شماره روزنامه ۶۰۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۱۷ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۵۹۱۷

  • صفحه جدید پرونده ریاست اتاق

    دنیای اقتصاد: شکایت رئیس اتاق بازرگانی ایران رد شده است؛ روز گذشته نامه‌ای از وزیر صمت در رسانه‌ها منتشر شد که با اعلام خبر رد شکایت سلاح‌ورزی در اعتراض به حکم برکناری تاکید دارد که جایگاه هیات رئیسه اتاق ایران نه اظهارنظر، بلکه اجرای مصوبات شورای عالی نظارت است.
  • عدم‌شفافیت؛ نتیجه پیمان‌سپاری ارزی

    دنیای اقتصاد: رئیس سازمان توسعه‌تجارت با اشاره به تراز منفی ۱۲‌میلیارد دلاری تجارت غیرنفتی گفت: دلیل عمده شکل‌گیری این پدیده بیش‌اظهاری واردات و کم‌اظهاری صادرات است؛ این در حالی است که اگر مبنای آمار بر خوداظهاری باشد، بر اساس انگیزه ذی‌نفعان می‌توان در آمار تجارت در دوره‌‌‌‌‌های مختلف تشکیک کرد؛ در واقع بهتر است که به‌جای اظهاراتی که مبتنی بر آمارهای دقیق نیست، تلاش شود تا سیاست‌های ارزی که شفافیت آماری را حداکثر می‌کند، در دستور کار قرار گیرد.
  • عدم‌تاثیر سیاست ارزی عراق بر تجارت با ایران

    دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با اشاره به سیاست‌های جدید ارزی این کشور، گفت: این موضوع تاثیری بر روند مبادلات دو کشور نخواهد گذاشت و نگرانی در این زمینه وجود ندارد؛ تاکنون نیز توقفی در صادرات و واردات وجود نداشته‌است.
  • قیمت جهانی مواد غذایی در دسامبر کاهش یافت

    دنیای‌اقتصاد- گروه اقتصاد بین‌‌‌‌‌الملل: سازمان خواربار و کشاورزی ملل‌‌‌‌‌متحد (فائو) در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده شاخص قیمت جهانی مواد غذایی در ماه دسامبر نسبت به ماه پیش کاهش یافته‌است، براساس این گزارش بیشترین کاهش در قیمت بین‌المللی شکر رخ ‌داده‌است. شاخص قیمت غذای فائو که تغییرات ماهانه قیمت‌های بین‌المللی مجموعه‌‌‌‌‌ای از کالاهای اساسی غذایی در سراسر جهان را ردیابی می‌کند، در ماه دسامبر به‌طور متوسط ۱۱۸.۵ بوده‌است. این شاخص نسبت به ماه نوامبر ۱.۵‌درصد کاهش و نسبت به دسامبر ۲۰۲۲، ۱۰.۱‌درصد کاهش داشته‌است. در سال‌۲۰۲۳، شاخص قیمت غذای فائو به‌طور متوسط ۱۳.۷‌درصد کمتر از میانگین سال‌۲۰۲۲ بود. تنها شاخص قیمت شکر در این دوره بالاتر بوده‌است.
  • کشتار اجباری ۶‌میلیون دام بعد از حذف ارز ترجیحی

    دنیای‌اقتصاد: قائم‌مقام وزیر جهادکشاورزی گفت: بعد از حذف ارز ترجیحی و نبود سرمایه‌درگردش کافی برای تامین نهاده، تولیدکنندگان گوشت مجبور شدند تا ۶‌میلیون دام را اضافه بر نیاز مصرفی در اختیار کشتارگاه‌ها قرار دهند و از دی ماه سال‌قبل در حوزه گوشت دچار مشکل شدیم.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر