به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از راشاتودی، روزنامه گاردین به نقل از مرکز پژوهش‌های پارلمان انگلیس نوشت: اگر روند اکتساب ثروت از سوی یک درصد ثروتمند جهان که از سال ۲۰۰۸ آغاز شد به همین منوال ادامه یابد در سال ۲۰۳۰ معادل ۶۴ درصد کل ثروت جهان تحت تملک یک درصد ثروتمند جهان قرار خواهد داشت.

آمارها نشان می‌دهد از سال ۲۰۰۸ میزان دارایی‌های قشر یک درصد ثروتمند جهان سالانه ۶ درصد افزایش یافته که حدود دو برابر روند افزایش ثروت ۹۹ درصد دیگر جمعیت جهان بوده است. در صورتی که این روند ادامه یابد، میزان دارایی‌های این قشر یک درصدی از ۱۴۰ تریلیون دلار کنونی به ۳۰۵ تریلیون دلار در سال ۲۰۳۰ خواهد رسید. این تحقیق به سرپرستی لیام بایرن وزیر سابق کار انگلیس به همراه برخی دیگر از دانشگاهیان، نمایندگان پارلمان، روسای شرکت‌های تجاری، اتحادیه‌های تجاری و همچنین دبیران نهادهای مدنی انجام شده و در تلاش بوده است تا این مشکل را ارزیابی کنند. بایرن معتقد است نابرابری جهانی هم‌اکنون به یک نقطه بحرانی رسیده است.

 وی می‌گوید: اگر ما اقداماتی برای تغییر ساختار اقتصادی خود نکنیم در آینده خود را به‌دلیل انفعال در برابر تشدید نابرابری در جهان شماتت خواهیم کرد. این مساله هم از نظر اخلاقی نامطلوب است و هم از نظر اقتصادی فاجعه‌بار بوده و باعث تشدید بی‌ثباتی، فقر و فساد مالی در جهان می‌شود. بنیاد بین‌المللی خیریه اوکسفام طی گزارشی اعلام کرده است در حالی که قشر فقیر در جهان هیچ عایدی از رشد ثروت در جهان در سال ۲۰۱۷ نداشته یک درصد ثروتمند جهان در این سال ۸۲ درصد کل ثروت ایجاد شده در جهان را به خود اختصاص داده است. به‌طور کلی سال گذشته میلادی تعداد ثروتمندان و میلیاردرهای جهان بیشترین افزایش سالانه را تجربه کرده است؛ به گونه‌ای که هر دو روز یک میلیاردر به تعداد ثروتمندان افزوده شده است. اوکسفام در گزارش خود آورده است: ثروت یک درصد ثروتمند جهان از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۵ به‌طور متوسط سالانه ۱۳ درصد افزایش داشته است.