به گزارش ایسنا،  رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ملی پست در این مراسم طی سخنانی با تبریک روز جهانی پست، به خروج از بحران با رسیدگی به وضعیت حقوقی کارکنان، رفع زیان انباشته و پرداخت بدهی ذینفعان، تهیه ملزومات، ایجاد انگیزه و اعتماد در مشتریان و کارکنان اشاره کرد و با اشاره به حمایت دکتر واعظی، وزیر وقت ارتباطات و فناوری اطلاعات  گفت: اکنون شرکت ملی پست با این حمایت‌ها و تلاش کارکنان در نقطه سر به سر با اندکی سود به سر می برد  و از حالت زیان ده خارج شده است.

حسین مهری اظهار کرد: در آغاز به کار دولت تدبیر و امید، شرکت ملی پست یک سازمان بلاتکلیف و زیان ده بود که وضعیت انحلال، واگذاری یا ادامه روند دولتی بودن آن مشخص نبود و بنابراین باید به سرعت به وضعیت حقوقی این نهاد رسیدگی می شد که اقدامات فوری و موثری در این زمینه انجام شد.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ، افزود: از سوی دیگر، هنگامی که این شرکت را تحویل گرفتیم با ۳۵۵ میلیارد تومان زیان انباشته معادل یک سال درآمد شبکه پستی کل کشور مواجه بودیم که رقم بسیار بالایی بود و در سال ۱۳۹۲ حدود  ۷۸میلیارد تومان به این زیان افزوده شد و اگر همین روند ادامه می یافت در حال حاضر ۹۰۰ میلیارد تومان زیان انباشته شبکه پستی داشتیم.

مهری در ادامه با اشاره به بدهی سنگین شرکت ملی پست در آغاز دولت تدبیر و امید به ذینفعان، گفت: ذینفعان ما شامل شرکت های همکار، پیمانکاران و بازنشستگان این سازمان بودند که ۱۴۶۰ میلیارد ریال از شرکت ملی پست طلبکار بودند و این مشکلات زیادی را ایجاد می کرد.

رییس هیات مدیره شرکت ملی پست به  تلاش هایی که برای خروج از این بحران ها انجام شده اشاره کرد و ادامه داد: کل درآمد عملیاتی شرکت ملی پست در دولت تدبیر و امید با ۱۳۷ درصد رشد، نشان دهنده تلاش های بی وقفه مسوولان و کارکنان بوده است و همچنین در بخش سرویس پست امانت و بسته به رشد ۱۲۸ درصدی رسیدیم  که این رشد قبلاً منفی بوده است.

وی تصریح کرد : در سال گذشته ۵۰ درصد رشد بسته و امانت در شرکت ملی پست وجود داشته که با توجه به افزایش استفاده از پست الکترونیک در نامه ها و جهت گیری جهانی پست به مقوله بسته ها و امانات، ما هنوز زیرساخت های کافی در مقایسه با وضعیت جهانی برای این بخش را نداریم و یکی از اهداف ما رسیدن به این سطح استاندارد است که باید با سرعت زیادی بهبود یابد.

مدیر عامل شرکت ملی پست ایران ، بازآفرینی چهره پست از طریق تجهیز شبکه پستی (موتور، لباس ، موبایل، کلاه ایمنی)، یکسان سازی چهره وسایل حمل و نقل و تابلوهای سردر دفاتر، استانداردسازی تجهیزات واحدها و بازسازی دفاتر و باجه‌ها را از دیگر اقدامات این شرکت در چهار سال اخیر برشمرد.

وی تاکید کرد: کسب رتبه ۵۰ از بین ۱۷۰ کشور عضو اتحادیه جهانی پستی بر مبنای چهار عامل توسعه پستی (اعتمادپذیری یا کارایی عملیات پستی، دسترسی به خدمات، رقابت پذیری، پایداری و انعطاف پذیری) از سنجش بالغ بر سه میلیارد مرسوله پستی در سال ۹۶ که این میزان در منطقه، به رتبه دومی ایران پس از ترکیه منجر شده است یکی از دستاوردهای این شرکت طی چهار سال اخیر بوده است.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به ثمر رساندن پروژه های اقتصاد مقاومتی از اولویت های این شرکت و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

وی پروژه جی نف را یکی از پروژه های اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و افزود : انجام پروژه  GNAF که در واقع طرح ارایه خدمت مبتنی بر داده های مکانی و املاک در دفاتر روستایی در قالب طرح ملی است، توسعه تجارت الکترونیک و پست لجستیک هوشمند و سرویس های پستی مالی از اهداف مهم این شرکت است که می بایست طبق برنامه ریزی های صورت گرفته تا سال آینده محقق شود.

مدیرعامل شرکت ملی پست در پایان، برون سپاری با استفاده از توان بخش خصوصی، ارتقای توان اقتصادی ، توسعه سرویس های الکترونیکی، توانمندسازی سرمایه انسانی، انتقال دانش و فناوری و توجه به شایسته سالاری را از دیگر اقدامات و برنامه های در حال اجرای این شرکت عنوان کرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.