شماره روزنامه ۶۰۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۴۲ دنیای اقتصاد

اخبار خودرو - روزنامه شماره ۵۹۴۲

  • هدایت منابع با خودرو؟

    دنیای اقتصاد-گروه خودرو: حدود ۳۳هزار متقاضی خودروی وارداتی که از ۶اسفند سال گذشته در سامانه یکپارچه ثبت‌نام کرده بودند، هنوز موفق به دریافت خودروی مورد نظر خود نشده‌اند، با این حال وزارت صمت از امروز طرحی جدید را با نام «فروش خودروهای وارداتی مازاد» کلید می‌زند. در این طرح قرار است خودروهایی که در فراخوان‌های پیشین، متقاضی نداشته‌اند، به‌عنوان «مازاد» عرضه شوند. برخی از این طرح به‌عنوان «هدایت منابع مالی از بازار ارز به سمت خودروهای وارداتی» یاد می‌کنند.
  • هشدار ماسک در مورد خودروهای چینی

    دنیای اقتصاد: با پیشی گرفتن BYD از تسلا در فروش جهانی به نظر می‌رسد که خودروسازان اروپایی و آمریکایی و به‌خصوص تسلا در مورد نفوذ این خودروساز آمریکایی دچار نگرانی‌هایی شده‌اند؛ تا جایی که ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، درخواست کرده که برای جلوگیری از نابودی خودروسازان، محدودیت‌هایی برای واردات خودروهای چینی در نظر گرفته شود. به گزارش BBC، ایلان ماسک هشدار داده که اگر برای واردات خودرو‌های چینی محدودیتی در نظر گرفته نشود، خودروسازان چینی رقیبانشان در جهان را «نابود» خواهند کرد. این حرف‌ ماسک به نشانه‌ای تعبیر شده که تسلا به‌شدت توسط خودروسازان چینی نظیر بی‌وای‌دی تحت فشار است.
  • معاوضه خودرو با املاک شهرداری

    دنیای اقتصاد: تبلیغات گسترده شهرداری تهران در مورد خرید اتوبوس‌های نو و نوسازی ناوگان حمل‌ونقل شهری در حالی انجام می‌شود که مشخص شده شهرداری تهران برای خرید بخشی از این اتوبوس‌ها به جای پول به خودروسازان ملک داده است. روز گذشته علیرضا زاکانی در پاسخ به سوالات اعضای شورای شهر تهران بیان کرده که از زمانی که تصدی‌گری شهرداری تهران را به عهده گرفته، تعداد اتوبوس‌های فعال پایتخت از ۸۰۰ دستگاه به بیش از دوهزار دستگاه رسیده است. اما این اتوبوس‌ها چطور تامین شده است؟ وی در بخش دیگری از اظهارات خود گفته است: «خرید داخلی برای ما در اولویت است و بر همین اساس برای دوهزار و ۵۰۰اتوبوس پول و ملک دادیم.» بنابراین بخشی از هزینه خرید این اتوبوس‌ها از طریق واگذاری ملک به خودروسازان تسویه شده است.
  • ۱۶ مدل فولکس واگن در راه است

    ایسنا: خودروساز آلمانی فولکس واگن اعلام کرد که طی پنج سال آینده ۱.۸۳میلیارد دلار در تجارت برزیل سرمایه‌گذاری خواهد کرد و ۱۶ مدل جدید از جمله خودروهای هیبریدی و الکتریکی را روانه بازار خواهد کرد.سرمایه‌گذاری‌های جدید به بیش از دو برابر برنامه فولکس‌واگن در برزیل در سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۸ خواهد رسید و آن را قادر می‌سازد تا چهار مدل بیشتر از آنچه قبلا برنامه‌ریزی شده بود، تولید کند که از جمله اولین هیبریدی ساخت برزیل، یک مدل ۱۰۰درصد برقی و یک کامیون وانت است. مدیرعامل برزیلی این شرکت در بیانیه‌ای گفت: فولکس‌واگن بر اعتماد خود به برزیل تاکید و سرمایه‌گذاری‌های خود را بیش از دو برابر می‌کند.طبق گزارش رویترز، فولکس واگن اعلام کرد سهم بازار برزیل را در سال ۲۰۲۳ با کمی بیش از ۲درصد افزایش، به ۱۵.۸درصد رساند و بیش از ۳۴۵هزار دستگاه در طول سال به فروش رساند.
  • سهام فراری رکورد زد

    ایسنا: سهام فراری با توجه به سفارشات قوی به رکورد جدیدی رسید و ارزش بازار این سازنده خودروهای اسپرت لوکس را به مرز ۱۰۰میلیارد دلار نزدیک کرد. به گزارش ایسنا، فراری، سازنده خودروهای اسپرت لوکس، به سرمایه‌گذاران اطمینان داد که درآمدهای اصلی این شرکت در سال جاری، با حمایت از سفارش‌های قوی که در سراسر سال ۲۰۲۵ ادامه دارد، به رشد خود ادامه خواهند داد.
  • هیبریدی‌ها از برقی‌ها پیشی‌ می‌گیرند؟

    دنیای اقتصاد: تویوتا این روزها نسبت به رقبای خود در حال پیشروی است چراکه نگرانی‌ها در مورد سرعت خودروهای برقی، محصولات هیبریدی را برای مصرف‌کنندگان جذاب‌تر از رقبای برقی کرده است. به گزارش ایسنا، نرخ‌های بهره بالا و چشم‌انداز اقتصادی نامطمئن بسیاری از سازندگان خودروهای برقی را بر آن داشته تا اهداف تولید خود را کاهش دهند و نسبت به کاهش رشد فروش در هفته‌های اخیر هشدار دهند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر