شماره روزنامه ۶۰۱۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۸۷ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۵۹۸۷

  • ویکند ۲روزه در بخش‌خصوصی؟

    دنیای اقتصاد: ولی اسماعیلی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» با اشاره به بررسی لایحه افزایش تعطیلات آخر هفته در این کمیسیون، از تشکیل جلسه‌ای با اتاق بازرگانی برای بررسی نظر آنها درخصوص تعطیلات دو روزه خبر داد. به گفته او، احتمالا هفته آینده این لایحه در مجلس به تصویب برسد.
  • بازگشت به جنگ در سایه

    دنیای‌اقتصاد: پاسخ احتمالی اسرائیل به حمله تنبیهی ۱۴آوریل ایران ابهامات زیادی را در رابطه با آینده تنش بین تهران و تل‌آویو ایجاد کرده است. نیویورک‌تایمز در مطلبی نوشت که واشنگتن به دنبال آن است تا اسرائیل را از پاسخی که منجر به جنگ گسترده شود، بازدارد. برخی مقامات اسرائیل می‌گویند چندین گزینه از دیپلماسی گرفته تا حمله قریب‌الوقوع در حال بررسی است. اما همچنین این امکان وجود دارد که اسرائیل و ایران به سادگی به هنجارهای تثبیت‌شده جنگ در سایه خود بازگردند.
  • پایان کار طولانی‌ترین بررسی در مجلس

    دنياي اقتصاد: بررسی لایحه تجارت روز گذشته در مجلس پایان یافت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رفع ایرادات شورای نگهبان به لایحه تجارت آن را تصویب کردند. لایحه‌ای که طولانی‌ترین زمان بررسی را در ادوار مختلف مجلس به خود اختصاص داده بود.
  • دکه - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹

    روزنامه همشهری دیروز کاریکاتوری از نتانیاهو منتشر کرد و برایش تیتر زد: «دست بسته»؛ روزنامه فرهیختگان اما عکس نخست‌وزیر اسرائیل را منتشر کرد و آورد: «بزنی از اینها می‌خوری!» اشاره این روزنامه به موشک‌ها و پهپادهایی است که اگر ایران از آنها استفاده کند، اسرائیل نابود می‌شود. روزنامه هم‌میهن هم از «دیپلماسی مهار نتانیاهو» نوشت. روزنامه اعتماد عکس یک خود را اما به زمین‌های خشک پای کوه دماوند اختصاص داد و شرحی از تبعات بی‌توجهی به محیط‌زیست داد. روزنامه کیهان نیز در ستون گفت‌وشنودش نوشت: «گفت: کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بعد از حمله تلافی‌جویانه ایران چند جلسه اضطراری و پیاپی تشکیل داده است تا به ارزیابی این حمله بزرگ بپردازد! گفتم: ولی برخی از رسانه‌های صهیونیستی فاش کرده‌اند که بیشترین وقت این جلسات صرف اعتراض شدید به نتانیاهو شده.»
  • پیروزی دیپلماتیک ناپایدار برای بایدن

    دنیای اقتصاد: جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا ظاهرا موفق شد ائتلافی را برای دفاع از اسرائیل در برابر حملات تلافی‌جویانه ایران تشکیل دهد، اما چرخه تلافی می‌تواند ادامه یابد و تلاش‌های کاخ سفید را برای جلوگیری از درگیری پایدار به چالش بکشد.
  • خروج از برجام اشتباه بزرگ بود

    دنیای‌اقتصاد: ایالات متحده، اروپا، روسیه و چین در سال ۲۰۱۵ روی توافقی برای محدود کردن برنامه هسته‌‌ای ایران با یکدیگر همکاری کردند؛ اما از هم گسیختگی این چیدمان و افزایش تنش‌‌های ابرقدرت‌‌ها، این لحظه را به یک لحظه خطرناک تبدیل کرده است. دیوید‌‌‌ای ‌‌سنگر در مطلبی برای نیویورک‌تایمز نوشت، زمانی که ایران در سال ۲۰۱۵ با توافقی موافقت کرد که بر اساس آن باید ۹۷‌درصد اورانیومی را که می‌توانست برای ساخت بمب‌‌های هسته‌‌ای استفاده کند، واگذار می‌‌کرد، روسیه و چین در کنار آمریکا و اروپا برای اجرای این پیمان همکاری کردند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر