این تقاضای استیضاح ۹ مردادماه با ۲۸ امضا تقدیم هیات‌رئیسه مجلس شد که هیات‌رئیسه مجلس آن را برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارجاع داد. عدم اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، عدم‌اجرای نظام رتبه‌بندی معلمان، عدم‌دقت در کتب درسی، عدم‌پرداخت مطالبات فرهنگیان و بی‌توجهی به مشکلات رفاهی آنان، توجه به معلمان حق‌التدریس و کارشکنی در مسیر قانونی‌کردن به‌کارگیری آنها، عدم‌وجود ضابطه در انتخاب مدیران و عدول از قانون، کاهش اعتبارات آموزش و پرورش به‌دلیل عدم‌پیگیری و سوء‌مدیریت در تاثیرگذاری در دولت، کاهش شدید اعتبارات سازمان نوسازی مدارس و تضعیف دانشگاه فرهنگیان از مهم‌ترین محورهای این استیضاح است. تقاضای استیضاح عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور دوشنبه این هفته با حضور او و استیضاح‌کنندگان در کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس بررسی می‌شود. این طرح استیضاح ۶ تیرماه با ۲۳ امضا و هفت محور تقدیم هیات‌رئیسه مجلس شورای اسلامی شده است.

بی‌توجهی به توسعه سیاسی و اجتماعی کشور به‌ویژه احزاب و قانون جامع انتخابات،‌ بی‌برنامگی وزارت کشور برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و افزایش روزافزون آسیب‌ها، عدم‌کفایت در مدیریت بحران به‌عنوان نمونه زلزله کرمانشاه و برخورد سلیقه‌ای، رابطه‌ بازی و اقدام بدون ضابطه و عدم‌رعایت شایسته‌سالاری در انتصاب استانداران، فرمانداران و بخشداران از مهم‌ترین محورهای این طرح استیضاح است.

جلسه غیرعلنی برای بررسی وضعیت دفاعی کشور

در خبری دیگر احمد امیرآبادی‌فراهانی، عضو هیات‌رئیسه مجلس از برگزاری جلسه غیرعلنی خانه ملت با حضور امیر حاتمی وزیر دفاع در روز دوشنبه خبر داد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی تصریح کرد: امیر سرتیپ حاتمی با توجه به روز ۳۱ مردادماه (روز صنعت دفاعی) در این جلسه گزارشی از وضعیت دفاعی کشور به نمایندگان مجلس ارائه خواهد کرد.