دنیای اقتصاد: براساس آمار اعلام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت سال گذشته خودروسازان در مجموع ۲۱۷ هزار و ۴۸۳ دستگاه انواع خودرو دوگانه‌سوز تولید کردند که آمار مذکور در مقایسه با سال ۹۴ از رشد حدود ۶۹/ ۹ درصدی تولید این خودروها حکایت دارد.

براساس آمار اعلام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت طی سال گذشته، ایران خودرو با تولید ۱۹۶ هزار و ۷۰۸ دستگاه خودرو دوگانه‌سوز بیشترین تولید را به خود اختصاص داده است. تولید دوگانه‌سوزها در این شرکت در مقایسه با سال گذشته رشد ۴/ ۵۸ درصدی را نشان می‌دهد. اما سایپا و پارس‌خودرو طی این مدت در مجموع ۲۰ هزار و ۷۷۵ دستگاه انواع خودرو سواری دوگانه‌سوز تولید کردند که پنج هزار و ۳۴۷ دستگاه از خودروهای مذکور در شرکت پارس‌خودرو و ۱۵ هزار و ۴۲۸ ‌دستگاه نیز در شرکت سایپا تولید شده است. بر این اساس سایپا و پارس‌خودرو در مجموع نسبت به سال ۹۴ با کاهش حدود ۸/ ۴۱ درصدی در تولید دوگانه‌سوزها مواجه شده‌اند.

بر این اساس افزایش تولید دوگانه‌سوزها در شرکت ایران خودرو در شرایطی است که این شرکت تولید تندر۹۰ دوگانه‌سوز را متوقف کرده است. با وجود این بیشترین درصد تولید دوگانه‌سوزها در میان شرکت‌های خودروساز متعلق به پژو ۴۰۵ است. این خودرو با تولید ۱۴۸ هزار و ۶۲۲ دستگاهی توانسته در صدر جدول قرار بگیرد. بعد از این خودرو سمند دوگانه‌سوز با تولید ۳۶ هزار و ۵۶۵ دستگاه در رتبه دوم تولید دوگانه‌سوزها قرار گرفته است. بعد از محصولات ایران خودرو، پراید توانسته با تولید ۱۲هزار و ۹۴۲ دستگاهی در رتبه سوم جای بگیرد. پس از این خودروها نیز به ترتیب پژو پارس با تولید ۱۱ هزار و ۵۲۱ دستگاهی و تیبا با تولید هفت هزار و ۸۳۳ دستگاهی رتبه‌های بعدی را به خود اختصاص داده‌اند. رشد تولید دوگانه‌سوزها در حالی است که در نیمه اول سال گذشته شماره‌گذاری این خودرو به‌دلیل عدم ارتقای سیستم سوخت‌رسانی آنها به یورو ۴، از سوی پلیس راهور متوقف شد. اما آنگونه که به نظر می‌رسد مشکل پیش آمده توسط شرکت‌های خودروساز رفع شده است و بر همین اساس تولید دوگانه‌سوزها در این شرکت‌ها با رشد مواجه شده است.