شماره روزنامه ۶۰۲۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۰۱ دنیای اقتصاد

اخبار بلاک چین - روزنامه شماره ۵۹۰۱

  • مبادلات آزاد در بند تحریم‌های آمریکا

    دنیای اقتصاد-حامد توانای آزاد: امروزه استیبل‌کوین‏‏‌ها به ارز‏‏‌های محبوبی در بازار ارز‏‏‌های دیجیتال تبدیل شده‏‏‌اند و به معامله‌گران این امکان را می‌دهند تا از نوسانات شدید قیمتی بازار در امان بمانند و ارزش سرمایه خود را حفظ کنند. علاوه بر معامله‏‏‌گران بازار، بسیاری از کاربران به اهداف مختلفی مانند تبدیل سرمایه به دلار و مقابله با تورم از تتر و دیگر استیبل‌کوین‏‏‌های محبوب بازار استفاده می‌کنند.
  • جوامع نوسان‌ساز

    دنیای‌اقتصاد: هم اکنون تخمین‌‌‌زده می‌شود که حدود ۵.۳ میلیارد نفر کاربر در شبکه‌‌‌های اجتماعی حضور دارند که تقریبا ۶۰‌درصد از کل جمعیت جهان را تشکیل می‌دهند. با توجه به این پایگاه کاربری گسترده، تاثیر رسانه‌‌‌های اجتماعی بر زندگی روزمره ما و بازار‌‌‌های مالی قابل‌توجه است. با توجه به ماهیت نوین فناوری بلاک‌چین و ارز‌‌‌های دیجیتال، بخش بزرگی از سرمایه‌گذاران این بازار قشر جوان هستند؛ قشری که سهم بزرگی در کاربران رسانه‌‌‌های اجتماعی نیز دارند؛ موضوعی که باعث شده است تا نفوذ رسانه‌‌‌های اجتماعی در بازار ارز‌‌‌های دیجیتال افزایش پیدا کند. با توجه به رابطه‌‌‌ای که میان شبکه‌‌‌های اجتماعی و روند‌‌‌های قیمتی ارز‌‌‌های دیجیتال وجود دارد، تحلیل داده‌‌‌های شبکه‌‌‌های اجتماعی ابزاری برای شناسایی فرصت‌‌‌های معاملاتی به شمار می‌رود و به همین دلیل رصد مداوم رسانه‌‌‌های اجتماعی برای سرمایه‌گذاران بازار اهمیت پیدا کرده است.
  • سولانا، اتریوم را پشت سر گذاشت

    رمزارز نیوز: سولانا (SOL) توانست طی روزهای گذشته از اتریوم (ETH) در حجم معاملات صرافی‌‌‌های غیرمتمرکز (DEX) پیشی‌‌‌ بگیرد و به نقطه عطف مهمی دست یافت. این پیشرفت از زمان راه‌‌‌اندازی سولانا در سال ۲۰۲۰، برای اولین‌‌‌بار رخ داده است. در این بین، عوامل کلیدی از جمله خرید گسترده گوشی هوشمند سولانا (Saga Mobile)، افزایش حجم معاملات در میم‌کوین‌‌‌های مبتنی بر سولانا و احساسات صعودی کلی در این اکوسیستم، تاثیرگذار بوده است. جرمی الر، مدیرعامل سیرکل (Circle)، با برجسته کردن افزایش فروش گوشی‌‌‌های هوشمند سولانا، از آن با عنوان «روز بزرگ برای سولانا» یاد کرد. آناتولی یاکوونکو، یکی از بنیان‌گذاران سولانا، اعتقاد خود مبنی بر برتری سولانا نسبت به اتریوم را ابراز کرد و این موفقیت را به توسعه‌‌‌دهندگان این بلاک‌چین نسبت داد. وی تاکید کرد که این اکوسیستم با تمرکز بر «سولانا دیفای ۲.۰» برای پیشرفت‌‌‌های بیشتر آماده است. قیمت سولانا، افزایش ۱۳درصدی را در یک ماه گذشته تجربه کرد و در حال حاضر با قیمت ۷۴دلار معامله می‌شود. به‌رغم کاهش جزئی حجم معاملات در ۲۴ساعت گذشته، افزایش علاقه در میان معامله‌‌‌گران سولانا مشاهده می‌شود.
  • گام مهم اتریوم برای توکنایز کردن دارایی‏‏‌های دنیای واقعی

    میهن بلاک‌چین: شبکه اتریوم رسما پروپوزال بهبود اتریوم ERC–۳۶۴۳ را تایید و آن را به‌عنوان استاندارد توکنایز کردن دارایی‌‌‌های دنیای واقعی (RWA) معرفی کرده است. به نقل از کوین‌تلگراف و طبق اطلاعیه منتشرشده در ۱۵دسامبر (۲۴ آذر)، این پروپوزال به وضعیت نهایی رسیده و به طور رسمی در انجمن اتریوم مورد بررسی، بحث و توافق قرار گرفته است. ERC-۲۰ و بقیه استانداردهای محبوب شبکه اتریوم هم در گذشته چنین فرآیندی را پشت سر گذاشته‌‌‌اند. از استاندارد ERC–۳۶۴۳ می‌‌‌توان برای توکنایز کردن اوراق بهادار، RWAها، سیستم‌های پرداخت و برنامه‌‌‌های وفاداری در شبکه اتریوم استفاده کرد.
  • کارنامه هکرهای رمزارزی در سال ۲۰۲۳

    رمزارز نیوز: در مقایسه با سطوح بسیار بالاتر مشاهده‌‌‌شده در سال ۲۰۲۲، گزارش‌‌‌ها حاکی از کاهش قابل‌توجه هک‌‌‌ها در دنیای ارزهای دیجیتال در طول سال ۲۰۲۳ است که به افزایش اقدامات امنیتی در این صنعت اشاره دارد. ارزش کل هک‌‌‌ها در سال ۲۰۲۳ تقریبا به ۱.۷میلیارد دلار رسیده است که کاهش قابل‌توجهی نسبت به ۳میلیارد دلار ثبت‌‌‌شده در اکتبر ۲۰۲۲ دارد. هک‌‌‌های قابل‌توجه سال قبل، مانند سوءاستفاده از پل Axie Infinity Ronin که منجر به ضرر ۶۲۵میلیون دلاری شد و هک Mango Markets که به دلیل دستکاری اوراکل، زیان ۱۰۰میلیون دلاری را به همراه داشت، سال ۲۰۲۲ را به سالی سهمگین تبدیل کردند. با وجود چند هک در ماه دسامبر، بعید است که ارزش کل هک‌‌‌های سال ۲۰۲۳ از سطوح سال قبل فراتر رود. در اکتبر ۲۰۲۲، صنعت ارزهای دیجیتال شاهد بیشترین تعداد هک‌‌‌ها در طول سال بود که بیش از ۱۱حمله جداگانه را شامل می‌‌‌شد و به ضرری بالغ بر ۷۱۸میلیون دلار منجر شد. این نقض‌‌‌ها عمدتا به پروتکل‌‌‌های مالی غیرمتمرکز (DeFi) مرتبط بودند. تا پایان سال ۲۰۲۲، ارزش تجمعی هک‌‌‌ها تقریبا به مرز ۴میلیارد دلار رسیده بود.دولت‌‌‌ها با تشدید بررسی‌‌‌ها و اجرای مقررات سختگیرانه‌‌‌تر در سال ۲۰۲۳، به افزایش چالش‌‌‌های مربوط به رمزارزها پاسخ دادند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر