حمید قاسمی ده‌چشمه با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای توسعه تولید کارخانه‌ای خودروهای دوگانه‌سوز اظهار کرد: اقدامات این شرکت با اولویت دوگانه‌سوز کردن خودروهای عمومی با جدیت در حال انجام است اما برای تولید کارخانه‌ای خودروهای دوگانه‌سوز نیز در حال مذاکره با شرکت‌های خودروساز هستیم.

وی درخصوص آخرین وضعیت ثبت‌نام‌های صورت‌گرفته برای تبدیل خودرو به دوگانه‌سوز گفت: تاکنون ۵۵ هزار خودرو در سایت gcr.niopdc.ir ثبت نام کرده‌اند که حدود ۶ هزار خودرو مجاز شناخته شده‌اند.

قائم‌مقام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره بر اینکه اطلاعات وارد شده در این سامانه به‌طور کامل و دقیق ثبت خواهد شد، اظهار کرد: تعداد ثبت‌نام‌ها و متقاضیان متغیر است اما در سایت جدیدی که طراحی شده، سیستم پایش کاملا دقیق است و می‌توانیم آمار دقیق را به‌دست آوریم.

قائم‌مقام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به وضعیت کارگاه‌های تبدیل خودرو گفت: تمام کارگاه‌های تبدیل خودرویی که در سامانه قرار دارند، به‌صورت مجاز و استاندارد فعالیت می‌کنند و هیچ کدام از واحدهای غیر مجاز در سامانه قرار ندارند.

قاسمی با تاکید بر اینکه کارگاه‌های تجهیز زیر نظر پیمانکاران اصلی مستقیم ما هستند، افزود: یعنی کارخانه‌های تولیدکننده با شماره سریال مشخص تجهیزات را در اختیار کارگاه‌ها قرار می‌دهند و بعد از اینکه خودرو وارد این کارگاه شد، پلاک آن خودرو توسط دوربین خوانده و به سامانه متصل می‌شود.

وی ادامه داد: تجهیزاتی که روی خودرو متصل می‌شود با کد رهگیری که دارند به سامانه وصل می‌شوند و به‌طور کامل می‌دانیم که خودرو با چه تجهیزاتی تبدیل شده و این مساله کاملا زیر نظر سازمان استاندارد است و امکان تقلب و استفاده نامناسب از این تجهیزات نیست.