وی در پاسخ به این پرسش که آیا با ورود کالاهای تولیدی به بورس‌کالا شاهد کاهش قیمت‌گذاری‌های دستوری خواهیم بود یا خیر، تصریح کرد: از نظر بنده، قیمت‌گذاری‌های دستوری به طور کامل با ورود محصولات تولیدی بورس‌کالا از بین نخواهد رفت، اما وجود مکانیزم‌های متعددی از جمله تعیین قیمت بر اساس عرضه و تقاضا سبب کاهش میزان اثر‌گذاری قیمت‌های دستوری خواهد شد.

این کارشناس بازار سرمایه در خصوص نقش بورس‌کالا در ورود کالاهای تولیدی به این بازار، تاکید کرد: اکنون بورس‌کالا در تلاش است تا زیرساخت‌‌‌های موجود را به منظور افزایش حجم معاملات و تنوع محصولات قابل عرضه در این بازار افزایش دهد و تاکنون نیز موفق عمل کرده است. امیدواریم دولت از طریق دستگاه‌های مسوول، امتیازات بیشتری برای عرضه محصولات تولیدی از طریق بورس‌کالا در نظر گیرد؛ زیرا این بازار می‌تواند کمک شایانی در بحث تولید داشته باشد.

وی در خصوص وجود مافیا برای ایجاد مانع بر سر راه ورود کالاهای تولیدی به بورس‌کالا، گفت: قاعدتا هر کالایی که بخواهد وارد بورس‌کالا شود، به سبب وجود مافیا و دلالان درگیر مشکلات متعددی خواهد شد، اما رفع چنین مسائل و مشکلاتی به اقدامات دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه مربوط بستگی دارد.  

دادمنش ادامه داد: می‌توان در این خصوص به بحث ورود سیمان به بورس‌کالا اشاره کرد؛ زیرا ورود این محصول ابتدا با مشکلاتی مواجه بود، اما پس از پیگیری‌های مسوولان شاهد عرضه آن در بورس‌کالا هستیم.  وی در پایان گفت: هرچه رابطه بین وزارت صمت با بورس‌کالا بیشتر شود، قاعدتا این مسائل به نفع شرکت‌های تولیدی است؛ زیرا نرخ قیمتی که برای محصولات آنها در نظر گرفته می‌شود، بسیار شفاف‌‌‌تر از قبل خواهد بود.