پویان، مدیرعامل توتال انرژی فرانسه، هشدار داد که دولت‌ها باید در مورد رویکرد خود در دوره گذار انرژی صادق باشند؛ چراکه عدم‌هوشیاری نسبت به اجرای سیاست‌های منطقی، نهایتا منجر به افزایش هزینه‌های انرژی می‌شود. او ضمن دفاع از استراتژی شرکت خود برای سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر افزود که همچنان سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نفت و گاز را دنبال خواهد کرد. پویان استدلال می‌کند که کاهش تولید سوخت فسیلی قبل از اینکه انرژی تجدیدپذیر برای جایگزینی آن آماده شود، فاجعه‌بار است.
  • افزایش ۳۰‌درصدی ظرفیت پالایشی

    معاون برنامه‌‌‌‌‌ریزی وزیر نفت با اشاره به برنامه‌های وزارت نفت برای ساخت پتروپالایشگاه‌ها در کشور گفت: با ساخت این طرح‌ها، ظرفیت پالایشی کشور با افزایش ۳۰‌درصدی از ۲.۳میلیون بشکه به ۳‌میلیون بشکه می‌رسد. به گزارش «شانا»، ایجاد ظرفیت و تکمیل زنجیره ارزش در صنعت نفت از مهم‌ترین اولویت‌های وزارت نفت در دولت سیزدهم با هدف جلوگیری از خام‌‌‌‌‌فروشی و ایجاد ارزش‌‌‌‌‌افزوده برای کشور است.
  • عملیاتی‌شدن خطوط آسیب‌دیده انتقال گاز

    مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران گفت: تعمیر خطوط لوله گاز سراسری در بروجن و صفاشهر که در اثر انفجار تروریستی دچار خسارت شده‌بودند، به‌طور کامل پایان یافت و این خطوط عملیاتی شدند. به گزارش «شانا»، سعید عقلی توضیح‌داد: تعمیرات در خطوط انتقال گاز تکمیل شد‌ه و این خطوط وارد مدار شدند. وی در ادامه با اشاره به حجم مصرف گاز کشور در ۲۴ ساعت گذشته، گفت: طی این مدت حدود ۴۷۰‌میلیون متر‌مکعب گاز در بخش‌های خانگی، تجاری و صنایع عمده مصرف شده‌است. این مقدار مصرف حدود ۷۰‌درصد تولید گاز است و با توجه به کاهش دمای هوا در اقصی‌نقاط کشور در روزهای آینده پیش‌بینی می‌شود مصرف گاز در این بخش‌ها به ۵۸۰‌میلیون مترمکعب برسد. مدیر دیسپچینگ شرکت ملی گاز ایران در پایان با تاکید بر اهمیت مصرف بهینه گاز از سوی مشترکان، تصریح کرد: مجموعه صنعت گاز با همه توان در حال خدمت‌رسانی است و امیدواریم که هموطنان با توجه بیشتر به مدیریت بهینه مصرف، به شرکت ملی گاز ایران و بخش‌های مختلف آن کمک کنند تا افزون بر حفظ پایداری شبکه، شاهد توزیع مناسب گاز برای همه مشترکان در سراسر کشور باشیم.
  • علت افزایش هزینه سوخت کشتی‌ها

    سیاست‌های اتحادیه اروپا و ایالات‌متحده، هزینه سوخت فسیلی کشتی‌ها را تا سال‌۲۰۳۰ دو‌برابر می‌کند تا آنجا که بنا بر پیش‌بینی‌های انجام‌شده، قیمت هر‌تن کربن بیش از ۱۰۰‌دلار در سال‌۲۰۳۵ و ۴۰۰‌دلار در سال‌۲۰۵۰ برآورد شده‌است. به گزارش «شانا» به نقل از مرکز بررسی تحولات بین‌المللی انرژی و تغییر اقلیم مدیریت کل امور اوپک، هفته گذشته موسسه مرسک مک‌کینی مولر برای حمل‌ونقل بدون‌کربن، بر اساس یافته‌های یک بررسی اعلام کرد؛ سیاست‌ها و مقررات اقلیمی اتحادیه اروپا و ایالات‌متحده می‌تواند هزینه سوخت‌های دریایی متعارف مبتنی بر نفت را تا پایان این دهه‌دو‌برابر سازد و آمونیاک الکترونیکی را به گزینه سوخت ارزان‌تری برای برخی از تجارت‌های اقیانوس اطلس تبدیل کند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر