استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی همانگونه که از نامشان پیداست، باید پیش از تولید انبوه و عرضه خودرو به مشتریان پاس شوند، استانداردهایی مانند چراغ شب‌نما، حفاظت از سرنشینان هنگام برخورد جانبی، نصب کپسول آتش‌نشانی و... که هرچند در افزایش ایمنی سرنشینان و حفاظت محیط زیست موثر است اما در برخی موارد زمزمه‌هایی مبنی بر حذف برخی از آنها از گوشه و کنار به گوش می‌رسد. بهزاد رحیمی درباره احتمال کاهش اجرای این استانداردها، گفت: در حال حاضر که استانداردها تا حدودی اجرایی می‌شوند نیز رضایت مصرف کننده جلب نشده و نارضایتی‌های بسیاری وجود دارد بنابراین حذف برخی از این استانداردها قابل قبول نیست.

نماینده مردم بانه و سقز در مجلس شورای اسلامی افزود: اجرای بسیاری از استانداردهای ۸۵ گانه، هزینه‌ چندانی برای تولیدکنندگان ندارد برخی از آنها مربوط به مسائل زیست محیطی و برخی دیگر به رعایت مسائل ایمنی مرتبط است، بنابراین نمی‌توان آنها را نادیده گرفت. این نماینده مردم در مجلس یازدهم اضافه کرد: با وجود ادعای خودروسازان در رعایت استانداردهای ۸۵ گانه آمار تصادفات و حوادث جاده‌ای کنونی بسیار بالا است در نتیجه حذف این استانداردها به افزایش این آمار دامن می‌زند.

عضو هیات رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس تصریح کرد: در صورتی که سازمان ملی استاندارد نسبت به اجرای استانداردهای ۸۵ گانه حساسیت نداشته باشد و خودروسازان را به اجرای آن ملزم نکند، کمیسیون صنایع و معادن مجلس به این موضوع ورود می‌کند.