سیدمهدی طبیب‌زاده، در یک مراسم افزود: در شرایط کنونی کشور بانک‌ها اعلام کنند که چه برنامه متفاوتی برای رشد تولید نسبت به سال‌های گذشته دارند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اصلاح آیین‌نامه بند(‌د) تبصره‌۱۶ قانون بودجه‌ سال‌۱۴۰۲ پس از گذشت حدود سه ماه از سال‌هنوز اعلام نشده‌است، گفت: اگر بتوان سیستمی را طراحی کرد که قوانین و آیین‌نامه‌‌‌‌‌‌ها پس از تصویب بلافاصله از طریق رسانه‌‌‌‌‌‌ها اطلاع‌‌‌‌‌‌رسانی و قابل‌‌‌‌‌‌اجرا شوند، بسیاری از فرصت‌ها از دست نمی‌رود زیرا از زمان تصویب تا ابلاغ آنها زمان زیادی طول می‌کشد. طبیب‌زاده، در بخش دیگری به استقرار کشاورزی مدرن پرداخت و نجات کشاورزی را منوط به فناوری و افزایش بهره‌‌‌‌‌‌وری عنوان کرد. رئیس اتاق کرمان ادامه داد: در استان کرمان محصولات ارزشمندی مانند پسته، خرما، گل‌ محمدی، مرکبات به دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب وجود دارد که برای تولید آنها ۲‌میلیون لیتر سم، بیش از ۵‌میلیارد کیلووات ساعت برق و ۶‌میلیارد مترمکعب آب مصرف می‌شود.

وی با بیان اینکه اشتغال بیش از ۳۰۰‌هزار نفر و امنیت غذایی مردم در بحث کشاورزی استان بسیار مهم است، اظهار کرد: اگر قیمت آب و برق مصرفی کشاورزی به قیمت واقعی محاسبه شوند، جمع درآمد کشاورزی ما بسیار ناچیز خواهد بود.

طبیب‌زاده‌ افزود: در حال‌حاضر کشاورزی ۲۰‌درصد GDP استان را داراست اما اگر رقابت‌‌‌‌‌‌پذیر، مدرن و فناور شود، می‌تواند با افزایش بهره‌‌‌‌‌‌وری، ارزش‌‌‌‌‌‌افزوده بیشتری ایجاد کند.

وی استقرار کشاورزی مدرن را تنها راه گریزناپذیر برای حفظ اشتغال، معیشت و امنیت غذایی حوزه کشاورزی عنوان کرد.