اشاره این روزنامه صهیونیستی به توافق موقت یا تفاهمی نانوشته در پی این مطرح می‌شود که در مدت اخیر و به‌خصوص پس از مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا برای تبادل زندانیان که آزادسازی پول‌‌‌های بلوکه‌‌‌شده ایران در کره‌جنوبی نیز به عنوان بخشی از آن آزاد شد، گمانه‌‌‌زنی‌‌‌هایی در رسانه‌‌‌ها مبنی بر این مطرح شد که این مذاکرات، به نوعی مقدمه مذاکرات گسترده‌‌‌تر ایران و آمریکا بر سر موضوع برنامه هسته‌‌‌ای ایران و تحریم‌‌‌های آن به حساب می‌‌‌آید.

جروزالم پست در ادامه نوشت: «زندانیان آمریکایی در ایران آزاد شده‌‌‌اند و ظاهرا، ایران نیز غنی‌‌‌سازی‌‌‌اش را کندتر کرده و حتی برخی ذخایرش را رقیق کرده است. با وجود این‌، نتانیاهو هنوز ساکت است. درست است که دفتر او، چند هفته پیش و پس از آزادی زندانیان بیانیه‌‌‌ای منتشر کرد اما این فقط بیانیه‌‌‌ای مکتوب بود و هیچ شباهتی به شیوه‌‌‌ای نداشت که نخست‌‌‌وزیر درباره ایران صحبت می‌‌‌کرد.» نگاهی به سال ۲۰۱۵ بیندازید. نتانیاهو به واشنگتن رفت و در کنگره آمریکا علیه رئیس‌‌‌جمهور وقت سخنرانی و تلاش کرد اعضای کنگره را به بر هم زدن برجام قانع کند. به همین دلیل، سکوت فعلی‌‌‌ او عجیب است. این روزنامه در ادامه نوشت؛ سه پاسخ مطرح است. نخست اینکه نتانیاهو ممکن است حالا دیگر به اندازه گذشته با توافقی موقت یا تفاهمی جدید میان ایران و آمریکا مخالف نباشد. شکی نیست که او نمی‌‌‌خواهد ایران به یک سلاح اتمی دست پیدا کند و اگر متوجه شود که آنها در حال ساختن یک بمب هستند، احتمالا فورا دست به اقدامی خواهد زد، اما او می‌‌‌داند که گزینه‌‌‌های تل‌‌‌آویو در این زمینه چندان خوب نیستند. واداشتن ایران به متوقف کردن غنی‌‌‌سازی، حتی از طریق توافقی ضعیف و محدود، بدترین گزینه روی میز نیست. ادعای جروزالم پست درباره ساخت بمب توسط ایران در حالی مطرح می‌شود که مقامات جمهوری اسلامی بارها تاکید کرده‌‌‌اند که هیچ قصدی برای تولید و ساخت سلاح‌‌‌ هسته‌‌‌ای ندارند. دلیل دوم وضعیت سیاسی نتانیاهو است. بر کسی پوشیده نیست که جایگاه او در واشنگتن مانند گذشته نیست و تا پنج‌شنبه گذشته، او هنوز منتظر بود که ببیند آیا با بایدن در حاشیه نشست بعدی مجمع عمومی سازمان ملل در ماه جاری نیویورک دیدار خواهد خواهد کرد یا نه.

توان نتانیاهو برای اثر گذاشتن بر آنچه آمریکایی‌‌‌ها انجام می‌دهند، امروز نسبت به سال ۲۰۱۵ محدودتر است و در نتیجه، او باید نبردهایش را بسیار با دقت انتخاب کند. دلیل سوم عربستان سعودی است. نتانیاهو می‌‌‌خواهد بایدن توافقی میان تل‌‌‌آویو و ریاض انجام دهد و اگر در این موقعیت به خاطر ایران با رئیس‌‌‌جمهور درگیر شود، ممکن است باعث رویگردانی بایدن از کمک به انجام دادن توافقی برای پیشبرد روابط تل‌‌‌آویو با خاورمیانه شود. این روزنامه در پایان نوشت: «ایران هنوز بزرگ‌ترین چالش اسرائیل است و با وجود اینکه عادی‌‌‌سازی روابط با عربستان سعودی یک فرصت تاریخی است، ما نمی‌توانیم از خطراتی چشم‌پوشی کنیم که پیش رو قرار دارند. ما به روابطی قوی با واشنگتن نیاز داریم تا روی این مسائل کار کنیم، چیزی که متاسفانه، اسرائیل در حال حاضر از آن برخوردار نیست.»