شماره روزنامه ۶۰۰۳
|

  • بورس در زمین انزوا

    دنیای اقتصاد-پروانه کبره: نماگرهای بورسی از روز یکشنبه با ریزش همراه شدند و هم‌زمان شاهد فروکش نسبی تقاضا بودند. روز گذشته بازار سهام برای ششمین روز متوالی در محدوده منفی قرار گرفت تا خروج پول حقیقی از دومین هفته معاملاتی اردیبهشت به میزان ۱۰۴۷میلیارد تومان برسد. بازار سهام سومین هفته اردیبهشت را هم نزولی آغاز کرده است. بورس تهران معاملات روز گذشته را در حالی به پایان رساند که شاخص کل ۰.۹۱درصد از ارتفاع خود را از دست داد و به کف کانال ۲.۲میلیون واحد نزدیک‌تر شد.
  • لزوم چینش پرتفوی بهینه سرمایه‌گذار

    دنیای اقتصاد-علی عبدالمحمدی: بورس تهران در روز گذشته نیز با کاهش ارتفاع همراه شد تا روند کج‌دار و مریز بازار سهام همچنان ادامه‌دار باشد. دلار نیمایی در دو روز گذشته، با رشد قیمت همراه بود، اما بازار سهام به این موضوع نیز واکنش خاصی نشان نداده است.در جریان معاملات روز گذشته بورس تهران، شاخص‌کل بورس با افت ۰.۹۱‌درصدی، در سطح ۲‌میلیون و ۲۳۹‌هزار‌واحدی کار خود را به اتمام رساند. شاخص هموزن نیز افت ۰.۹۲‌درصدی را تجربه کرد.
  • آخرین جزئیات طرح مالیات بر سوداگری

    مهدی طغیانی، سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس، گفت: نیازها و حتی فراتر از نیازهای مصرفی مردم در طرح مالیات بر سوداگری به رسمیت شناخته شده و از پرداخت مالیات معاف است.
  • سمات برای سومین بار عضو هیات‌رئیسه ACG شد

    سیاوش عظیمی/مدیر امور بین‌الملل شرکت سپرده‌گذاری مرکزی
    شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه برای سومین دوره متوالی به عنوان عضو هیات‌رئیسه گروه شرکت‌های سپرده‌گذاری مرکزی آسیا و اقیانوسیه (ACG) انتخاب شد. در رای‌گیری انجام‌شده بین تمامی اعضای گروه، سمات با کسب ۱۷ رای از مجموع آرای شرکت‌کنندگان، به همراه شرکت سپرده‌گذاری مرکزی هنگ‌کنگ برای یک دوره سه‌ساله دیگر به عضویت هیات‌رئیسه این گروه بین‌المللی درآمد.
  • بررسی ابعاد ریزش ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲

    دنیای اقتصاد: روز گذشته نشست خبری بررسی «رخدادهای ۱۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۲» به میزبانی سازمان بورس و اوراق بهادار با حضور معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران، معاون حقوقی و مدیر نظارت بر بورس‌ها در سازمان بورس و اوراق بهادار برگزار شد. در این نشست فرآیند رصد و شناسایی دارندگان اطلاعات نهانی و همچنین فرآیندهای بعدی مرتبط با متخلفان تشریح شد. رضا عیوضلو، معاون نظارت بر بورس‌ها و ناشران، در آغاز این نشست اظهار کرد: برای معاملات ۱۷ اردیبهشت‌ ماه سال گذشته که منجر به تشکیل صف‌های فروش هیجانی در نمادهای بازار و ریزش کم‌سابقه نماگرهای اصلی بازار شد، افراد و اشخاص و آی‌پی افرادی که اطلاعات نهانی داشتند، بررسی شده است. از طرفی لیست افرادی که بیشترین فروش سهام را در آن تاریخ به ثبت رساندند بررسی شده و بیش از ۲هزار و ۴۰۰ شخص حقیقی و حقوقی در لیست افراد مظنون قرار گرفتند.
  • بازنشستگی غیر رسمی وارن بافت

    محمدامین مکرمی
    دنیای‌اقتصاد: بحث بازنشستگی و جانشینی سرمایه‌گذار افسانه‌‌‌‌‌‌ای، وارن بافت، مهم‌ترین موضوعی بود که در جلسه عمومی اخیر هلدینگ سرمایه‌گذاری «برکشایر هاتاوی» در اوماهای آمریکا مطرح شد. از نگاه سهامداران شرکت، معاونان «نابغه اوماها»، گرگ آبل و آجیت‌جین، مهم‌ترین تصمیم‌گیران هلدینگ در آینده خواهند بود، با این حال بافت در این نشست صراحتا اعلام کرد که رویکرد آبل به سرمایه‌گذاری به دیدگاه او نزدیک‌تر است.
  • بورس فراموش‌‌‌‌‌شده

    عاطفه چوپان
    دنیای‌اقتصاد: روند روبه‌رشد در بازارهای موازی و مخصوصا دلار باعث شد تا در هفته گذشته با هدف کنترل این بازارها خبرهای خوشی از دولت و مجلس به بورس مخابره شود. در این راستا اصلاح «بند(س) تبصره‌۶» قانون بودجه‌ و رشد نرخ دلار در سامانه نیما بسیار محتمل به‌نظر می‌رسید ‌و بازار نیز واکنش خوبی به این اخبار نشان‌داد. در ادامه و با آرام‌گرفتن دلار و تعطیلی ۱۰‌روزه مجلس اما مسائل مبتلابه بازار سهام به فراموشی سپرده‌شد و بورس دقیقا در آستانه سالروز واقعه سیاهی که در نیمه اردیبهشت ۱۴۰۲ اتفاق افتاد، مجددا روزهای توام با ریزش‌‌‌‌‌های قابل‌توجه، ارزش و حجم معاملات حداقلی و خروج مداوم سرمایه را تجربه می‌کند. تحلیلگران معتقدند چنانچه ابهامات موجود در بازار رفع و فکری اساسی به حال مولدترین بازار کشور نشود، وضعیت رو به وخامت خواهد گذاشت و این شرایط نه‌تنها دامن سهامداران که دامن تولید و صنعت را نیز در میان‌مدت می‌گیرد.
  • رمزخوانی از یکشنبه قرمز بورس

    دنیای اقتصاد: شاخص در روز یکشنبه با افت حدود ۵هزار واحدی به ۲میلیون و ۲۵۹هزار واحد رسید. کاهش قیمت ارز و تداوم تثبیت قیمت در بازار نیما سبب شد تا طی ۵ روز ۷۹۰میلیارد تومان پول از بازار خارج شود. امروز یک‏سال از سقوط شاخص از قله ۲میلیون و۵۰۰هزار واحدی می‏گذرد. «دنیای‌اقتصاد» عملکرد بورس طی یک‌سال اخیر را بررسی کرده است.
  • رکود در سالگرد سقوط

    دنیای اقتصاد-امیرمحمد بختیــاری: نخستین روز معاملاتی هفته سوم اردیبهشت ماه روز متعادل سرخ پوشی در سایه نوسانات نرخ ارز بود. به طوری که شاخص اصلی بورس تهران کاهش ارتفاع نه چندان پرغلظت را ثبت و سایر نماگرها نیز با صعود کم توان همراه بودند. در این بین دماسنج اصلی بازار سرمایه با کاهش ارتفاع ۰.۲۳ درصدی همراه بود و در پایان ساعت معاملاتی روز یکشنبه در سطح ۲ میلیون و ۲۵۹‌هزار واحدی ایستاد.
  • سیگنال مثبت بازار کار به بورس آمریکا

    محمدامین مکرمی
    پس از انتشار گزارش وضعیت اشتغال در آمریکا که حاکی از آرام‌شدن بازار کار همزمان با تداوم تاب‌‌‌‌آوری اقتصاد و همچنین افزایش احتمال تعدیل نرخ بهره توسط فدرال‌رزرو بود، وال‌‌‌‌استریت روز جمعه رشد چشمگیری را تجربه کرد.
  • صنایع بزرگ تالار شیشه‏‏‌ای

    علی عبدالمحمدی
    بررسی گزارش ماهانه وضعیت بازار سرمایه مربوط به اسفندماه ۱۴۰۲ که توسط سازمان بورس و اوراق بهادار منتشر شده است، نشان می‌دهد که ارزش بازار سرمایه کشور در پایان اسفند ۱۴۰۲، به ۹‌هزار و ۴۳۵ همت رسیده است که رشد ۵ درصدی را نسبت به مقدار پایانی سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهد. ۱۰ صنعت با بیشترین ارزش بازار، ۸۳.۳۷‌درصد و سایر صنایع نیز ۱۶.۶۳‌درصد از ارزش بازار را به خود اختصاص داده‌‌‌اند.

بیشتر

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر